05-01-2012, 11:20 AM
05-01-2012, 11:20 AM
این هم جواب من به این آسیا"
" آنالیز دقیقی از این سایت داشته باشیم "
حالا شما برو آنالیزت رو بکن بعد بیا ببین اصلا کسی اینجا تحویلت میگیره تا ببینه چی میگی،
واقعا چی میگی؟
"این انجمن در هیچ موسسه و ارگانی ثبت نشده"
آه خدای من!(آسیا با لحن بلوتوٍ بخون تو قهوه تلخ)
اخر تو دیگر چه کسی هستی ؟
چرا اینقدر چرت و پرت می نویسی؟
"از نظر ما این سایت نمیتواند سورس خوبی برای جمع آوری ایده های ناب شما خواننده عزیز باشد "
دوباره که نظر دادی تو
اصلا میدانی "سورس" چیست ؟
سورس را با چه س ای می نویسند ؟ مطمئنی با "سین"؟
" با دیدن این انجمن کمی تا قسمتی به خود بالیدیم که تنها منبع اطلاع رسانی در کشور هستیم "
به چه چیز خودت بالیدی ؟
به بی سوادیت؟ به سهل انگاریت؟
تنها منبع اطلاع رسانی در کشور هستی ؟!!! چه اعتماد بنفسی داری تو ای منبع!
"شائبه استفاده و سو ء استفاده از ایده های مردم را از خودمان دور می کنیم ...."
تو دیگر می خواهی از چه چیزی سوء استفاده کنی
کل متن تو که سوء استفاده بود
چقدر زیاده خواهی تو ای آسیا
اصلا آسیا کیلویی چند؟
کسی میداند؟!
آقا کامیار تو رو خدا اینو براش بفرست تا دلمان خنک شود.
" آنالیز دقیقی از این سایت داشته باشیم "
حالا شما برو آنالیزت رو بکن بعد بیا ببین اصلا کسی اینجا تحویلت میگیره تا ببینه چی میگی،
واقعا چی میگی؟
"این انجمن در هیچ موسسه و ارگانی ثبت نشده"
آه خدای من!(آسیا با لحن بلوتوٍ بخون تو قهوه تلخ)
اخر تو دیگر چه کسی هستی ؟
چرا اینقدر چرت و پرت می نویسی؟
"از نظر ما این سایت نمیتواند سورس خوبی برای جمع آوری ایده های ناب شما خواننده عزیز باشد "
دوباره که نظر دادی تو
اصلا میدانی "سورس" چیست ؟
سورس را با چه س ای می نویسند ؟ مطمئنی با "سین"؟
" با دیدن این انجمن کمی تا قسمتی به خود بالیدیم که تنها منبع اطلاع رسانی در کشور هستیم "
به چه چیز خودت بالیدی ؟
به بی سوادیت؟ به سهل انگاریت؟
تنها منبع اطلاع رسانی در کشور هستی ؟!!! چه اعتماد بنفسی داری تو ای منبع!
"شائبه استفاده و سو ء استفاده از ایده های مردم را از خودمان دور می کنیم ...."
تو دیگر می خواهی از چه چیزی سوء استفاده کنی
کل متن تو که سوء استفاده بود
چقدر زیاده خواهی تو ای آسیا
اصلا آسیا کیلویی چند؟
کسی میداند؟!
آقا کامیار تو رو خدا اینو براش بفرست تا دلمان خنک شود.
05-01-2012, 11:21 AM
(05-01-2012 10:08 AM)kafshduzak نوشته شده توسط: [ -> ]ما که خوشحالیم
به نظر من بهترین عکس العمل اینه که هیچ عکس العاملی نشون ندیم.( یه جورایی این حرکت یعنی آسیا حتی ارزش عکس العمل نشون دادن رو هم نداره ! )
تو وب اگر بخوایم به حرف اینو اون گوش بدیم کارمون دراومده میریم جلو.خودمون میدونیم داریم چی کار میکنیم اما آسیا نمیدونه یا دوست داره ندونه مهم نیست.
اگر الان وقاطع جواب اين اشتباه وتوهين آسيا رو نديم...درآينده مي شود مثل اين امارات يك وجبي كه بيكار مي شود ميگه جزاير سه گانه مال ماست
الان با قاطعيت جلوي حركات ناشايست كه درآينده رقم خواهد خرد روبايد بگيرم.......
بعد وقتي يك جواب قاطع بديم به اين حركت كساني كه اون مقاله رو خواندن وبا انجمن آشنا نبودن مطمن مي شوند كه سخناني كذب ودروغين بود....... وبه انجمن نظر مثبت پيدا ميكنند
05-01-2012, 11:22 AM
آفرين بر خانوم صفدري چه جوابيه طنزي 

05-01-2012, 11:28 AM
آخر جانمان را به لبمان آورد این آسیا
خانم معاون عزیز
خانم معاون عزیز
05-01-2012, 11:35 AM
وقتی جوابیه قانع کننده ومدارکی که دردست داریم نشانشان دهیم خیلی قشنگ مانند گلی میمونه که بر دهانشان میمالیم
05-01-2012, 11:40 AM
تا جایی که من خبر دارم طبق قانون روزنامه ها موظف به درج جوابیه ها هستند بنابراین یک جوابیه توپ که در روزنامه آسیا چاپ شود مفید واقع خواهد شد و تبلیغی دیگر برای انجمن
05-01-2012, 11:43 AM
دوستان نگران نباشی اقای کاظمی در حال پیگیری مسئله هستند و حتما تکذیبیه ای از طرف ما در آسیا به چاپ خواهذ رسید. دست آقای جمشیدی درد نکنه که رایگان برای ما تبلیغ می کنن. 

05-01-2012, 11:49 AM
دوستان هر كس جواب قانع كننده و مودبانه اي به نظرش مي رسه براي آقاي كاظمي پيغام خصوصي يا ايميل كنه
بالاخره چند فكر بهتر از يك فكره
بالاخره چند فكر بهتر از يك فكره
05-01-2012, 11:56 AM
دوستان خوبم ممنون از دلگرمی های که دادید.
اکنون با نویسنده مقاله صحبت کردم، تلویحا موضوع را تا حدودی اشتباه اعلام کردند و در خواست کردند که یک جوابیه برای شماره اینده ارسال کرده و نیز به امید خدا،در همایش ها . جلسات حضوری انجمن نیز شرکت خواهند کرد تا بیشتر با ما و انجمنمان آشنا شوند.
متاسفانه ایشان برداشتی دیگر از سایت داشتند!! فکر میکردند که ما زیر مجموعه سایت جومینا!! هستیم؟! چون قالب unc-co.ir چون برای جومینا بوده است ایشان این طور فکر کرده اند.
اصلا گفتند که بررسی نکرده ام که در وزارت ارشاد ثبت شده اید یا نه!
خدایا اینقدر خندیدم که نمیدانم چه بگویم!
وای بر این روزنامه های کثیرالانتشار مملکت!
موفق باشید
اکنون با نویسنده مقاله صحبت کردم، تلویحا موضوع را تا حدودی اشتباه اعلام کردند و در خواست کردند که یک جوابیه برای شماره اینده ارسال کرده و نیز به امید خدا،در همایش ها . جلسات حضوری انجمن نیز شرکت خواهند کرد تا بیشتر با ما و انجمنمان آشنا شوند.
متاسفانه ایشان برداشتی دیگر از سایت داشتند!! فکر میکردند که ما زیر مجموعه سایت جومینا!! هستیم؟! چون قالب unc-co.ir چون برای جومینا بوده است ایشان این طور فکر کرده اند.
اصلا گفتند که بررسی نکرده ام که در وزارت ارشاد ثبت شده اید یا نه!
خدایا اینقدر خندیدم که نمیدانم چه بگویم!
وای بر این روزنامه های کثیرالانتشار مملکت!
موفق باشید