04-13-2012, 03:25 PM
صفحه ها: 1 2
04-13-2012, 04:38 PM
1- اینکه خودت علاقه به چه کاری داری (تولید،فروش و...)2- در چه زمینهایی تا بحال فعالیت داشتی 3- مدرک تحصیلی
04-14-2012, 12:59 AM
(04-13-2012 04:38 PM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]1- اینکه خودت علاقه به چه کاری داری (تولید،فروش و...)2- در چه زمینهایی تا بحال فعالیت داشتی 3- مدرک تحصیلی
سلام محمد آقا
من 33 سال سن دارم لیسانس کشاورزی دارم
ولی الان شرکت تاسیسات ساختمانی دارم با درامد ماهیانه 1/5 ولی می خوام با مقداری از سرمایم ریسک کنم و کار جدیدی را پایریزی کنم . اخه تحریم باعث شده که اجناس مصرفی در کار ما مخصوصا لوله و اتصالات وشیرآلات گران شوند و چون بازار ما رقابتی است نتوانم آنجوری که مخوام کسب ثروت کنم.
من به کاری علاقه دارم که برام ثروت تولید کنه حالا هر کاری که بهم بخوره.خیلی ر توقع نیستم ولی برای خودم خیلی ارزش قائلم.ولی مغرور نیستم.من در بانک کشاورزی کارمند قراردادی بودم در سال 1382 ولی بعد از یک سال به علت تکرار مکررات آمدم بیرون و در بازار لوازم خانگی کار کردم ولی به علت سرمایه کم نتوانستم خودم را بالا بکشم.ودر سال 84
شرکت به ثبت رساندم و تا امسال کار کردم ولی به صورت حلال وار و صادقانه ولی تو این بازار ایران هرکی صادقانه کار کنه نمیتونه ثروتمند بشه. من میخوام یه کار دوم داشته باشم.این کارمم ول نمی کنم چون 6 سال زحمت کشیدم و زمانی که داشت نتیجه این همه زحمت را می داد این تحریم ها کار دسته ما داد.بیشتر دنبال شغل دوم هستم.الته اینم بگم که چون رشته من با کار الانم ارتباطی ندارد جهت کار در شغل الانم دوره های مختلف و زحمت بسیاری کشیدم. من تا بهمن سال 90 ماهی به طور متوسط 1/5 میلیون درآمد داشتم ولی امسال خیلی سخت شده برای شرکتهای تاسسیاتی.
04-14-2012, 01:26 AM
لیسانس کشاورزی داری چرا در زمینه فروش زعفران و زرشک به روشهای نو فکر نمیکنی درسته گران هست ولی هنوز مصرف داره حتی میتونه یکی از محصولات انجمن با نظر کامیار محترم باشد -بسته بندی شکیل ، قیمت مناسب ، مرغوبیت بالا
04-14-2012, 08:33 AM
دوست عزیز
من نیز با نظر جناب شهسواری موافق هستم، بهتر است برای شغل دوم و اینکه کمتر زمان برای آزمون و خطا صرف کنید، در زمینه رشته خود کاری را شروع کنید.بخصوص در زمینه بسته بندی و فروش محصولات کشاورزی با یک برند جدید.
من نیز با نظر جناب شهسواری موافق هستم، بهتر است برای شغل دوم و اینکه کمتر زمان برای آزمون و خطا صرف کنید، در زمینه رشته خود کاری را شروع کنید.بخصوص در زمینه بسته بندی و فروش محصولات کشاورزی با یک برند جدید.
04-14-2012, 09:54 AM
سلام
ببینید دوست من این تحریم روی اکثر کارها تاثیر گذاشته.مثل کار شما.مثل کار من پوشاک.(که الان بعد از 6 ماه دارم مغازه رو واگذار میکنم.روزنامه خراسان رو ببینید آگهی واگذاری من هست)
اما تنها شغلی که هر چقدر هم گرانی و مشکلات باشه تاثیری چندانی روش نمیذاره خوراکی هست.پس کارهایی که به هر نحوی به اقلام خوراکی مربوط باشه شکست در اون کار کمتر هست.البته سختی های زیادی هم داره.
به هر حال اگر دوست داشتید بنده هم آماده همکاری هستم در هر زمینه ای که تحقیقات میدانی کاملی انجام شده باشه با همون حدود سرمایه البته به عنوان شغل اول نه دوم.
مثلا من دنبال خرید برنج از شمال و فروش در مشهد بودم که بعد تحقیق و البته کمکهای جناب قاسمی در گیلان به این نتیجه رسیدم که در خود مشهد کسانی هستند که دارن برنج رو به قیمت گیلان و مازندران میدن.پس صرفه اقتصادی نداره.
موفق باشید
ببینید دوست من این تحریم روی اکثر کارها تاثیر گذاشته.مثل کار شما.مثل کار من پوشاک.(که الان بعد از 6 ماه دارم مغازه رو واگذار میکنم.روزنامه خراسان رو ببینید آگهی واگذاری من هست)
اما تنها شغلی که هر چقدر هم گرانی و مشکلات باشه تاثیری چندانی روش نمیذاره خوراکی هست.پس کارهایی که به هر نحوی به اقلام خوراکی مربوط باشه شکست در اون کار کمتر هست.البته سختی های زیادی هم داره.
به هر حال اگر دوست داشتید بنده هم آماده همکاری هستم در هر زمینه ای که تحقیقات میدانی کاملی انجام شده باشه با همون حدود سرمایه البته به عنوان شغل اول نه دوم.
مثلا من دنبال خرید برنج از شمال و فروش در مشهد بودم که بعد تحقیق و البته کمکهای جناب قاسمی در گیلان به این نتیجه رسیدم که در خود مشهد کسانی هستند که دارن برنج رو به قیمت گیلان و مازندران میدن.پس صرفه اقتصادی نداره.
موفق باشید
04-14-2012, 01:12 PM
سلام دوست مشهدی من.یک نگاهی به رب بزرگمهر بینداز.
04-14-2012, 01:20 PM
سلام
لطفا بیشتر توضیح بدید؟
لینکی یا آدرسی؟
لطفا بیشتر توضیح بدید؟
لینکی یا آدرسی؟
04-14-2012, 04:17 PM
[quote='mteam' pid='24992' dateline='1334350578']
لیسانس کشاورزی داری چرا در زمینه فروش زعفران و زرشک به روشهای نو فکر نمیکنی درسته گران هست ولی هنوز مصرف داره حتی میتونه یکی از محصولات انجمن با نظر کامیار محترم باشد -بسته بندی شکیل ، قیمت مناسب ، مرغوبیت بالا
[/quote
سلام اتفاقا من هم فکر افتادم ولی غولهایی مثل زعفران سحرخیز و یا زعفران زیست بازار را در دست گرفته اند و رقابت با آنها بسیار سخت است ولی شدنی .ممتها من باید زمان زیادی را صرف کنم تا بتوانم با انها رقابت کنم که این توجیح ندارد.
[/quote
سلام اتفاقا من هم فکر افتادم ولی غولهایی مثل زعفران سحرخیز و یا زعفران زیست بازار را در دست گرفته اند و رقابت با آنها بسیار سخت است ولی شدنی .ممتها من باید زمان زیادی را صرف کنم تا بتوانم با انها رقابت کنم که این توجیح ندارد.
04-14-2012, 04:29 PM
ببيند دوست من.
براي ايجاد يك شغل هميشه به اطراف خودت نگاه كن.
هيچ وقت يك محصول يا يك فرد براي زمان چنداني نميتونه در سطر اولي ها بمونه.مگر با برنامه ريزي خوب.كه البته در اين موارد هم باز پيدا ميشود.يك محصول جديد خيلي زودتر پپشرفت كند.
شما اگر بتوني از همين زعفران كه به گفته خودتان غولهايي وجود دارند.يك محصول متمايز (حال در استفاده.مزه.طعم.رنگ ووو) ايجاد كنيد.ميتوانيد محصولت رو به همين غولها به فروش برساني.
مثل چند وقت پيش اسپره زرفشان كه همه در تي وي تبليغاتش رو ديدم.(حال با فروش ووو ان كار نداريم)
هميشه نو اوري وجود دارد و هيچ وقت متوقف نميشود. حتي با بودن برند هاي مطرح در كل بازارها
براي ايجاد يك شغل هميشه به اطراف خودت نگاه كن.
هيچ وقت يك محصول يا يك فرد براي زمان چنداني نميتونه در سطر اولي ها بمونه.مگر با برنامه ريزي خوب.كه البته در اين موارد هم باز پيدا ميشود.يك محصول جديد خيلي زودتر پپشرفت كند.
شما اگر بتوني از همين زعفران كه به گفته خودتان غولهايي وجود دارند.يك محصول متمايز (حال در استفاده.مزه.طعم.رنگ ووو) ايجاد كنيد.ميتوانيد محصولت رو به همين غولها به فروش برساني.
مثل چند وقت پيش اسپره زرفشان كه همه در تي وي تبليغاتش رو ديدم.(حال با فروش ووو ان كار نداريم)
هميشه نو اوري وجود دارد و هيچ وقت متوقف نميشود. حتي با بودن برند هاي مطرح در كل بازارها
صفحه ها: 1 2