سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: هدفت رو چگونه انتخاب کردی...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام به همه دوستان عزیز
گفتم شاید برای کسانی که میخواهند هدف آینده خود را انتخاب کنند مهم باشه که بدونن بقیه چطور هدفشون رو انتخاب کردن
من خودم خیلی دوست دارم بدونم
حالا از دوستانی که الان مشغول یک کار هستند یا در حال تحصیل در یک رشته هستند میخوام که اگه مایل بودند بگن چطور شد که وارد اون عرصه شدند...
وقتی به مشکل برخوردم بر حسب اتفاق در کلاس استاد دکتر آزمندیان شرکت کردم. اولین کلاس ایشان بود در سینما دیانا تهران (خیابان مبارزان. البته الان چیزی از سینما باقی نمانده )شروع کردم به نوشتن اهداف و مراحل بعدی...
.موفق شدم.
من همیشه عاشق پول بودم
همیشه دنبال این بودم که چطور میشه پولدار شد
و تو خودم این هدفو دیدم.زمانییکه دیگه نتونستم فوتبال بازی کنم گفتم خواست خدا بود این همه راه برای پولدار شدن وگرنه مثل خیلی ها میرفتم کارمند حقوق بگیر میشدم.همیشه تو ذهنم این بو که باید حقوق بده باشم.
عاشق این بودم ماشین گذر موقت و کلاس بالا سوار شم رفتم بررسی کردم خوردم به واردات.و در ادامه کلاس های واردات رفتم و در کنارش زبان میخوندم 18 سالم بود .باورتون نمیشه که تو فامیل خیلی ها به من میگفتن تو بچه ای باید بری دنبال خاله بازی با قوری.از اوون ور گفتن تو هنوز حال نداری تا دم در دانشگاه بری تا چه برسه به تجارت ولی به یکی اعتماد کردم جز پدر و مادرم اونم کسی نیست جز خدا.
کسی که وقتی مارو آفرید (اعضای انجمن و کسانیکه با پشتکار موفق شدن) بهمون یک ذهنی آفرید که به خیلی ها نداد.اونم ذهن و فکر قوی و مثبت .
و ... من اولین سفرم رو در سن 18 سالگی شروع کردم.و وقتی اعضای فامیل رو میبینم میگن محمد فلان کالا خوبه واسه واردات ؟ و .....
این بود شوخی هاشون که حالا من انگیزم بیشتر شد.
و من هنوز 5 درصد راهم طی نکردم ولی به نظرم تا اینجت موفق بودم شکر خدا.
با خدا باش پادشاهی کن بی خدا ....
بنده زیاد تو کار پول در اوردن نبود و تازه به فکر افتادم

قبل از کنکور مطمئن بودم تنها رشته ای که میتونم توش دووم بیارم و واقعا دوستش دارم کامپیوتره
یک سال قبل کنکور کتابهای آنتونی رابینزو خوندم و هدف گذاری کردم که تنها مهندس ای تی بشم
نتیجه اش این شد هم ساسری هم هم ازاد ای تی قبول شدم خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرشو کنی
دقيق يادم نيست چرا خدا منو اينجوري خلق كرده
از دوران 4 سالگي مغزي رويا پرداز داشتم شديد......
ولي تا 20 سالگي براي رسيدگي به آرزو ها تلاش نكرده بودم....... يكروز گفتم: دنيا صبركن.... من ميخوام پياده بشم.... ازاون موقع دارم مسير خودم رو ميسازم
(04-29-2012 11:39 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]دقيق يادم نيست چرا خدا منو اينجوري خلق كرده
از دوران 4 سالگي مغزي رويا پرداز داشتم شديد......
ولي تا 20 سالگي براي رسيدگي به آرزو ها تلاش نكرده بودم....... يكروز گفتم: دنيا صبركن.... من ميخوام پياده بشم.... ازاون موقع دارم مسير خودم رو ميسازم

میشه بگید چی شد که فهمیدی تو این مسیری که الان توش هستی موفق میشی؟
(04-29-2012 10:22 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]وقتی به مشکل برخوردم بر حسب اتفاق در کلاس استاد دکتر آزمندیان شرکت کردم. اولین کلاس ایشان بود در سینما دیانا تهران (خیابان مبارزان. البته الان چیزی از سینما باقی نمانده )شروع کردم به نوشتن اهداف و مراحل بعدی...
.موفق شدم.
سلام
می خواستم از شما و بچه های انجمن در مورد اصول هدف گزینی بپرسم.
شما چطور برای خود هدف قرار دادین ؟
و چگونه را رسیدن به هدف را ساختین و مدیریت کردین؟
هدف دو مرحله داره کوتاه مدت مثل اینکه بخوای در عرض یک ماه یک میلیون بدست بیاوری و بلند مدت مثلا در مدت 4 سال خانه بخری
پس باید برنامه ریزی کنی وآن را ریز کنی بگی اگه من در یک هفته 250 هزار در بیارم این کار شدنی وبراش تلاش کنی امیدوارم بطور خلاصه منظور را رسانده باشم چون هدف معقوله زیادی را در بر میگیره
(04-30-2012 03:35 PM)reza_egbali نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-29-2012 10:22 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]وقتی به مشکل برخوردم بر حسب اتفاق در کلاس استاد دکتر آزمندیان شرکت کردم. اولین کلاس ایشان بود در سینما دیانا تهران (خیابان مبارزان. البته الان چیزی از سینما باقی نمانده )شروع کردم به نوشتن اهداف و مراحل بعدی...
.موفق شدم.
سلام
می خواستم از شما و بچه های انجمن در مورد اصول هدف گزینی بپرسم.
شما چطور برای خود هدف قرار دادین ؟
و چگونه را رسیدن به هدف را ساختین و مدیریت کردین؟
هرشخصی بسته به موقعیتی که برایش پیش می آید و توقعی که از زندگی دارد هدفهایش را می نویسد.اشتغال یک هدف است. خرید خانه و ویلا و ماشین هدف است. پرداخت دیون هدف است و هر چه را که حس میکنی باید داشته باشی.برای رسیدن به اهداف باید ایمان و باورداشته باشی که به آن می رسی.ضمنا دوست عزیز با خواندن تایپیکهای انجمن می توانی بهتر جواب سئوال خود را پیدا کنی. موفقتر باشی.
هر هدفی میخوای داشته باش
تنها اون چیزی مهمه که با تمام وجود براش زمان میذاری
بعد بچسبون به جایی که ببینی

خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــلی جواب میده
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع