سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خاطرات تجسم خلاق
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
لطفا در این بخش اعضای سایت خاطرات خود را در زمینه تجسم خلاق بیان کنند. باتشکر
برای گرفتن پروانه آموزشگاه رانندگی چند بار مراجعه کردم آماده نبود. روزی یکساعت قبل از اینکه برای چندمین بار بخواهم مراجعه کنم در دفتر کارم نشستم و چشمانم را بستم.
مجسم کردم وارد محیط شده ام . با همه سلام و علیک میکنم وارد دفتر مسئول مربوطه شده و ایشان با لبخند و گفتن تبریک پروانه را بمن می دهد.(در ذهنم دیوار ذهنی را شکستم و امروز هم نمی شود و حاضر نیست را خرد کردم).
عزیزان باور کنید با همان حالت من آن روز پروانه را گرفتم. اشک در چشمم حلقه زد. نه برای گرفتن پروانه بلکه برای اینکه توانسته بودم با تجسم کارم را انجام دهم.
از یک موضوع کوچک شروع به تمرین کنید.موفق هستید , موفقتر باشید.
25 اسفند سال 1387 من تنها در منزل بودم و خانمم چند روزی مسافرت منزل دخترم رفته بود. ساعت 5 بعداظهر بود . بالشی کنار بخاری گذاشتم و دراز کشیدم. در ذهنم مجسم کردم که با همسرم ساکمان را آماده کرده و عازم مشهد برای زیارت هستیم. به راه آهن رفتیم .تابلوی روی واگن را به وضوح میدیدم (تهران - مشهد). سوار شدیم و به مناظر بین راه نگاه میکردم. در مشهد سوئیت بسیار زیبائی را مجسم کردم که در آنجا اسکان پیدا کردیم. خلاصه پس از زیارت برگشتیم.
فردای آنروز هم , همین مسئله تکرار شد.
روز 28 اسفند سال 1387 خانمم از مسافرت برگشت . دو عدد پاکت بمن داد. گفتم موضوع چیست ؟خندید و گفت باز کن.
یک پاکت بلیط رفت و برگشت قطار درجه ا تهران - مشهد
یک پاکت رزرو سوئیتی در یکی از هتلهای بسیار شیک مشهد.
دست هایم شروع به لرزش کرد و اشک از چشمم سرازیر شدو.....

لطفا از یک موضوع کوچک برای تجسم استفاده کرده و تمرین کنید. اعجاز میکند.
عزیزانی که برای اخذ گواهینامه رانندگی اقدام میکنند , لطفا توجه فرمایند.
با توجه به سوابق کاری و تجربه ای که در این زمینه دارم این مطلب را بیان میکنم. صد در صد موثر است :

وقتی ثبت نام میکنید 5 جلسه 2 ساعته آموزش تئوری دارید که در کلاس آن شرکت می کنید و 10 جلسه 2 ساعته تمرین عملی رانندگی.
قبل از آموزش عملی و لابلای 10 جلسه :
در جای خلوتی بنشینید و چشمانتان را ببندید.
سعی کنید خود را در داخل خودرو مجسم کنید.
در ذهنتان شروع به رانندگی کنید. پا را روی کلاچ بگذارید و دنده عوض کنید . لائی بکشید . با سرعت حرکت کنید . دنده را تند تند عوض کنید. پا را روی ترمز بگذارید و خودرو را نگهدارید. 10 الی 15 دقیه در ذهنتان هر روز این حرکتها را در مجسم نمائید.
من به شما قول میدهم وقتی برای امتحان حاضر می شوید , حس میکنید چندین ساعت بیشتر از بقیه رانندگی کرده اید
این تجربه هزینه ای ندارد ولی بازده آن 20 است. موفقتر باشید.
مهمترین مسئله در ارتباط با موضوع :
تجسم رسیدن به هدف و کلید آن تلقین مداوم بخود است.
چهار سال قبل دخترم برای کنکور دانشگاه درس میخواند . پرسیدم به چه رشته ای علاقه داری؟
گفت : عمران
در یک برگ کاغذ نوشتم :
اسم دخترم....... مهندس عمران
به او پیشنهاد دادم زمان امتحان قبولی خود را مجسم کند و این یادداشت را روزانه چندین بار بخواند و حس کند.
قبول شد و 3/5 ساله فارغ التحصیل شد.پروژه آخرش را تا یکماه دیگر تحویل می دهد.
لطفا در صورت امکان یکبار دیگر مطلب را بخوانید و مهمتر از همه در بحث شرکت کنید.کلید موفقیت دست خودتان است.به درستی از آن استفاده کنید.
تجسم و تلقین
کتاب تجسم خلاق نویسنده شاکتی گواین مترجم گیتی خوشدل را حتما مطالعه فرمائید. با خواندن این کتاب حس خوبی در شما ایجاد می شود.
جهان آگهی : در رویا زندگی کردن با تجسم خلاق از زمین تا آسمان فاصله است
در دوران سربازی ام کار ثابتی نداشتم و همین موضوع برای من که همیشه کار برایم در اولویت بود روانم را بهم ریخته بود.بمدت چند روز قبل از خواب شب، ماشین مدل بالایم را تصور میکردم که با آن رانندگی میکنم و در پارکینگ پارکش کرده ام.بعد از چند روز یکی از دوستانم به من زنگ زد و کاری را به من پیشنهاد کرد که الان هم که به آن کار و درآمد بسیار عالی که از آن بدست آوردم و موفقیت های اعجاب انگیزش فکر میکنم فقط می تونم بگویم یک معجزه بود.همین.
این معجزه بخاطر تجسم شما ادمین عزیز بوده.
شاید پیشنهاد خنده داری باشد اما اگر از کسی طلب دارید و نمی توانید آن را پس بگیرید در تجسم خلاق آن فرد را در حال تسویه با خود بیاد آورید.برای من که جواب داده است!!
من هم از این تجربه ها ( خوب و بد) زیاد دارم .

یکیش این بود که عاشق لپ تاپ بودم ولی متاسفانه برای خریدش هیچ پولی در بساط نداشتم.همیشه خودم رو در حال کار با لپ تاپ میدیدم و اون رو واقعا

لمس می کردم.به صفحه کلیدش دست می کشیدم و اون رو روی پاهام میذاشتم و کلی باهاش حال می کردم. هر شب قبل از خواب و صبح ها قبل از بیدار شدن

برای نماز توی رختخواب تجسمش می کردم و بهش احساس تزریق می کردم و از داشتنش لذت می بردم.تا اینکه بعد از 6 ماه تونستم از اداره جهاد کشاورزی یه

وام تپل برای پدرم جور کنم و 2 میلیون شیرینی ازش گرفتم.البته با اون پول رفتم طلا خریدم و یکسال بعد لپ تاپ رو خریدم.ولی بالاخره به هدفم رسیدم.
سلام
همیشه و در همه حال و برای همه مردم دنیا این قضیه جاریست، منتها برخی به این مطلب ایمان دارند و با برنامه ریزی پیش می روند ونهایت استفاده و لذت را می برندو برخی ناخواسته افکارشان را رها می کنند و گاهی تجربیات مثبت و گاهی تجربیات منفی ای بدست می آورند، ولی باز هم یا آگاه نیستند یا ایمان ندارند ولی باید بدانیم که این یک واقعیت گریز ناپذیر می باشد و به قولی که قبلا خواستن توانستن بود و امروزه خواستن داشتن است.
پس سعی کنیم خوب ببینیم، خوب تجسم کنیم ، خوب بخواهیم وخوب داشته باشیم.
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع