سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: %30 سود سالانه تضمینی در ایمن سود گستر ESG
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام خدمت همه دوستان!
مرکز سرمایه سرمایه گذاری «....» همونطور که در سایت اینترنتی این مرکز هم توضیح دادیم کارش سرمایه گذاری و پرداخت سود هستش. آدرس سایت رو این پایین نوشتم، حتماً یه سری بهش بزنید:

بنده هم بعنوان مسئول روابط عمومی این مرکز، آماده پاسخگویی به سوالات و انتقادات شما عزیزان هستم.

(لینک سایت شما توسط ناظم انجمن حذف شد: دوست عزیز با توجه به عدم ثبت شرکت شما و اینکه روند این نوع سرمایه گذاری به نظر غیر ممکن میرسند موقتا لینک شما حذف شد. اگر توضیحاتی در این مورد دارید لطفا مسئله رو روشن کنید در صورتی که توضیحات قانع کننده باشند و برداشت ما اشتباه بوده باشد با یک عذر خواهی لینک سایت شما رو مجددا به تاپیک بر می گردونم)
چه تضميني براي برگشت سرمايه وجود داره و عمده فعاليت اين شركت چيه نكنه مثل سايتهاي هايپ پونزي هستند فكر نكنم اين روند سرمايه گذاري بتونه به نتيجه خوبي برسه اينكار 100درصد ريسك داره چون فعاليتهاي محيط مجازي همه اش اكثرا به ريسك ختم ميشه
سلام دوست عزیز .منطقی نیست
از مدیریت وناظم محترم خواهشمندم این تاپیک را حذف بفرمایند تا ادامه پیدا نکند وخواهشمندم این جور سایتها ووبلاگها را در این انجمن معرفی نکنید
دوست عزیز لطفا بیشتر از فرایند کاری این شرکت توضیح بدید تا مسئله برای بچه ها روشن بشه من که خودم نتونستم به سایت برم به دلیل اینکه توسط ناظم انجمن حذف شده بود .
آقای شهسواری عزیز من حق توضیح برای ارسال کننده تاپیک گذاشتم شاید ما بد قضاوت کرده باشیم و مسئله چیز دیگری باشد اما چشم اگر دوست عزیزمون توضیحی نداند قطعا تاپیک حذف خواد شد.

پاسخ دوست عزیزی که این تاپیک رو ایجاد کردن:

با سلام خدمت ناظر محترم انجمن!
شرمنده از اینکه دیر خدمتتون رسیدم
من که برای بار اول خواستم تاپیک خودم رو ببینم نتونستم! و سایت پیغام می داد که قوانین رو بخونید که من هم هرچی خوندم و گشتم متوجه نشدم که چه اشتباهی از من رخ داده. علتش رو هم نفهمیدم! امروز که توی گوگل سرچ می کردم لینک سایت « انجمن میلیاردرهای آینده ایران» را دیدم و امدم توی انجمن که دیدم که جنابعالی و برخی از اعضا، کلی پیام گذاشتین. ضمن تشکر از همه کسانی که به این موضوع ارزش قائل شدن و اونو خوندن مواردی رو هم لازم دیدم به استحضارتون برسونم:
جناب ناظم انجمن!
1- اولاً ما یک مجموعه خصوصی هستیم که فعالیت مون کاملاً اینترنتیه و بنا به دلایل گوناگون و در حال حاضر نیازی به ثبت آن نمی بینیم! اما اگر احساس کنیم که بدون ثبت رسمی، شرایط و آینده این مجموعه به خطر می افتد، حتماً اقدامات عملی را در این زمینه انجام خواهیم داد.
2- به نظر اینجانب، برداشتن لینک از متن موضوع، در وهله اول توهین به صاحب موضوع و در وهله دوم توهین به سایر کاربران است. شما با این کارتان به نوعی جلوی آزادی بیان را که رکن اصلی هر انجمنی است می گیرید و از طرف دیگر سایر کاربران هم، هم به موضوع مشکوک می شوند(مثل آقای شهسواری که بدون هیچ تحقیق و پرسشی فرمان تعطیلی این موضوع را صادر کرده اند!) و هم اینکه بدون اطلاعات کافی در مورد موضوع نظراتی را بیان می کنند که ممکن است اصلاً دور از واقعیت باشد.

بنده خودم را به شما معرفی کرده ام که پاسخگوی سوالات و انتقادات همه باشم، اگر نیت خلافی در کار بود مسلماً این همه زحمت و اتلاف وقت لازم نبود.
لذا جهت رفع ابهام از ذهن جنابعالی و همه کاربران محترمتان و نیز اثبات نیت خیر شما در محافظت از این موضوع و همچنین احقاق حق بنده در دفاع از خود و مرکز ایمن سود گستر، از جنابعالی خواهشمندم پاسخ بنده(متن حاضر) را در انجمن منتشر نموده و از این طریق راه ادامه بحث را باز نمائید.

(دوست عزیز من بر طبق وظایفم مجبور به حذف لینکهای مشکوک هستم به هر حال شما فرصت دارید تا من و سایرین رو قانع کنید که این کار منطقی بعد لینک شما بر می کرده به روی چشم)
دوست عزیز علت حذف ارسال های شما، ارسال چندین بار همین پست بوده است که توسط سیستم اکانت شما بصورت اتوماتیک بسته شده بود، که بصورت دستی پست شما بازگردانده و اکانتتان باز شده است.
در مورد این سایت باید بگم بدون تحقیق نبوده اول اینکه ایشون سایت نداره یک وبلاگ زده دوم مواردی که برای قرار داد گذاشنه تمامی به نفع خودشان هست در قسمت ارتباط باما تنها شما با ایمیل با ایشون در تماس هستید اگه در عمل ثابت کنند مشکلی نیست در ازای واگذاری سرمایه چه تضمینی میدهند(یک رسید در ایمیل ) آدرس دفتر کجاست شماره تلفن دارند سرمایه اولیه خودشان چقدر است و... که در وبلاگ مشخص نیست -آیا شما حاضر هستید با این حساب سرمایه گذاری کنید ؟ اگر جواب بله است من حاضرم 35% سود بدم
جالبه كه ايشون از 10000 تومن سرمايه هم نگذشتند چه شركتي كه محتاج 10 تومن باشه
من كه اگر چهل درصد هم سود ميدادند با تضمين تو اين شركت سرمايه گذاري نميكردم چون خودم دارم ماهيانه سي درصد در ميارم

درضمن جه نيازي داره اين شركت براي اثبات خودش اينقدر تلاش كنه كه ثابت كنه ما راهمون درسته بجاي اينكه با پست هاي تاييد طلبي بزاره تضمين هاشو بيشتر كنه اگر يه سرچ كنيد نو گوگل ميبنيد هر جا كه انجمني در باره كار و پول بوده اين شخص پست زده و همين جواب ها رو شنيده و در تلاش بوده كه جهت فكري پست زدگان رو درست كنه

و ظاهرا هم معلومه كه اين شركت فقط يك كارمند داره كه همون روابط عموميشه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع