در آمد حلال خوب یا بد؟
واقعا بدست اوردن پول به هر قیمتی جایز است یا خیر؟
گاهی بین دوراهی قرار میگیریم که آیا به هر قیمتی می توانم پولدار شوم یا خیر؟
با خودم فکر میکردم آیا کسانی که مثلا با پول فروش سی دی های غیراخلاقی به مال و منالی دست پیدا میکنند کار درستی میکنند یا خیر؟
اصلا شما به برکت داشتن پول خود اعتقادی دارید یا خیر؟
![[تصویر: Money_is_God-mu33nq-d.jpg]](http://s3-external-1.amazonaws.com/wootdesigncontestentries/BDV/Money_is_God-mu33nq-d.jpg)
یک سوال همان مثال خودتان اگر همین سی دی در آمریکا فروخته میشود حلال بود یا حرام ؟
آیا چند سال پیش ویدیو مخفیانه می فروختند با الان که می فروشند پولش فرق می کند یا نه ؟
(11-28-2010 11:11 AM)123456 نوشته شده توسط: [ -> ]یک سوال همان مثال خودتان اگر همین سی دی در آمریکا فروخته میشود حلال بود یا حرام ؟
آیا چند سال پیش ویدیو مخفیانه می فروختند با الان که می فروشند پولش فرق می کند یا نه ؟
مطمئنن بد همه جا بدست،دزدی و تجاوز در همه جای دنیا نفرت انگیز است.
اتفاقا من هم اولین گزینه ای که به ذهنم رسید فروش ویدئو آن خانم بازیگر ایرانی بود،بازهم بد در نه در مکان و نه در زمان ماهیت کثیف خود را تغییر نمیدهد.
نجاست در کره مریخم نجس است و دویست سال پیش هم نجس بوده است.
البته به طور یقین هرکس میخواند مطمئن باشد که در این سایت فقط قانونی و حلال معرفی میگردد
البته یک بخش در سایت وجود دارد "راه های خلاف برای پول درآوردن (عبرت نامه)" که روش ها و شرکت های کلاهبردار را معرفی میکند.
در بعضی از قسمتهای سریال کلید اسرار در مورد پول حرام که بسیار آموزنده است در خصوص برکت پول چیزهای خوبی نشان می دهد حتما ببینید
دوستان عزیز
رسیدن به درآمد زیاد از راه حرام به هیج وجه انسان را به خوشبختی و آسایش کامل نمی رساند .هر گاه احساس کردید از لحاظ وجدانی نسبت به درآمدی که از فعالیتی به دست می آورید راغب نیستید مطمئن باشید آن پول بی برکت است .به عنوان مثال دوستانی که در بازاریابی هستند حتما خبر دارند که مدتی قبل بازار فروش سی دی آموزشی کسب درآمد از اینترنت بسیار داغ بود.بنده نیز با آگاهی از این مسئله با عضویت در آن سایت ،شروع به بازاریابی کردم و روزانه حداقل از درامدی 50هزار تومانی برخوردار بودم که تنها با گذاشتن یک بنر ساده در وبلاگم این امر برایم ممکن می شد اما بعد از ده روز پولی که به دست می آوردم چندان برایم دلچسب نبود زیرا احساس می کردم آن سی دی ارزشی سی هزار تومانی که مشتریان برای خرید آن می پرداختند نداشت که پورسانت ده تومانی برایم در نظر گرفته شود.بهمین خاطر از ادامه کار منصرف شدم . حتی به کاربران وبلاگم که ازم راهنمایی خواستند واقعیت را آنچنان که بود گفتم.چرا که معتقدم پول حرام نتایج بدی در زندگی انسان می گذارد تا نظر دوستان چه باشد؟.
به طور مثال تو امریکا نمیگن این کار حرامه و یا حلاله ، و تو کره مریخ هم نجس نجس نیست ، ولی انسان زیر سنگ باشه یا تو بهشت ملکوتی بازم انسانه ، انسان احساس داره ! اینه که بین همه ی ادیان ، همه ی جوامع و همه ی اقتصاد ها مشترک هست . من به عنوان یه بچه مسلمون هر جا باشم احساس این رو دارم کاباره زدن با توجه به درامد های میلیونیش بده ، چون این معیار اخلاقی منه ، پس من دنبار اینکار نمیرم تا زمانی که وجدانم رو بکشم .
اگه معیار اخلاقی داشته باشی و به یه سری اصول پایبند باشی مسلما هم میلیاردر میشی ، هم یادت میمونه کی بودی ، هم استفاده از پولت حال میده بهت و هم هزار تا هم دیگه ....
اگه وجدانت رو بکشی اون پولی که از اون معیار اخلاقی که اون رو زیرپا گذاشتی بدست میاد بهت حال نمیده . بخ طور مثال تو یه بار داری تو فلان شهر ، یه مدرسه غیرانتفاعی خیلی خیلی گرون ( که نگین کار خیره ) داری تو این شهر . در امد جفتشون هم یکی هست . مسلما سود اون مدرسه خیلی بیشتر میچسبه با سود بار .
ولی واسه خارجی ها ممکنه فرق داشته باشه ، چون معیار اخلاقیشون یه چیز دیگست و ما نمیتونیم ، بهتر بگم در جایگاهی نیستیم که ازش خورده بگیریم . ولی چیزی که مسلمه تفاوت فاحشی در ذهن مردم دنیا بین رییس مایکروسافت و رییس مجموعه پلی بوی وجود داره .
کسب ثروت به هر قیمتی نه!خوشحالم که اعضای انجمن اینقدر با شعور و فهمیده هستند.
آقای کاظمی موفقیت ما به کمک این بچه های فهمیده حتمی خواهد بود.