سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
لوازم سرگرمی بچه ها و نوجون ها
از قدیم گفتن این آقایون اعتماد به نفس بالایی دارن
به قول جناب قربانیان از بحث جدا نشیم
دوستان لطفا به موضوع تاپیک بازگردید.
باتشکر
جا داره همین جا از همه ی مادران عزیزان و خانم های خوب انجمن تشکر کنم که وظیفه ی سنگینی رو به عنوان یه مادر و یک همسر به عهده دارند.بنده قرضم شوخی بود و بس...وگرنه من احترام وارزش خاصی به خانمهای انجمن دارم و هیچگونه قصد توهینی نبود

موفق و پیروز باشید
باا سلام به همه امیدوارم خوب باشید

( الان بعد از 1.5 ماه یکی دو ساعت تو انجمن چرخیدم حال و هوام عوض شد خیلی احساس دلتنگی می کردم)

نظرتون درباره واردات اجناسی مثل حوله دست ، رومیزی، با توجه به فاکتورهایی که گفتین همه رو داره ( کم حجمی ارزان بودن و آسیب پذیر نبودن) درباره سود و ضرر و بازار فروش چیزی نمی دونم
دوست عزيز براي آشنايي با برخي اصطلاحات در زمينه صادرات و واردات پيشنهاد ميكنم اين فايل رو دانلود كنين و بخونين

http://s3.picofile.com/file/7368679565/B...I.pdf.html
(04-30-2012 01:27 AM)arash67 نوشته شده توسط: [ -> ]باا سلام به همه امیدوارم خوب باشید

( الان بعد از 1.5 ماه یکی دو ساعت تو انجمن چرخیدم حال و هوام عوض شد خیلی احساس دلتنگی می کردم)

نظرتون درباره واردات اجناسی مثل حوله دست ، رومیزی، با توجه به فاکتورهایی که گفتین همه رو داره ( کم حجمی ارزان بودن و آسیب پذیر نبودن) درباره سود و ضرر و بازار فروش چیزی نمی دونم

همه ی کالاها در ایران کشش دارند ولی باید بازار فروش رو شناخت.اون ور همه چی حله این ور کار یکم سخته واسه فروش.
کالایی که عمومیت زیادی داشته باشه خوبه
استاندار تهران از فعال شدن دوباره ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در سال جاری خبر داد و گفت: با هدف حمایت از تولید ملی و سرمایه ایرانی، کالاهای قاچاق در بازار شناسایی و جمع آوری می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، 'مرتضی تمدن' با اعلام این خبر افزود: بازرسان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به طور دقیق بازار را رصد و کالاهایی که به ثبت نرسیده یا دارای برچسب طرح شبنم نباشند، از بازار جمع آوری و با فروشندگان آنها برخورد می کنند.

وی با بیان اینکه واردات کالا اکنون به دو صورت رسمی یا غیررسمی به کشور انجام می شود، گفت : ورود کالاهای قاچاق و بی کیفیت به کشور، تولیدات داخلی را با مشکل مواجه کرده است .

استاندار تهران گفت:برای تحقق شعار امسال باهمکاری دستگاههای مسوول مردم را برای خرید کالاهای ایرانی تشویق می کنیم .

استاندار تهران تصریح کرد: تیم های بازرسی به طور جدی وارد عمل شده اند و علاوه بر پایتخت در 12 شهرستان استان تهران فعال هستند و بازار را به طور کامل و در سطحی گسترده رصد می کنند.
کلید واژه های خبر:
طرح شبنم ، جمع آوری کالای قاچاق ،
shabnam.ir
مرسی از اطلاع رسانی شما
حالا کی جوابگوی نیاز مردم باشه
اگر قاچاق نباشه؟!!

حتما تولیدات داخلیSmile
آقاي محمدرضا اين طرح شبنم كه مدام خبرش را مي گن تا چه حد جديه؟ و اينكه آيا روي واردات تاثيري مي ذاره؟ روي كار ما چي؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
لینک مرجع