سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه حضوری اعضای انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
جناب آقای کاظمی فکر می کنم یک ماه دیگه یه مقدار دیر باشه
چون اگه ما اون موقع هم دیگر رو ببینیم یعنی 18 تیر ماه برای شروع شاید خیلی دیر باشه چون اگر ما بخوایم کار رو شروع کنیم می خوریم به ماه رمضان و اجرایی کردن ایده ها یکمی سخت میشه .
حالا نظر بنده : از 25 تا 28 خرداد نمایشگاه مبلمان ما می تونیم اولین قرارمونو از اونجا شروع کنیم و به دوستان ایمیل زده بشه و اطلاع رسانی بشه و تواین 4 روز یک روز را تعیین کنیم و همه بیایم اونجا و صحبت هامونو بکنیم و یه بازدیدی هم از نمایشگاه داشته باشیم و تبلیغاتمونو تو اونجا انجام بدیم.

من می بینیم که دوستان ایده های جالب میدن اگه ما کمی دس دست کنیم افراد دیگه میان شروع به عملی کردن ایده ها می کنن ما باید بشینیم غصه بخوریم.

پس لطفا کمی رو حرفام فکر کنید
من تابع جمع هستم.اولین جلسه را می توانیم در خرداد قرار دهیم!
همیشه شروع حرکت مهم است. کاش انرژی جوانی را داشتم.عزیزان شما جوانید , می توانید, واقعا می توانید. ایمان دارم می توانید . شروع کننده خوبی باشید و من ادامه دهنده.
کاش من هم فرصت داشتم تا شما را همراهی می کردم
ولی حالا باید بیشتر افسوس بخورم
(06-15-2011 02:33 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]کاش من هم فرصت داشتم تا شما را همراهی می کردم
ولی حالا باید بیشتر افسوس بخورم

دوست عزیز بودن شما برای ما افتخار بزرگی است. موفقتر باشی.
دوستان یک زمان را برای جلسه و یا جمع حضوری ماه تیر بفرمایید.من چهارشنبه 8 تیر( ساعت 5بعداز ظهر به بعد) را پیشنهاد میدهم تا دوستان بیشتری را در خدمت باشیم.
دقیقا فردای همان روز بنده کنکور دارم اگر امکانش هست روز جمعه بیاندازید
روز گردهمائی مشخص شود من به اتفاق آقا مصطفی و masکه در قزوین هستند حرکت میکنیم.
لطفا آقا مصطفی و mas عزیز نظرشان را اعلام نمایند.
هوشنگ قربانیان
09127804639
09366843106
09198493442
موفقتر باشید.
از ادمین عزیز تقاضا میکنم رئوس مطالی که باید در گردهمائی مطرح شود را یادداشت فرمایند.
خیلی متشکر.پس دوستان قزوین و اطراف برای حرکت به سمت تهران یا کرج با جناب قربانیان هماهنگ کنند.
فقط لطفا دوستان بفرمایند چند نفر پنج شنبه و جمعه کنکور دارند؟
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع