05-07-2012, 08:52 PM
صفحه ها: 1 2
05-07-2012, 10:59 PM
كار زياد جالبي نيست
ممكنه پولتو بخورند
اگر فروش روز نداشته باشي يعني بارت يك روز يا چند روز بخوابه وزن كم ميكنه مخصوصا كه تابستون شده و سريع اب پوسته تخم مرغ تبخير ميشه
كار بسيار كثيف با بوهاي بده
هر دفعخ بايد شكسته هاي تخم مرغ جدا كني تا دست مغازه دار ميرسه خوب باشه
تخم شكسته ها هم براي خودته مگر اينكه كسي رو پيدا كني كه بهش بفروشي يعني بگي من هر روز يه مقدار برات ميارم
با قيمت خيلي كمتر
ولي اگر تو شهرتون نباشه و بتوني به خوبي بازار يابي كني ميتنونه كار خوبي باشه
اگر بار هم خواستي من ميتونم قيمت روز بهت بدم
ممكنه پولتو بخورند
اگر فروش روز نداشته باشي يعني بارت يك روز يا چند روز بخوابه وزن كم ميكنه مخصوصا كه تابستون شده و سريع اب پوسته تخم مرغ تبخير ميشه
كار بسيار كثيف با بوهاي بده
هر دفعخ بايد شكسته هاي تخم مرغ جدا كني تا دست مغازه دار ميرسه خوب باشه
تخم شكسته ها هم براي خودته مگر اينكه كسي رو پيدا كني كه بهش بفروشي يعني بگي من هر روز يه مقدار برات ميارم
با قيمت خيلي كمتر
ولي اگر تو شهرتون نباشه و بتوني به خوبي بازار يابي كني ميتنونه كار خوبي باشه
اگر بار هم خواستي من ميتونم قيمت روز بهت بدم
05-07-2012, 11:21 PM
سلام.مرسی امیر علی جان.معدنش تو ابیکه قزوینه.شما تا حالا کار کردین؟من تو گیلانم.هر چه اطلاعات داری به من بده.مرسی/
05-09-2012, 02:05 AM
(05-07-2012 11:21 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.مرسی امیر علی جان.معدنش تو ابیکه قزوینه.شما تا حالا کار کردین؟من تو گیلانم.هر چه اطلاعات داری به من بده.مرسی/سلام.
بسیار کار خوب و پر در آمدی هستش ولی باید بزاری تا قیمتش مشخص شه چون چند وقتیه قیمت بالا پایین داره.
اگه جاشو داشته باشی (حدود 30تا40متر) در خواست یه بار خاور میدی سریع واست میفرستنش.
شما هم یه بازاریابی میکنی و پاتو میزاری رو پات میفروشیشون.
خوردنی که هست هر روز مردم نیازش دارن.
سوپر مارکت ها هر روز ازت خریدارن(پولشونم نقده).
عمده فروش های مواد غدایی روزی 20 تا 30 کارتن ازت می برن.
یکم کمتر از بقیه بدی روزی یه خاور میفروشی.
مطمئن باش موفق میشی.
05-09-2012, 07:59 AM
با سلام.ممنونم.انبار دارم حدود 100متر.2تا وانت هم دارم.ببینم خدا چی میخواد.مرسی
05-09-2012, 11:30 AM
(05-09-2012 07:59 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام.ممنونم.انبار دارم حدود 100متر.2تا وانت هم دارم.ببینم خدا چی میخواد.مرسیمطمئن باشید خدا با شماست.
تنها کسانی پیروز می شوند که امید دارند پیروز می شوند./.
موفق باشید.
05-09-2012, 12:46 PM
اينكار ريسك پذيرهستش ولي درآمدش خوب و عاليه من قبلا تو اينكار بودم روزي در حدود 100كارتن مي فروختم و از هر كارتن هم روي هم رفته در صورتيكه بازار نوسان نداشت 1000تا1500تومان سود ميكردم اگه بتوني روزي 100كارتن آب كني برات ماهانه تا5ميلون تومن سودداره
05-09-2012, 01:27 PM
سلام .قطعا اگر بازار فروش داشته باشی کار پر درامدی هست
05-09-2012, 03:29 PM
اگر بخواهي من ميتونم برات يه بار برات جور كنم فاميلام تو اين كارند
البته بايد مواظب باشي كه تخم مرغ نوع هاي مختلفي داره بهترينش تخم مرغ 13 هست كه نه خيلي بزرگه نه خيلي كوچيك تخم مرغ 11 و 12 به دردت نميخوره
من خودم تو اين كار نبودم ولي رفيقم بوده
براي دريافت پول هم از مشتري ها باهاشون نقدي طي كن يا فاكتور به فاكتور البته فكر نكنم نقدي بهت بدن
البته بايد مواظب باشي كه تخم مرغ نوع هاي مختلفي داره بهترينش تخم مرغ 13 هست كه نه خيلي بزرگه نه خيلي كوچيك تخم مرغ 11 و 12 به دردت نميخوره
من خودم تو اين كار نبودم ولي رفيقم بوده
براي دريافت پول هم از مشتري ها باهاشون نقدي طي كن يا فاكتور به فاكتور البته فكر نكنم نقدي بهت بدن
05-09-2012, 04:50 PM
با سلام.امیر علی جان ممنونم.ممکنه به کمکت نیاز پیدا کنم.بهت خبر میدم.مرسی از راهنماییت.موفق باشید.
صفحه ها: 1 2