سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: یه سوال.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
بیشتر به گوشت و البته یه نوع دیگه به مرغ میزنه.طعمش.
ولی فکر کنم بشه شبیهش کرد.
خواصش هم که وحشتناک.
فکر میکنید زود جا بیفته؟
قیمت مناسب وخواص فراوان داشته باشه با این قیمتهای مواد گوشتی شک نکن زود جا می افته با یه بسته بندی شیک و تبلیغ گسترده
(04-23-2012 12:36 AM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]قیمت مناسب وخواص فراوان داشته باشه با این قیمتهای مواد گوشتی شک نکن زود جا می افته با یه بسته بندی شیک و تبلیغ گسترده

مهندس به نکته خوبی اشاره کردن .. در کنار کیفیت محصول باید یه نیم نگاهی هم به قیمت محصولتون داشته باشید .

قیمت گوشت که واقعا سر به فلک کشدیه ( برای ما ادمای معمولی) اگه محصول شما کیفیت خوب و قیمت مناسب داشته باشه بدون شک میتونید بازار رو متحول کنید.
(04-23-2012 01:41 AM)azunited نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-23-2012 12:36 AM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]قیمت مناسب وخواص فراوان داشته باشه با این قیمتهای مواد گوشتی شک نکن زود جا می افته با یه بسته بندی شیک و تبلیغ گسترده

مهندس به نکته خوبی اشاره کردن .. در کنار کیفیت محصول باید یه نیم نگاهی هم به قیمت محصولتون داشته باشید .

قیمت گوشت که واقعا سر به فلک کشدیه ( برای ما ادمای معمولی) اگه محصول شما کیفیت خوب و قیمت مناسب داشته باشه بدون شک میتونید بازار رو متحول کنید.
با توجه به اینکه گوشت نیست؟
توجه داشته باشید که نوعی گیاهه با طعم و مزه ی گوشت.
قیمتش هم کاملا رقابتیه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(04-23-2012 02:06 AM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-23-2012 01:41 AM)azunited نوشته شده توسط: [ -> ]

با توجه به اینکه گوشت نیست؟
توجه داشته باشید که نوعی گیاهه با طعم و مزه ی گوشت.
قیمتش هم کاملا رقابتیه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما گوشت رو به خاطر طعم و مزه اش دوست داریم دیگه ...

ما هم هنوز اون محصول رو ندیده ایم ولی خب اگه قراره همون طعم و مزه گوشت رو بده و قیمتش هم ارزون تر باشه چرا نتونه جایگزین گوشت شه؟! نه اینکه هم کلا جایگزین شه ولی خب تنوع غذای رو همه دوست دارن.
یه سوال. مسعود جان در چه مرحله ای از کار هستید؟
سلام.
تقریبا تایین فرمولاسیونش رو تموم کردم.چهارشنبه قرار بود برم پارک علم و فناوری ببینم چه کمکی به من میکنن که تعطیله.
یکی دو روز دیگه فکر کنم برم سراغ ثبت شرکت و بقیه ی مقدمات.
که انشاالله بعد از اون برم سراغ تامین مواد اولیه و مذاکره با چند تا کارخونه.
تا ببینیم چی پیش میاد.
فقط دوستان من خیلی بی تجربه هستم.
لطفا من رو از نظرات و همچنین دعاهاتون محرم نکنید که خیلی نیازمندم.
قبل از هر کاری آنرا به ثبت برسان. آنان پروانه بهداشت را از شما میخواهند و ازآن طریق برای پروانه و مجوز بهداشت میتوانی اقدام نمائید. و از این راه طرح هم لو نمی رود.موفقتر باشی.
میشه بیشتر توضیح بدید؟
لطفااااا.
سلام
اين طرح اجرايي شد؟
اگر نه چرا؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع