دیروز با یکی از دوستان سر مسائلی کسب وکار حرف می زدیم . یه سوال مطرح کردیم و دنبال این هستیم حتما انجامش بدیم .
به نظر شما اگر فقط 200 هزارتومان داشته باشیم چه کار کسب درامدی میتوان ایجاد کرد. بعضیا فقط بلدن ایده های بزرگ بدن که با پول زیاد بشه کار کرد ولی مهمه که بتوان از سرمایه های کوچیک بهره برداری کرد ..
تمام دوستانی که ایده ای دارند ممنون میشم مطرح کنند .
سلام،
میشه 1 کسب و کار خونگی راه انداخت.
بستگی داره به چی علاقه داشته باشی
اونو توی سطح کوچیک انجام بده و کمکم بزرگش کن!!!
یه کار جالب که پسر عموی من کرد
و حرف جالبی که زد
گفت عشق هرچیو داری سعی کن ازش پول در بیاری.
این پسر عموی ما عشق کبوتر داشت و یه زمانی از بس مسخرش کردن و گفتن کبوتر باز و این حرفها همرو رد کرد رفت.
پارسال اولین حقوقش رو داد 2 جفت کبوتر گرفت و امسال میتونم بگم 200 هزار تومن این پسر عموی کوچیک من شده چیزی حدود 14 میلیون تومن.
چرا چون هر دفعه به سود میرسید سودش رو کار جدیدی میکرد مثلا مدل جدیدی از کبوترها رو میگرفت که مشتریش بیشتر بود یا قیمتی تر بود.
به همین راحتی
این سبک حرف زدنش رو دوست داشتم و خود بنده علاقه ی زیادی به قناری دارم. همین الانم فکر میکنم نزدیک 15 تایی قناری دارم. ولی هیچوقت فکر استفاده ازشون رو نکردم بد نیست خودمم دست به کار بشم.
پس متوجه میشیم خیلی کارا عشقشو میخواد.
در کل یه طوری شدیم 200 تومنم که داشته باشیم میشینیم و میگیم اگر 300 تومن بود انقدر کار میشد کرد. در صورتی که اگرم 300 تون پول داشتیم میگفتیم اگر 400 تومن بود این همه کار میشد کرد.
کار زیاده برگرد به عشق و عقلت اونا بیشتر کمک میکنن
محمد جان بازده كبوتر بيشتر از قناري هست.
اگر ميخواهيد وارد بشيد من قبلا برادر از همستر(موش هندي.اگر درست نشوته باشم) تا سگ به اندازه 1 متر ارتفاع رو اورده خونه.هرچيزي كه فكرش رو بكنيد.
در بين اينها قناري با وجود جسه كوچيك داراي قيمت حداقل بالاي 30 تومان تا چند ميليون وجود دارد.ولي بازدهي ان براي پرورش خيلي پايين مي باشد.
مگرنه اينكه به صورت حرفه اي پرورش انرا ياد داشته باشيد.
چون اكثرا در موقع تخم گذاري تخم ها شوت ميشوند.در موقع اي كه جوجه ها به دنيا مي ايد كارهاي خاص خودش را دارا هست در صورت عدم توجه همگي تلف خواهند شد.
و موارد بيشمار ديگر
موفق باشيد.
خرید 1 دامنه و راه اندازی یک فروشگاه همکاری در فروش با محصولات جدید که می شه 5 هزار تومان
ما بقی صرف هزینه تبلیغات برای محصولات فروشگاه
البته باید دید چه مکانی باری تبلیغات مناسب هست و هر جای پر بازدیدی مناسب نیست
قناری توی شرایط الان صرفش بیشتر از کبوتر هستش برای تولید و پرورش
مهم ترین دلیلش هم اینه که آخه وسط شهر میاد کبوتر بپرونه ؟
کبوترم پرنده ای هستش که باید آزاد بشه و باید بپره اگه نه مشکلات زیاید براش پیش میاد
ولی قناری رو میشه با یه اتاق هم شروع کرد. در ضمن فکر نمیکنم کسی از صدای قناری بدش بیاد.
یکم مهارت نیاز داره جوجه کشی از قناری ولی نشد نداره.
برای کسایی هم که خوششون میاد از این کار پیشنهاد میکنم با مرغ عشق تمرین کنن. چون راحت تر از قناری هست تولید و پرورشش. هم تعداد تخمی که میزاره بیشتره. هم غذایی که میخوره ارزون تره هم خب به دلیل زیباییش و کارایی که میکنن جالب هستش فقط صدای بدی داره.
من قناریهام حداکثر 4 تخم میزارن ولی مرغ عشق داشتم که 8 تا تخم گذاشت و 8 تاشم جوجه شد.
کلا نسبت به قناری سفت تر هستن.
(05-12-2012 11:08 PM)virangar65 نوشته شده توسط: [ -> ]خرید 1 دامنه و راه اندازی یک فروشگاه همکاری در فروش با محصولات جدید که می شه 5 هزار تومان
به نظر شما خرید دامنه و راه اندازی یه فروشگاه همکاری در فروش با محصولات جدید میشه 5 هزار تومن ؟؟؟؟؟
میشه بیگید چطوری حساب کردین که به این مبلغ رسیدین ؟
یه همکاری در فروش درست و حسابی حداقل حداقلش یک و نیم میلیون هزینه شه البته بدون دامنه و هاست !!! تبلیغات هم که جای خود داره !
(05-12-2012 11:57 PM)369369 نوشته شده توسط: [ -> ] (05-12-2012 11:08 PM)virangar65 نوشته شده توسط: [ -> ]خرید 1 دامنه و راه اندازی یک فروشگاه همکاری در فروش با محصولات جدید که می شه 5 هزار تومان
به نظر شما خرید دامنه و راه اندازی یه فروشگاه همکاری در فروش با محصولات جدید میشه 5 هزار تومن ؟؟؟؟؟
میشه بیگید چطوری حساب کردین که به این مبلغ رسیدین ؟
یه همکاری در فروش درست و حسابی حداقل حداقلش یک و نیم میلیون هزینه شه البته بدون دامنه و هاست !!! تبلیغات هم که جای خود داره !
منم خواستم همینو بگم گفتم شاید منظور دوستمون این بوده که
یه دامین ثبت کنه و محصولات سیستم های همکاری در فروش رو داخلش بزاره برای فروش.
اینطوری میشه یه فکری کرد ولی اگر قصد راه اندازی سیستم همکاری در فروش رو داشته باشین واقعا برای ادمین محترم اون سایتها متاسفم که ارزش کارشون انقدر در نظر گرفته شده چون با 1.5 هم نمیشه سیستم همکاری در فروش خوب زد. فقط 1-5 میلیون خرج تبلیغاتش باید کرد به غیر از اسکریپت ها و محصولات و گرافیکش.