سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کدام فروش بیشتری دارد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
بنظر شما کدامیک از این سه محصول گوشی موبایل چینی طرح اصلی یا بدلیجات یا شمع ولوازم تزیینی فروش بیشتری دارد ؟ مغازه باشه یا اینترنتی؟ البته با کمترین سرمایه
بدلیجات
همه این مواردی که شما ذکر کردید در ایران طرفدار های خودشو داره ولی الان گوشی های چینی و شمع و لوازم تزئینی خوب مشتری داره چون زندگی ها همه داره به سمت تجملات میره و همین امر موجب میشه لوازم تزئینی گزینه خوبی برای بازار ایران باشه البته تو این کار دست زیاده ولی اگه با قیمتی پائینتر از قیمت بازار عرضه بشه فکر میکنم خوب مشتری داشته باشه.گوشی رو هم که نیاز نداره در موردش صحبت بشه من فکر نمیکنم هیچ جای جهان گوشی مثل ایران طرفدار داشته باشه البته آقای شهسواری شما در این زمینه ها استاد هستید و بالاخره هر چی باشه شما به دلیل اینکه در یکی از بزرگترین شرکتهای تبلیغاتی در نقش مشاور حضور داشتید شاید بهتر بدونید وضعیت فروش کدام یک از این محصولات در ایران بهتره ..!
شمع و لوازم تزیینی
با سلام.به نظر من بدلیجات.فعلا که الان خانمها وجوانها بیشتر دنبال بدلیجات هستند.فکر کنم سودش هم بهتر باشه.
به نظر من شمع و لوازم تزیینی داخل یک مغازه که در گذر باشه(خصوصاً گذر خانوما)
به نظر من شمع و لوازم تزئینی پر فروش تر است
بدليجات در درجه اول
شمع و لوازم تزئيني در درجه بعدي
درود ، دوستان اگر محصولی پر فروش نظرشان هست لطف کنن بگن سپاسگزار میشم چون ایده ای برای راه انداختن فروشگاه به یک روش خاص فروش دارم که در حال برنامه ریزی میباشم که به امید خدا با دوستان انجمن حتما این کار را عملی خواهم کرد البته محصول با سرمایه اندک بازم از راهنماییهای دوستان سپاسگزارم
(04-17-2012 04:27 PM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]درود ، دوستان اگر محصولی پر فروش نظرشان هست لطف کنن بگن سپاسگزار میشم چون ایده ای برای راه انداختن فروشگاه به یک روش خاص فروش دارم که در حال برنامه ریزی میباشم که به امید خدا با دوستان انجمن حتما این کار را عملی خواهم کرد البته محصول با سرمایه اندک بازم از راهنماییهای دوستان سپاسگزارم

اقای شهسواری به نظر من لوازم ارایشی و پوشاک هم درامد خوبی باید داشته باشه...
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع