سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: یک ایده فوق العاده
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام آقا این رمزو به ما هم بدین ما هم تو بازار یابی هستیم
آقا رمز رو به منم بدید...
من به عنوان بازاریاب میتونم فعالیت کنم...
منم با شرایطی میتونم براتون حسابداری کنم.اگه مایل بودین تو پیام خصوصی شرایط رو میگم.
من نمیدونم سرمایه تا چه حدی میخواین.اگه این مورد رو بگین شاید تونستم سرمایه گذاری هم کنم
(04-25-2012 11:45 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]اقاي قربانيان اقاي كاظمي يك قسمت درست كرده براي ايده هاي اصلي بچه ها كه با رمز ميتوني وارد اون بخش بشي
http://forum.unc-co.ir/forumdisplay.php?fid=126

اقاي قرباني من در بخش سرمايه گذاري وبازار يابي هستم

جناب اقای پدر خوانده من کالای دارم که نیاز به یک بازاریاب خوب که بتواند تناژ بالا برای کالای من مشتری بگیرد پرسانت ان عالی است {کالا :وایتکس.شیشه شور}

در ضمن علاقمندان به فعالیت در این پروژه با شماره زیر تماس بگیرند09335889054باتشکر سلاطین
عزیزان انجمن هرکسی که علاقمند به کار بازاریابی است من نیازمند به 10 نفر بازاریاب در پخش وایتکس وشیشه شور دارم با تشکر سلاطین09335889054
(06-22-2012 08:04 PM)دهکده جهانی زنان جهان گردون نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-25-2012 11:45 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]اقاي قربانيان اقاي كاظمي يك قسمت درست كرده براي ايده هاي اصلي بچه ها كه با رمز ميتوني وارد اون بخش بشي
http://forum.unc-co.ir/forumdisplay.php?fid=126

اقاي قرباني من در بخش سرمايه گذاري وبازار يابي هستم

جناب اقای پدر خوانده من کالای دارم که نیاز به یک بازاریاب خوب که بتواند تناژ بالا برای کالای من مشتری بگیرد پرسانت ان عالی است {کالا :وایتکس.شیشه شور}

در ضمن علاقمندان به فعالیت در این پروژه با شماره زیر تماس بگیرند09335889054باتشکر سلاطین
عزیزان انجمن هرکسی که علاقمند به کار بازاریابی است من نیازمند به 10 نفر بازاریاب در پخش وایتکس وشیشه شور دارم با تشکر سلاطین09335889054

سلاطين خانوم
شما براي همكاري در اين موضوع تايپك بايد باآقاي قرباني هماهنگي كنيد
من تو كار بيمه هستم

براي كالاهاي خودتون يك توضيحاتي بيان كنيد شايد بتوانيم كاري هم براي شما بكنيم
سلام رمزشو به ما هم بدهید گناه دارم
من يه مقدار سرمايه دارم اگر به كار بياد خوشحال ميشم مشاركت كنم
[/quote]

سلام..من برای بازاریابی اماده کمک هستم..توی بیمه هم کار کردم.کارشناس فروش بودم.الان دانشجوی سمنانم. 09359731622
من نمیدونم این وسط به چه دردی میخورم اما اگه ممکنه رمزو به منم بدین. ممنون میشم.
لطفن رمز رو برای من هم بفرستید
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع