12-15-2018, 02:12 AM
(12-18-2012 03:46 PM)نهال مثل همیشه نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از طرحتون اما این واسه سال 82 هست!!الان سال 91 و طرح سال 90 هم کلی با الان فرق کرده...من شرکت پرورش قارچ دگمه ای با ظرفیت 100تن در سال ثبت کردمو الان طرحمو دارن مینویسه بانک...اما پیش فاکتور هاش رو خودم باید جور کنمو چون تو استان گیلانم لوازم و دستگاه ها با اینا فرق داره...
چیلر میخواد که هزینش بالای 120میلیونه...البته اگه طرح رو بدن دستم میبینم چی نوشتن
ممنون از طرحتون اما این واسه سال 82 هست!!الان سال 91 و طرح سال 90 هم کلی با الان فرق کرده...من شرکت پرورش قارچ دگمه ای با ظرفیت 100تن در سال ثبت کردمو الان طرحمو دارن مینویسه بانک...اما پیش فاکتور هاش رو خودم باید جور کنمو چون تو استان گیلانم لوازم و دستگاه ها با اینا فرق داره...
چیلر میخواد که هزینش بالای 120میلیونه...البته اگه طرح رو بدن دستم میبینم چی نوشتن
سلام
بانک اجازه نوشتن طرح توجیهی را ندارد
برای همین مساله افرادی که بازنسته هستند و مهندس کشاورزی را با خودشون شریک کردند و به اسم شرکت اونها طرح می نویسند و 1 در هزار ارزش طرح پول می گیرند
میشه 40 میلیون تومان
شما هم نمی دونی چه زمانی این پول را دادی
بلکه توی پرداخت به شما خودشون بر می دارند پول را به اسم خدمات
شرکت هاشون توانایی نوشتن طرح را شاید هم ندارند ولی طرح مالی را می نویسند به اسم طرح توجیهی
دزدی اسم های مختلفی داره