05-14-2012, 11:04 PM
05-29-2012, 03:17 PM
![[تصویر: 93084553357974045548.jpg]](http://axgig.com/images/93084553357974045548.jpg)
چطوره؟
05-29-2012, 05:50 PM
یکم متن آگهیت سنگین هست
یکم عامیانه تر یا کاربردی ترش کنی بهتر جذب آگهی ومتوجه منظورت می شوند
یکم عامیانه تر یا کاربردی ترش کنی بهتر جذب آگهی ومتوجه منظورت می شوند
05-29-2012, 11:30 PM
سلام . ایدتون که هیجان انگیزه و حس کنجکاوی من رو بر انگیخت.
ولی راستش الان که این آگهی رو دیدم ، به عنوان مخاطب همه ی حس کنجکاویم کور شد .
اصولا در کار تبلیغات شما باید تصمیم بگیرید که چه موضوعی رو میخواید برای مخاطب مهم و بزرگ جلوه بدین .
شما اول اومدین اینجا و به همه گفتین من میخوام بهتون سی دی فیلم رایگان بدم ، همه هم استقبال کردن ، چون موضوع رو جالب و جذاب بیان کردین ،
اما یک سوال : اگر همین آگهی رو در اول تاپیک می زدین اینهمه بازخورد می گرفتین ؟
نکته بعدی اینکه این آگهی کاملا کلیشه ای هستش ، و اگر شما میخواید خودتون رو به عنوان یک تیمی که در کار تبلیغات حرفه ای هست جلوه بدین ، تبلیغات خودتون هم باید حرفه ای باشه .
و نکته آخری که به ذهنم میرسه : شما خودتون رو به عنوان بازوی مشاوره ای شرکت ها و مشاغل معرفی کردین در صورتی که مخاطب اصلی شما مردم عادی هستند که باید جذب ایده تبلیغاتی شما بشند ، واین باعث میشه مخاطب عامیانه شما حس کنه که میخواین به بهانه سی دی از اطلاعات شخصی اش به نفع شرکت ها و مشاغل سو استفاده کنین.
و در پایان یکی نیست بیاد دست مارو بگیره بریم تو حوزه ی تبلیغات استعدادمون رو بکار بگیریم

ولی راستش الان که این آگهی رو دیدم ، به عنوان مخاطب همه ی حس کنجکاویم کور شد .
اصولا در کار تبلیغات شما باید تصمیم بگیرید که چه موضوعی رو میخواید برای مخاطب مهم و بزرگ جلوه بدین .
شما اول اومدین اینجا و به همه گفتین من میخوام بهتون سی دی فیلم رایگان بدم ، همه هم استقبال کردن ، چون موضوع رو جالب و جذاب بیان کردین ،
اما یک سوال : اگر همین آگهی رو در اول تاپیک می زدین اینهمه بازخورد می گرفتین ؟
نکته بعدی اینکه این آگهی کاملا کلیشه ای هستش ، و اگر شما میخواید خودتون رو به عنوان یک تیمی که در کار تبلیغات حرفه ای هست جلوه بدین ، تبلیغات خودتون هم باید حرفه ای باشه .
و نکته آخری که به ذهنم میرسه : شما خودتون رو به عنوان بازوی مشاوره ای شرکت ها و مشاغل معرفی کردین در صورتی که مخاطب اصلی شما مردم عادی هستند که باید جذب ایده تبلیغاتی شما بشند ، واین باعث میشه مخاطب عامیانه شما حس کنه که میخواین به بهانه سی دی از اطلاعات شخصی اش به نفع شرکت ها و مشاغل سو استفاده کنین.
و در پایان یکی نیست بیاد دست مارو بگیره بریم تو حوزه ی تبلیغات استعدادمون رو بکار بگیریم

05-29-2012, 11:53 PM
آقای شهسواری خوشحالمون کردین.
خداروشکر
خیلی حس خوبی بهم دست داد وقتی """راوک نما""" و اون لوگوتونو دیدم.
موفق باشید.
خداروشکر
خیلی حس خوبی بهم دست داد وقتی """راوک نما""" و اون لوگوتونو دیدم.
موفق باشید.
05-30-2012, 12:12 AM
دوستان عكس آگهي براي من باز نميشه!!!؟؟؟
05-30-2012, 12:20 AM
05-30-2012, 12:32 AM
فونت کلمه راوک در اون آگهی تبلیغاتی اصلا جالب و خوانا نیست .
هر کسی نمیتونه درست بخوندش .
بهتره فونتش رو تغییر بدید .
حتی تلفظش هم سخته .
==
اینجا رو هم اگه میشه برای من توضیح بدین :
با دریافت این رسانه در ماه یک سی دی فیلم در پک هدیه بگیرید !!!!
منظورتون دریافت کدوم رسانه ست ؟ ( واقعا اینو متوجه نشدم )
==
و به نظرتون مردم عادی می دونن پک چیه ؟
==
در ضمن شما اول باید حسن نیت خودت رو به مردم ثابت کنی تا اونا هم بیان با خیال راحت اسم و آدرس و شماره تلفنشون رو بهت بدن
حتی تلفظش هم سخته .
==
==
==
در ضمن شما اول باید حسن نیت خودت رو به مردم ثابت کنی تا اونا هم بیان با خیال راحت اسم و آدرس و شماره تلفنشون رو بهت بدن
05-30-2012, 12:40 AM
عظیم جان آن صفحه داخل آگهی نامه قرار میگیره روی پک این قرار میگیره
![[تصویر: 85733940922391566578.jpg]](http://axgig.com/images/85733940922391566578.jpg)
![[تصویر: 85733940922391566578.jpg]](http://axgig.com/images/85733940922391566578.jpg)
05-30-2012, 12:58 AM
(05-30-2012 12:32 AM)369369 نوشته شده توسط: [ -> ]فونت کلمه راوک در اون آگهی تبلیغاتی اصلا جالب و خوانا نیست .
حتی تلفظش هم سخته .
==
==
==
برای فونت چشم
محصول که به دست مردم میرسه متوجه خواهند شد
ما الان احتیاج به اشترک گرفتن نداریم فقط میخواهیم داخل آگهی نامه دیده شود