از دوستانی که در زمینه اینترنت تجربه دارند یه سوال داشتم :
میخواستم ببینم چرا سایت من در گوگل ثبت نمیشه؟
وقتی که میخاوم ثبت کنم از من ایمیل و رمزش رو میخواد و منم میدم ولی میگه رمزش اشتباهه...
حالا میخواستم ببینم کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟
ممنون اقای قربانیان ولی منم از همین لینک استفاده میکنم.
(04-27-2012 12:38 AM)سعید.کرمی نوشته شده توسط: [ -> ]از دوستانی که در زمینه اینترنت تجربه دارند یه سوال داشتم :
میخواستم ببینم چرا سایت من در گوگل ثبت نمیشه؟
وقتی که میخاوم ثبت کنم از من ایمیل و رمزش رو میخواد و منم میدم ولی میگه رمزش اشتباهه...
حالا میخواستم ببینم کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟
نیازی به ثبت سایت از طریق لینکی که آقای قربانیان دادند نیست
شما به گوگل وب مستر تولز برو و برای سایتت یه پروفایل بساز و درآخر نقشه سایت خودتو بهش اضافه کن
https://www.google.com/webmasters/tools/
بايد صبركني اينطوركه شنيدم درخصوص فيلم موهن به نبي اكرم مدتيه كه سايت بستس .
سلام و خسته نباشید
ای کاش تمام مسائل مربوط به اینترنت یه جا قرار میگرفت. تا دوستان دیگه که مشکل داشتن بتونن مشاهده کنن.
در ضمن دوست خوبم عنوان پستی که میزنی یکم توجه کن. آخه راهنمایی یعنی چی ؟
در مورد ثبت در گوگل. اون زمانا گوگل به این حد نرسیده بود برای همین خودمون باید دستی سایت رو معرفی میکردیم. الان یه مدت کار کنی خودش شناساییت میکنه و ثبت میشی. این ثبتی هم که لینک دادن برای زودتر ثبت شدنه ولی اصولا سایت رو تا یکی دو هفته بالا نکشیدی به گوگل معرفی نکن. بزار خودش به حد شناسایی رسید میشناستش. با تعداد کم پست درخواست بدی گوگل همچین خوشش نمیاد.
موفق باشی
(10-04-2012 11:10 PM)mohammad.b نوشته شده توسط: [ -> ]از این لینک هم میتونی استفاده کنی
http://www.vbiran.ir/submittosearchengines.html
با تشکر
به هیچوجه از همچین چیزایی استفاده نکنید.
خیلی از این موتور های جستوجو فقط به اسپم بارون شدن سایت کمک میکنه.
اگر سایتی ارزش داشته باشه برای موتور جستوجو اتوماتیک داخلش ثبت میشه و ایندکس میشه.
در ضمن وقتی سایتی رو در گوگل ثبت میکنید چند روز تا چند هفته طول میکشه گوگل ثبتش کنه.
همیشه هم سعی کنید یه مقدار روی سایت کار کنید و تعداد پستارو بالا ببرید بعد اقدام به ثبت کنید.
سلام چرا دیگه ادامه ندادید؟ من میخام با گوگل ادسنس کار کنم
آره جالبه منم دوس دارم با گوگل ادسنس کارکنم