سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: كارگروه فصل تابستان 1391
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
ممنون از دوستان، راستش اگه وسایلی باشه که بتونه انرژی واسه شب ذخیره کنه خیلی خوب میشه.آخه ما شب تو حیاط خونه هم گرممون هست.انشالله تو فکر اینم هستم.مخصوصا واسه وسایل روشنایی و سرمایشی مطمئنم جواب میده و استقبال خوبی میشه.
از دوستان خوب و با مرام خودمم تقاضا دارم که اگه مطلبی یا اطلاعیه ای در این خصوص (وسایلی که قابلیت ذخیره و استفاده از نور خورشید را به صورتی که قشر کم درآمد و متوسط بتونن استفاده کنند(مخصوصا با این بحث هزینه ها)) مشاهده کردند، به بنده اطلاع بدن.ممنون.
کسانی که تو زمینه تعمیرات کولر و اسپیلت وارد هستن هم تو این فصل خیلی بهشون احتیاج هست به نظرم ایده خوبیه
دوستان 31 تير ماه ماه مبارك رمضان شروع خواهد شد.
كسي از دوستان برنامه خاصي به ذهنش نميرسد تا بتوان از ان كسب درامد كرد؟؟؟؟
والا ایده که داریم ولی رایگانه.......Big GrinBig Grin

قراره هر روز حدود 400 تا لقمه درست کنیم (با خرما و سبزی) به روز دارها دم افطار بدیم.
البته یه سه سالی هست که همچین کاری می کنیم.هزینش هم به صورت کمک مردمی تامین میشه.
یعنی ما یه صندوق طراحی کردیم کسانی که میان افطاری بگیرن لا اقل یه صد تومنی نفری بندازن اون تو....ولی حداقلش میبینیم هر کس یه 500 یا 1000 تومنی تو صندوق میاندازه و آخر سر پول اضافه میاریم....

ما با بچه های مسجدمون از بعد از نماز ظهر مشغول میشیم تا دم افطار.......
(06-01-2012 08:11 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]والا ایده که داریم ولی رایگانه.......Big GrinBig Grin

قراره هر روز حدود 400 تا لقمه درست کنیم (با خرما و سبزی) به روز دارها دم افطار بدیم.
البته یه سه سالی هست که همچین کاری می کنیم.هزینش هم به صورت کمک مردمی تامین میشه.
یعنی ما یه صندوق طراحی کردیم کسانی که میان افطاری بگیرن لا اقل یه صد تومنی نفری بندازن اون تو....ولی حداقلش میبینیم هر کس یه 500 یا 1000 تومنی تو صندوق میاندازه و آخر سر پول اضافه میاریم....

پس مهدي جان شما زحمت 400 تا هم براي گرگان رو بكش من پخش ميكنم اينجا
اجرت با اقا
[تصویر: 2df0a0d4116c.jpg]
نظرتون چیه؟
یه تایپکی بود در مورد همین خرما که با کنجد درست میکنن ولی هر چی گشتم پیداش نکردم ایشون گفته بودن که دبی دیده میخواستم بودنم از همین نوعه؟
(06-01-2012 08:30 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-01-2012 08:11 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]والا ایده که داریم ولی رایگانه.......Big GrinBig Grin

پس مهدي جان شما زحمت 400 تا هم براي گرگان رو بكش من پخش ميكنم اينجا
اجرت با اقا

آقا رو چشمم.فقط میترسم تا بیام بفرستم اونجا بگنده.
آقا به نظرم برای ماه رمضان
فروش زولبیا و بامیه بازار خیلی خوبی داره
هر کی پیشنهادی برای این داره بگه
بخاطر امتحانات و مشكلات ديگه دوستان كلا شركت نميكند بخاطر همين موضوع هم ذهن شون لالا كرده و ايده نميدن.
و اما ايده خودم.
ماه رمضان كه وقتي ميشه.معمولا يك سري وسايل در خونه ها مصرفش زياد ميشه يك سري كم.وسايلي مثل پنير-شير-نشاسته-مربا.حلوا شكري.خرما و يكي دو جنس قلم
ايده من اين هست كه ميشه بسته هاي خوراكي ماه رمضان رو درست كرد.يا مغازه اي ايجاد كرد كه اين محصولات باشند و افراد خودشان به هر تعداد ميخواند از هر محصول چندتا بردارند.ولي اگر بسته اي باشه فروش بهتر هست.همون موارد كه گفتم بطور مثال بسته اش بشو بين 15000 تومان تا 20000 تومان.
اگر سعي بشه از عمده فروشي ها و به تعداد زياد تهيه بشود.و براي حداقل 25 روز ساپورت كند.به درامد خوبي در اين مدت خواهد رسيد.
در سطح هر الان فروشگاهي وجود داره كه اجناسش رو با 50 الي 100 تومان كمتر از باقي فروشگاه ها ميده.براي همين من خودم هر وقت كه ميرم شايد به بهانه يك جنس برم اما يكي ميشود 10 تا
قيمت كمتر مساوي هست با فروش بيشتر.
افرادي كه توانايي انجام اينكارو دارند.از همين حالا به فكر باشند.
موفق باشيد.
سلام سجاد جان
آره ایده خوبی بود.
میشه یه مغازه خای گیراورد و یا اینکه یه اتاقکی درست کنی و همون اجناس بالا رو بیاری.من فکر میکنم بعداز ظهرا جلو مغازه صف باشه.
سجاد اگه خرما خواستی طرف ما ارزونتر هست بگو تا واست جور کنم.
البته خودمم یه کم به فکر افتادم.
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع