04-29-2012, 10:17 AM
04-29-2012, 11:07 AM
از قدیم گفتن این آقایون اعتماد به نفس بالایی دارن
به قول جناب قربانیان از بحث جدا نشیم
به قول جناب قربانیان از بحث جدا نشیم
04-29-2012, 06:45 PM
دوستان لطفا به موضوع تاپیک بازگردید.
باتشکر
باتشکر
04-29-2012, 08:22 PM
جا داره همین جا از همه ی مادران عزیزان و خانم های خوب انجمن تشکر کنم که وظیفه ی سنگینی رو به عنوان یه مادر و یک همسر به عهده دارند.بنده قرضم شوخی بود و بس...وگرنه من احترام وارزش خاصی به خانمهای انجمن دارم و هیچگونه قصد توهینی نبود
موفق و پیروز باشید
موفق و پیروز باشید
04-30-2012, 01:27 AM
باا سلام به همه امیدوارم خوب باشید
( الان بعد از 1.5 ماه یکی دو ساعت تو انجمن چرخیدم حال و هوام عوض شد خیلی احساس دلتنگی می کردم)
نظرتون درباره واردات اجناسی مثل حوله دست ، رومیزی، با توجه به فاکتورهایی که گفتین همه رو داره ( کم حجمی ارزان بودن و آسیب پذیر نبودن) درباره سود و ضرر و بازار فروش چیزی نمی دونم
( الان بعد از 1.5 ماه یکی دو ساعت تو انجمن چرخیدم حال و هوام عوض شد خیلی احساس دلتنگی می کردم)
نظرتون درباره واردات اجناسی مثل حوله دست ، رومیزی، با توجه به فاکتورهایی که گفتین همه رو داره ( کم حجمی ارزان بودن و آسیب پذیر نبودن) درباره سود و ضرر و بازار فروش چیزی نمی دونم
04-30-2012, 02:01 AM
دوست عزيز براي آشنايي با برخي اصطلاحات در زمينه صادرات و واردات پيشنهاد ميكنم اين فايل رو دانلود كنين و بخونين
http://s3.picofile.com/file/7368679565/B...I.pdf.html
http://s3.picofile.com/file/7368679565/B...I.pdf.html
04-30-2012, 11:18 PM
(04-30-2012 01:27 AM)arash67 نوشته شده توسط: [ -> ]باا سلام به همه امیدوارم خوب باشید
همه ی کالاها در ایران کشش دارند ولی باید بازار فروش رو شناخت.اون ور همه چی حله این ور کار یکم سخته واسه فروش.
کالایی که عمومیت زیادی داشته باشه خوبه
05-04-2012, 11:51 PM
استاندار تهران از فعال شدن دوباره ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در سال جاری خبر داد و گفت: با هدف حمایت از تولید ملی و سرمایه ایرانی، کالاهای قاچاق در بازار شناسایی و جمع آوری می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، 'مرتضی تمدن' با اعلام این خبر افزود: بازرسان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به طور دقیق بازار را رصد و کالاهایی که به ثبت نرسیده یا دارای برچسب طرح شبنم نباشند، از بازار جمع آوری و با فروشندگان آنها برخورد می کنند.
وی با بیان اینکه واردات کالا اکنون به دو صورت رسمی یا غیررسمی به کشور انجام می شود، گفت : ورود کالاهای قاچاق و بی کیفیت به کشور، تولیدات داخلی را با مشکل مواجه کرده است .
استاندار تهران گفت:برای تحقق شعار امسال باهمکاری دستگاههای مسوول مردم را برای خرید کالاهای ایرانی تشویق می کنیم .
استاندار تهران تصریح کرد: تیم های بازرسی به طور جدی وارد عمل شده اند و علاوه بر پایتخت در 12 شهرستان استان تهران فعال هستند و بازار را به طور کامل و در سطحی گسترده رصد می کنند.
کلید واژه های خبر:
طرح شبنم ، جمع آوری کالای قاچاق ،
shabnam.ir
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، 'مرتضی تمدن' با اعلام این خبر افزود: بازرسان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به طور دقیق بازار را رصد و کالاهایی که به ثبت نرسیده یا دارای برچسب طرح شبنم نباشند، از بازار جمع آوری و با فروشندگان آنها برخورد می کنند.
وی با بیان اینکه واردات کالا اکنون به دو صورت رسمی یا غیررسمی به کشور انجام می شود، گفت : ورود کالاهای قاچاق و بی کیفیت به کشور، تولیدات داخلی را با مشکل مواجه کرده است .
استاندار تهران گفت:برای تحقق شعار امسال باهمکاری دستگاههای مسوول مردم را برای خرید کالاهای ایرانی تشویق می کنیم .
استاندار تهران تصریح کرد: تیم های بازرسی به طور جدی وارد عمل شده اند و علاوه بر پایتخت در 12 شهرستان استان تهران فعال هستند و بازار را به طور کامل و در سطحی گسترده رصد می کنند.
کلید واژه های خبر:
طرح شبنم ، جمع آوری کالای قاچاق ،
shabnam.ir
05-05-2012, 11:46 AM
مرسی از اطلاع رسانی شما
حالا کی جوابگوی نیاز مردم باشه
اگر قاچاق نباشه؟!!
حتما تولیدات داخلی
حالا کی جوابگوی نیاز مردم باشه
اگر قاچاق نباشه؟!!
حتما تولیدات داخلی

05-05-2012, 11:53 AM
آقاي محمدرضا اين طرح شبنم كه مدام خبرش را مي گن تا چه حد جديه؟ و اينكه آيا روي واردات تاثيري مي ذاره؟ روي كار ما چي؟