سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه اندازی یه سایت مشاوره
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
تا جایی که من سراغ دارم نه مجوز خاصی نیست
سازمان بهزیستی برای مراکز فیزیکی مجوز صادر میکند..... تو برنامه هاش مراکز مجازی ندارد

بعد نوع مشاوره انتخاب نشده توسط آقای رضوانی
اگر مشاوره های فردی یا اجتماعی باشد....... درآینده قطعا پلیس فتا خودش میاد میگه ازکجا مجوز بگیرم
چون سایت تبیان وچند سایت دیگر هم دیدم که اینطوری فعالیت میکند ولی مجوز خاصی نگرفتن

ولی اگر مشاوره در همه موارد باشد...... که ازاد هست ونیاز به مجوز از نهاد خاصی نیست
ممنون جناب گلدمن

بله مشاوره در حیطه ها و زمینه های مختلف مثل شغلی-تحصیل-خانوادگی-ازدواج-ترک اعتیاد-و حتی تبلیغات و بازاریابی می باشد

که سعی میشود همونطور که جناب قربانیان فرمودند ابتدا انجمن پوشش داده شود و بعد بصورت عمومی

منتظر پیشنهادات و نظرات سازنده دوستان هستم!!!!!!!
و حتی اگه کسانی مایل باشندکه در زمینه مسکن-بازرگانی-خرید و فروش طلاو.................تجربه دارند میتوانند بعنوان مشاور اعلام آمادگی کنند
شم آقای رضوانی یک برنامه کامل از ایده تون بیان کنید......بعد دوستان بتوانند بصورت کامل تری نظر بدهند....اینطوری خیلی کلی میشود وخیلی سخت..... درگام اول هم سعی کنید از چند نوع کار مشاوره ای شروع کنید ........ ولی عمومی......بعد به مرور اضافه خواهید کرد
پس ابتدا از مشاوره روانشناختی فقط ولی برای عموم شروع میکنم................

ولی به مرور بقیه رو اضافه کنم

طرح کلی من اینه کلا یه سایت جهت گسترش فرهنگ و دنیای مشاوره مخصوصا تو بخش روانشناختی که امروزه عدم توجه به بهداشت روانی تو این دنیای ماشینی و صنعتی باعث بوجود اومدن آسیب های متعددی شده راه اندازی کنم و در پی اون به مرور زمان تبدیل به یه مرکز بزرگ مشاوره کنم

خودم سایت مشاوره بهزیستی کشور و سایت همدردی رو دیدم ولی به دلم ننشست

دوست دارم متفاوت کار کنم و واقعا براش وقت بزارم

فعلا همین طرح تو نظرم هست حالا اگه دوستان نظرات و پیشنهادات دیگه ای دارند ممنون میشم مکتوب بفرمایند
یه چیزی میخوام تو مایه های این ولی متفاوت تر /

http://moshavere.tebyan.net/
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع