04-22-2012, 11:56 PM
صفحه ها: 1 2
04-23-2012, 12:36 AM
قیمت مناسب وخواص فراوان داشته باشه با این قیمتهای مواد گوشتی شک نکن زود جا می افته با یه بسته بندی شیک و تبلیغ گسترده
04-23-2012, 01:41 AM
(04-23-2012 12:36 AM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]قیمت مناسب وخواص فراوان داشته باشه با این قیمتهای مواد گوشتی شک نکن زود جا می افته با یه بسته بندی شیک و تبلیغ گسترده
مهندس به نکته خوبی اشاره کردن .. در کنار کیفیت محصول باید یه نیم نگاهی هم به قیمت محصولتون داشته باشید .
قیمت گوشت که واقعا سر به فلک کشدیه ( برای ما ادمای معمولی) اگه محصول شما کیفیت خوب و قیمت مناسب داشته باشه بدون شک میتونید بازار رو متحول کنید.
04-23-2012, 02:06 AM
(04-23-2012 01:41 AM)azunited نوشته شده توسط: [ -> ]با توجه به اینکه گوشت نیست؟(04-23-2012 12:36 AM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]قیمت مناسب وخواص فراوان داشته باشه با این قیمتهای مواد گوشتی شک نکن زود جا می افته با یه بسته بندی شیک و تبلیغ گسترده
مهندس به نکته خوبی اشاره کردن .. در کنار کیفیت محصول باید یه نیم نگاهی هم به قیمت محصولتون داشته باشید .
قیمت گوشت که واقعا سر به فلک کشدیه ( برای ما ادمای معمولی) اگه محصول شما کیفیت خوب و قیمت مناسب داشته باشه بدون شک میتونید بازار رو متحول کنید.
توجه داشته باشید که نوعی گیاهه با طعم و مزه ی گوشت.
قیمتش هم کاملا رقابتیه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
04-23-2012, 03:36 AM
(04-23-2012 02:06 AM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: [ -> ]ما گوشت رو به خاطر طعم و مزه اش دوست داریم دیگه ...(04-23-2012 01:41 AM)azunited نوشته شده توسط: [ -> ]با توجه به اینکه گوشت نیست؟(04-23-2012 12:36 AM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]قیمت مناسب وخواص فراوان داشته باشه با این قیمتهای مواد گوشتی شک نکن زود جا می افته با یه بسته بندی شیک و تبلیغ گسترده
توجه داشته باشید که نوعی گیاهه با طعم و مزه ی گوشت.
قیمتش هم کاملا رقابتیه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما هم هنوز اون محصول رو ندیده ایم ولی خب اگه قراره همون طعم و مزه گوشت رو بده و قیمتش هم ارزون تر باشه چرا نتونه جایگزین گوشت شه؟! نه اینکه هم کلا جایگزین شه ولی خب تنوع غذای رو همه دوست دارن.
04-23-2012, 08:17 AM
یه سوال. مسعود جان در چه مرحله ای از کار هستید؟
04-23-2012, 02:40 PM
سلام.
تقریبا تایین فرمولاسیونش رو تموم کردم.چهارشنبه قرار بود برم پارک علم و فناوری ببینم چه کمکی به من میکنن که تعطیله.
یکی دو روز دیگه فکر کنم برم سراغ ثبت شرکت و بقیه ی مقدمات.
که انشاالله بعد از اون برم سراغ تامین مواد اولیه و مذاکره با چند تا کارخونه.
تا ببینیم چی پیش میاد.
فقط دوستان من خیلی بی تجربه هستم.
لطفا من رو از نظرات و همچنین دعاهاتون محرم نکنید که خیلی نیازمندم.
تقریبا تایین فرمولاسیونش رو تموم کردم.چهارشنبه قرار بود برم پارک علم و فناوری ببینم چه کمکی به من میکنن که تعطیله.
یکی دو روز دیگه فکر کنم برم سراغ ثبت شرکت و بقیه ی مقدمات.
که انشاالله بعد از اون برم سراغ تامین مواد اولیه و مذاکره با چند تا کارخونه.
تا ببینیم چی پیش میاد.
فقط دوستان من خیلی بی تجربه هستم.
لطفا من رو از نظرات و همچنین دعاهاتون محرم نکنید که خیلی نیازمندم.
04-23-2012, 07:58 PM
قبل از هر کاری آنرا به ثبت برسان. آنان پروانه بهداشت را از شما میخواهند و ازآن طریق برای پروانه و مجوز بهداشت میتوانی اقدام نمائید. و از این راه طرح هم لو نمی رود.موفقتر باشی.
04-23-2012, 11:52 PM
میشه بیشتر توضیح بدید؟
لطفااااا.
لطفااااا.
11-25-2012, 08:02 PM
سلام
اين طرح اجرايي شد؟
اگر نه چرا؟
اين طرح اجرايي شد؟
اگر نه چرا؟
صفحه ها: 1 2