(04-19-2012 05:37 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
میتونید توی مراکز و دانشگاه ها هماهنگی کنید یا اگر میخوایید مستقیم اینکار رو نکنید ، یک نیروی خدماتی بگیرید و موقع تعطیل مرکز آموزش تراکت و تبلیغات رو به دانشجویان و کاراموزان تحویل بده
یک کار دیگه هم میتونید انجام بدید ، به جای تراکت یک برنامه مالتی مدیا سفارش بدید تا طراحی بشه که تبلیغ مرکز آموزش شما باشه ، و به دانشجویان بدید ، چون کمتر میشه که سی دی رو هنوز نخونده و ندیده دور بندازند و تشویق به دیدن میشند
---------------------------------------
به کارآموزان مرکز خودتون میتونید اعلام کنید که اگر هر نفر رو به آموزشگاه معرفی کنند چند درصد از مبلغ شهریه آنها کمتر میشه
تبلیغ در رسانه ها ( هم جنبه اعتماد سازی داره ، هم در تبلیغات خیلی موثر هست )
دادن هدایای تبلیغاتی ( مانند : خودکار ، تقویم ، سررسید و.... ) با مارکت نام و آدرس و شماره تلفن مرکز آموزشگاهتان
------------------------------------------
در مورد طراحی و چاپ تبلیغاتتون روی من و آقا مهدی گلمحمدی میتونید حساب کنید
موفق باشید
ممنونم دوست خوبم
یکسری از این موارد رو انجام دادم و یکسری رو هم در برنامه تبلیغاتی سال جدید دارم
در مورد تراکت شهرداری قوانین سفت و سختی داره برا پخش تراکت و جریمه میکنه
نهایتش یا باید ایده اقا یاشار رو پیاده کنیم یا تراکت بندازیم داخل خونه ها
--------------------------------------------
اون مورد کاراموزان و بازاریابی رو انجام دادیم و خوب بوده
یک مشکلی که ما ایرانیها داریم : میخوایم همه چیز مال خودمون باشه
یعنی اگر الان میریم یک اموزشگاه و میبینیم خوبه برا اینکه رقبامون زیاد نشه به کسی نمیگیم
این مورد رو به چشم دیدم که حتی دانشجو داشتم با یکی دیگه فامیل بوده گفته به فلانی نگید من در فلان کلاس هستم
----------------------------------
اما مورد سی دی
نمیدونم اما من فکر میکنم اثر گذاری تراکت از س دی بیشتره
چون بعضا دیدم افراد اصلا سی دی های تبلیغاتی رو چک نمیکنن
نمیدونم شاید متنشون مشکل داره یا همچین چیزی در کل بازخورد خوبی دوستان برا این نوع سی دی ها نداشتن
حالا شما ایده خوبی در این مورد دارین استقبال میکنم
در مورد طراحی و چاپ هم حتما مزاحمتون میشم
شما با اقا مهدی کار میکنید ؟؟؟
------------
تبلیغ در رسانه ها رو قصدشو داریم اما خب مشکل همین متن هست که برا هر سطر متن ما مجوز میخوان و دردسر ایجاد میکنن
مثلا مرد میخواد بزنه امنیت شبکه
فردا میان میبندت که اره تو داری هکر تحویل اجتماع میدی
(04-19-2012 07:03 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]اموزشگاه شما یکم کار تخصصی هست و مراجعه کننده زیاد مثل اموزشگاه های عمومی قطعا ندارد
ولی اول بفکر شعبه های مختلف در جاهای مختلف باشید با قرار داد های مختلف
با دانشگاه ها ودانشکده هایی که درس کامپیوتر ارائه میدن قرار داد ببندین با درصد تخفیف مشخص برای دانشجویانش
باشرکت های کامپیوتری هم که دراین زمینه فعالیت میکنند برای بالا بردن سطح دانش کارکنانش قرار داد ببندین
تبلیغات شما باید هدف مند باشد
پخش تراکت یا ارسال مسج یا حتی نصب تابلو در پاساپ زیاد کار مناسبی نیست حتی هزینه زاید هم هست
شما باید مراکزی که این قشر خاص در شهر مورد استفاده قرار میدهند یا در رفت وامد هستند رو باید در نظر بگیرن
مثلا کافی نت ها
کامپیوتر فروشی ها
بازار کامپیوتر شهر
دانشگاه ها ودانشگده های کامپیوتر تدریس می کنند
راستی کانون فارغ التحصیلان داشنگاه ازاد برای قرار داد یادت نره یک مجمع بزرگی هست
تبلیغ در بایت وکلیک که نشریه های کامپیوتر هست یا نشریه های تخصصی محلی
تبلیغات مجازی هم جوابگو هست بخصوص در سایت های که مراجع کننده زیادی برای کامپیوتر دارد......
ولی قبل از اینکه شروع کنی به تبلیغات گسترده حتما از خودت وتیمت مطمن باش که تیم کاملی هستند ودوره های برگزاریت کامل و امکانات خوب وعالی باشد
یک یا چند چیز خاص اموزشگاهتو حتما در تبلیغات بگو.......اینطوری بیشتر قدرت مانور تبلیغاتی داری
موفق باشی
برا شعبه زدن یک فکرایی کردم که توی هر منطقه یک شعبه باشه برا راحتی بچه ها
والا اینجا متاسفانه دانشگاه هاش اصلا همکاری نمیکنند ولی بازم سعی میکنم که باهاشون قرارداد ببندم با درصد تخفیف بالا
بازار کامپیوتر بسیار ایده خوبیه حتما اونجا تبلیغات میکنم
باید با شرکتهای کامپیوتری صحبت کنم یک طرحی بریزم که براشون سود داشته باشه و مشتریهاشونو معرفی کنند به ما
(مثلا کارت بدم بهشون بگم به ازا هر 2 نفر اینقدر میدیم بهتون )
البته این کار خودم نیست باید با یک بازاریاب قرارداد ببندم بگم بره سراغ کل مغازه ها
این داستان کانون فارغ التحصیلان چیه ؟؟؟ کجاست دفترش ؟؟؟ اصلا کارشون چیه ؟؟؟ ایا بستن همچین قراردادی در حیطه کارشون هست ؟؟؟؟
ممنون میشم بهم اطلاعات بدین در این مورد
چون ما اینجا سالانه حداقل 5000 نفر پذیرش در کامپیوتر داریم که 3000 تاش مربوط به 5 تا دانشگاه ازاد شهره
(امار بر مبنای دفترچه های کنکور هست )
تبلیغ در بایت و کلیک و سایتهای تخصصی بیشتر بدرد تهران میخوره به نسبت هزینش
اما میرم میپرسم ببینم داستانشون چیه
معمولا توی تبلیغات از امکانات و تیم و ... خیلی صحبت میکنیم
ضمن اینکه همه میان در موسسه در سالن سمینار و اونجا با من همه سوالاتشونو میپرسن
کلا بتونم تا در اموزشگاه بکشونمشون بقیش برا من راحتته
چون واقعیت به مردم نشون میدم
و شکر خدا از نظر مجوز الان بالاترین مجوزهارو دارم که بدرد میخوره + اموزش عملی و کاربردی
ضمن اینکه توی اینجا ما تنها موسسه ای هستم که برا تک تک تعهداتمون با دانشجو قرارداد میبندیم که اونم کاملا رسمیه (وکیل تنظیم کرده )
حتی طراحی کاغذ قرارداد با بقیه سربرگهامون تفاوت داره
من به جزییات ریز خیلی توجه میکنم
واسه همین مشکلم فقط کشوندن اطراف تا در موسسه هست
ممنونم دوست خوبم از نظر شما هم مثل بقیه چندتا ایده عالی گرفتم
چون دارم پلن تبلیغاتی برا سال 91 اماده میکنم که دقیقا باید از ماه اینده شروع بشه
واسه همین این تاپیکو زدم
بازم ممنون