سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شماره 9 ماهنامه انجمن - فروردین 1391 منتشر شد.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
شماره جدید ماهنامه نیز آماده شد و خوشحالم که اعلام کنم بازهم مطالب همه تالیف دوستان است.
ممنون از دوستان خوبمان و همراهان این شماره :
هوشنگ قرباني _ علي نيکويي - بشارت الله ظاهر - مرجان خسروي

در ضمن بازهم یک تشکر از جناب "منصور دهنوي" که وبدون وجودشان ماهنامه به این خوبی عرضه نمیشد.
دیگر گله از دوستانی نمی کنم که حتی زحمت ارسال یک مطلب نیز در این 9 ماه نکشیده اند! ممنون از شما که فقط خواننده بوده اید!
[تصویر: no_09.jpg]

دانلود شماره جدید
واقعا عالی بود از دوستانی که شرکت کرده بودند تشکر ویژه ای دارم امیدوارم هر روزتان بهتر از دیروز تان باشد
ممنون از همه دوستان باز هم عالی بود
من هم به نوبه خودم از آقا کامیار و دیگر عزیزانی که برای ماهنامه مطلب ارسال می کنند تشکر می کنم
با تشکر از ادمین عزیز و دوست داشتنی ودیگر عزیزان.
قول می دهم این ماهنامه اگر مجوز انتشار داشته باشید در همان زمان ارائه کمیاب می شود. موفقتر باشید.
عاليهههههههه
انقدر عاشق و شيفته عكس روي جلدش شدم كه همش بهش خيره مي شم انگاري مي خواد يه چيزي به آدم بگه Smile
ممنون از مطالب مفید ماهنامه.
اما چه خوب بود بیشتر از مشاغل مختلف و از تجربیات افراد موفق و کارآفرین در ماهنامه آورده میشد
(04-22-2012 03:21 PM)sami نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از مطالب مفید ماهنامه.
اما چه خوب بود بیشتر از مشاغل مختلف و از تجربیات افراد موفق و کارآفرین در ماهنامه آورده میشد

تقریبا دو شماره اخیر مطالب اختصاصی مصاحبه با کارآفرین ها را داشته ایم.
در این شماره نیز، چند صفحه آخر را مطالعه فرمائید.
عزیزان می توانند از نوشته ها و تجربیات خود استفاده کنند.ودر زمان اقتباس هم منبع را ذکر نمایند.
کامیار عزیز لطف کنید بگید شماره بعدی چه موقع بسته میشه که اگه دوستان خواستند مطالبی ارسال کنند بدونند چقدر وقت دارند
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع