سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بنيانگذار اولين شركت تاكسي سرويس زنان در ايران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
بنيانگذار اولين شركت تاكسي سرويس زنان در ايران

«جميله صادقي» در ۱۳۳۷ در شهر كرج و در خانواده اي ۱۰ نفره متولد شد. پدرش «علي اصغر صادقي» كشاورز بود. زماني كه وي ۱۳ ساله شد، پدر او را مباشر مالي خود كرد. هوش و استعداد و پشتكارش باعث شده بود تا پدر رسيدگي به وضعيت حقوقي ۱۵ كارگر و بارنامه هاي محصولاتي را كه هر روز به ميدان تره بار ارسال مي شدند به او بسپارد.او در ۱۸ سالگي ازدواج كرد.
همسرداري، خانه داري، تحصيل و يك سال بعد هم بچه داري. زمان تولد فرزند دومش با پولي كه پس انداز كرده بود ماشين بافتني خريد و براي رزمندگان لباس بافت.
۲۴ بهار را گذرانده بود كه با جديت هميشگي اش توانست وارد حوزه علميه فاطميه شود. آن زمان همسرش نيز دانشجو و شغلش تدريس بود. زماني كه بچه ها كمي از آب و گل درآمدند، تصميم گرفت كار بيرون از خانه را شروع كند. ابتدا مسئول كتابخانه دارالعلوم فاطميه كرج شد، اما در مدت كوتاهي به دليل صداقت و توانايي اجرايي بالا و فعاليت هاي مؤثرش، از او براي مسئوليت مركز آموزش و مركز هنري اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي كرج دعوت شد. جسارت او در كارها و قدرت كلامش باعث شد تا اين بار فرمانداري كرج از او دعوت به همكاري كند. سمتش در آنجا دبيري امور كميسيون بانوان كرج بود و در كنار آن حكم مشاور فرماندار كرج نيز به او تفويض شد. در كنار مسئوليت هاي جديد، مديرعامل كانون فرهنگي زنان كرج شد. برخورد با زناني كه هر روز به او مراجعه مي كردند و تحقيق در مورد مشكلات زنان در زندان، او را به فكر انداخت كه بايد براي زناني كه هيچ مهارتي ندارند، سني از آنها گذشته و نمي توانند جذب بازار كار دولتي شوند يا سرپرستي ندارند تا خرجشان را بدهد كاري انجام دهد.
بهمن ماه سال ۱۳۸۰ بود كه فكر تأسيس تاكسي سرويس ويژه زنان به ذهن صادقي رسيد. از آنجا كه خود راننده خوبي بود، مي دانست مي تواند از اين توانمندي زنان استفاده بهينه كند. تصميم قاطع او همه را به تكاپو انداخت كه آيا يك زن مي تواند يك شركت حمل و نقل با راننده هاي زن داشته باشد. در همان ابتداي كار، همسرش تأكيد كرد كه مانع كارش نمي شود، اما به او هيچ كمك مادي و معنوي نخواهد كرد. ابتدا برايش سخت بود، اما همين انگيزه اي شد تا براي اثبات توانايي هاي زنان قطعي تر تصميم بگيرد. با قرض و وام مكان مناسبي اجاره كرد و بعد از رانندگان زن كه مايل به همكاري بودند، با داشتن شرايط مدنظرش دعوت به همكاري كرد.
ماه ها دوندگي و ايستادگي كرد. كتاب هاي قانوني را براي اثبات حقش كه او هم مي تواند مديريت شركت حمل و نقل ويژه بانوان را داشته باشد، زير و رو كرد. در اين ميان، كساني كه فكرش را هم نمي كرد او را تمسخر كردند، اما بالاخره توانست مجوز اولين تاكسي سرويس زنان در ايران را بگيرد. تاكسي سرويس «ياس» از سازمان تاكسيراني كرج حدود ۳۰ دستگاه تاكسي براي رانندگان زن تهيه كرد. زماني كه سازمان اتوبوسراني كرج خبر واگذاري چند دستگاه اتوبوس را به بخش خصوصي داد، با پولي كه در اختيار داشت ۱۰ دستگاه اتوبوس خريد و آنها را در اختيار زنان قرار داد.جميله صادقي در حال حاضر مشغول راه اندازي حمل و نقل برون شهري و برون مرزي ويژه بانوان است. اولين تعميرگاه اتومبيل با كاركنان زن نيز در حال احداث است. خبر اولين تاكسي سرويس زنان با مديريت يك زن در ايران توجه بسياري كشورهاي را جلب كرد. خبرنگاران و روزنامه نگاران بيش از ۱۵ كشور جهان براي تهيه فيلم و گزارش به ايران آمدند. خبر اولين زني كه در ايران دست به ابتكاري جالب و ايده اي بزرگ زده است در رسانه هاي امريكا، كره جنوبي، كره شمالي، تركيه، فرانسه، ايتاليا، ژاپن و … پخش شد.
تبريك به اين بانوي پرتلاش و موفق.
افتخار ميكنيم به حضور و وجود چنين افرادي.
لینک مرجع