تاپیک دو ساله می کشید بیرون !
من شنیدم این چیز پی ان فروش هایی که می بینید توی نت دارن علنا فعالیت می کنند و کسی هم کاری باهاشون نداره، اکثرا زیرمجموعه های سازمان های نظامی و حکومتی هستند و به راحتی اطلاعات آی پی اصلی را در مواقع لزوم در اختیار مقامات قرار می دن ،
مورد دوم بیشتر این دستگیری ها از طریق واریزهای مالی صورت می گیره نه ردیابی رد پا .
سلام پلیس فتا یه چیز میگه
من با اینترنت م/ا/ه/و/ا/ر/ه ای از م/ا/ه/و/ا/ر/ه اشتراک میگریم بعد چطوری میتونی منو ردیابی کنی
تازه یه نرم افزار تو سرور تو چین قرار میدم بعد باز هم میتونی منو پیدا کنی
این دوستمون جوجه هکر بوده
همانا باشد که رستگار شویم

(09-12-2014 11:55 PM)mortezafox نوشته شده توسط: [ -> ]سلام پلیس فتا یه چیز میگه
من با اینترنت م/ا/ه/و/ا/ر/ه ای از م/ا/ه/و/ا/ر/ه اشتراک میگریم بعد چطوری میتونی منو ردیابی کنی
تازه یه نرم افزار تو سرور تو چین قرار میدم بعد باز هم میتونی منو پیدا کنی
این دوستمون جوجه هکر بوده
همانا باشد که رستگار شویم 
دوست عزیز اینترنت م.اهواره ای شما توسط باد هوا اطلاعات رو جابجا نمیکنه
اگر فرکانسی وجود نداشت و قابل شناسایی هم نبود پارازیت هم وجود نداشت و شما همیشه تصاویر رو صاف میدیدین
اطلاعات علمی رو باید بروز گسترش داد
هکر های مثبت هم وجود دارن مگه 1 گروه بچه های 20 ساله نبودن چندسال پیش ناسا رو هک کردن ( و چنت سایت بزرگ دیگه ) بعدم خودشون اعلام کردن ما از اطلاعاتتون هیچ استفاده ای نمیکنیم فقط ان تومان میگیریم باگ امنیتیتون رو معرفی کنیم درستش کنید .
الان هم 1 دفتر دارن که کارشون همچنان همینه سایتهای بزرگ پول میدن اینا هکشون کنن و براشون باگهاشونو پیدا کنن
انقدرها هم که شما میگین کشکی نیست ازین هکرها تو پلیس فتا هم انقد هستن که هرکیو بخوان سریع شناسایی کنن
تلفن همراه دوست من 6-7 سال پیش دزدیده شد و عکسهاش رو رو اینترنت دید رفت شکایت کرد - ظرف 1-2 هفته آقا رو گرفتن تازه از کافی نت های مختلف عکسهارو میفرستاده این فکر نکنم از رو لو دادن و وی پی ان (که اون زمان نبود) پیدا شده باشه