سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: برنامه ونرم افزار ساخت کتاب الکترونیکی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
درود به دوستان
میخواستم بدونم آیا برنامه یا نرم افزاری هست که بشه در یک فایل اول چند کتاب را بگنجانی ووقتی روی آن کتاب ok میکنی باز بشه وبتونی آن را ورق بزنی البته میخوام روی سی دی رایت بشه و در دستگاه پخش DVD خانگی اجرا بشه و با TV آنرا بشه خواند وهر کسی بتونه ازش استفاده کنه ممنون میشم راهنمایی کنید
با نرم افزارهاي اتوران سازي ميشه اينكارو كرد
(05-07-2012 10:17 AM)hotdvd نوشته شده توسط: [ -> ]با نرم افزارهاي اتوران سازي ميشه اينكارو كرد
عزيز دل ميشه بيشتر توضيح بديد.
من 24 ساعته دارم روي اين موضوع كار ميكنم.اما بيشتر نرم افزار هاي اتوران سازي كه پيدا كردم.به صورت البوم تصاوير رو درست ميكنه.
موضوع بعد خروجي اين نرم افزارها به صورتexeهست اين فرمت رو كه دستگاه پخش نميتونه بخونه.
اطلاعات بيشتري اگر داريد بفرماييد.
دوستان اگه اطلاعاتی دارند لطفا بیان کنند - ممنون
جناب شهسواري عزيز
من تا اونجايي كه اطلاع دارم.اينكار به گفته دوستمان با اتوران انجام شايد بشود.
ولي من تا به حال همچين چيزي رو نه ديده ام و نه ساخته ام.
پسوند قابل اجرا در دستگاه پخش خانگي معمولي فقط پسوند dat -mpeg هستند .ديگر پسوند هارو با نرم افزار تبديل كننده به اين پسوند ها تبديل ميكند تا تنها در دستگاه هاي وي سي دي پخش بشن.
اما با پيشرفت علم.دستگاه هاي پخش كننده دايويكس يا همون دي وي دي پليرهاي حال حاظر توان خواندن چند فرمت بيشتر رو در زمينه فيلم.اهنگ و تصوير دارند.
اما هيچ كدام از اين دستگاه ها توان خواندن فرمت نرم افزار كه معمولاexe هست رو ندارند.
ازمايشاتي كه انجام دادم.اين بود كه ميشه در دستگاه هاي پخش كننده تصاوير رو گذاشت به صورت جدا جدا نمايش ميده.اما اين مدل كه به صورت ديتاي كامپيوتر هست در دستگاه هاي وي سي دي خالي نمايش نميده.
اما يك شيوه هست كه بايد امتحان كرد و اونو ديد.اين شيوه هم اتوران هاي حرفه اي هست كه براي فيلم ها و اهنگ هاي تصويري استفاده ميشه.
بايد روي اين موضوع مانور داد.
يك مورد ديگر هم كه هست.قبلا سيدي هاي اموزشي كودكان رو يادمه در تي وي تبليغ ميكردن كه امكان پخش دي دستگاه خانگي رو داشت.اما متاسفانه من از اين سيدي ها ندارم تا ببينم چطور هستند ايا امكان پذير هست يا نه.
اما در مورد نرم افزارها روي سيستم هرچيزي را ميتوان ساخت.
موفق باشيد.
سجاد جان از راهنمایی خوبت ممنون دوستان مهندسی نرم افزار کسی نیست نظر بده اگه کسی این برنامه را بتونه بسازه در پروژه شریک خواهد شد
ساخت محتواي الكترونيكي neo bookرو هم امتحان كنيى عالي است
(05-08-2012 10:49 AM)mas نوشته شده توسط: [ -> ]ساخت محتواي الكترونيكي neo bookرو هم امتحان كنيى عالي است
با تشكر از شما دوست عزيز
پسوند خروجي اين برنامه فكر ميكنمexe باشد.
همانطور كه در بالا گفتم اين پسوند براي دستگاه پخش غير قابل خواندن هست.
ايا پسوند ديگري هم دارد؟؟؟
لطفا اگر ميتوانيد يكي از كتاب هاي كه با اين نرم افزار ساخته شده است را قرار بدهيد.
فعلا تونستم ازطریق این برنامه flip album برنامه را روی USB ریختم و در TV میشه دید هم آهنگ داره هم ورق میخوره ولی فهرست نداره
(05-08-2012 06:04 PM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]فعلا تونستم ازطریق این برنامه flip album برنامه را روی USB ریختم و در TV میشه دید هم آهنگ داره هم ورق میخوره ولی فهرست نداره

جناب شهسواري با چه پسوندي ذخيره كرديد؟؟؟؟
و منظورتان از اينكه ورق ميخورد چگونه است؟؟
ايا خودتان با كنترل ورق ميزنيد يا به صورت خودكار؟؟
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع