صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(06-02-2012 01:43 AM)amir_sky نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
می دونستید که هرمزگان به علت داشتن شرایط مناسب آب و هوایی دومین خاستگاه مستعد پرورش گیاه آلوئه ورا ( صبر زرد) پس از استان بوشهره.درصورتی که تو دیگر استان های کشور به صورت گلخانه کاشته میشه....؟؟؟
همگی با آلوئه ورا که آشنایی دارن ؟
آلوئه ورا ملکه گیاهان دارویی و با ارزش ترین گیاهان نادر دنیا است که صدها سال پیش از میلاد مسیح مورد توجه و استفاده بشر بوده است.
این گیاه که به گیاه سوختگی نیز شهرت دارد در صنایع دارویی ، آرایشی و غذایی استفاده می شود و در درمان بسیاری از بیماریهای گوارشی و پوستی موثر است.
از این گیاه به عنوان یک داروخانه در یک گیاه نام برده می شود .
برای اطلاعات تکمیلی می تونید یه سرچ تو اینترنت بکنید.
حالا سوالم اینه که کسی جایی رو برای خرید این محصول سراغ نداره ؟؟
سلام این آقا behnam67 از کاربران سایت تو کار کشت آلوئه ورا است می تونید پیام خصوصی بهش بدید اطلاعاتی که می خواید می تونه بهتون بده .
موفق باشید
[quote='amir_sky' pid='31312' dateline='1338585210']
سلام دوستان
بعد از کاشت وبرداشت ایا کارخانه ای یا افرادی هستن این گیاه بخرن اگر می شود معرفی کنید [/font][/size]
مشکل کشتش نیست! مشکل فروشش هست!!
البته به دست آوردن محصول هم دو سه سال طول میکشه ! و شخص باید تا اون زمان یه آب باریکه ای داشته باشه!
میلیاردرهای آینده هرمــــــــــــــــــــزگان کجایین پس ؟ تنهایی دلمون گرفت

ما هستیم ... یکی بیاد استارت بزنه ...
ضمن تبریک به بندر عباسیهای عزیز , لطفا توجه فرمائید:
هر حرکتی نیاز به اعتماد داشتن دارد و برای اعتماد سازی نیاز به معرفی نام و نام خانوادگی و در صورت لزوم قراردادن عکس خود در آواتار هست پس لطفا این پیشنهاد را بپذیرید.برای افراد این انجمن صدا زدن با نام کاربری f24 - hassan17,....(البته این اسامی مثال بود).
مسئله مهمتر تشکیل سریع جلسه استانی و انتخاب نماینده با انتخاب اعضای آن استان.
برای پیشرفت حرکت مسافرت یک روزه در استان فکر نکنم مشکلی ایجاد کند.ما برای برنامه ریزی کارهای عملی نیاز شدید به انجام این دو مورد داریم. موفقتر باشید.
سلام بندریا خوبین همشهریانم بیایین ایده بدین دیگه
سلام بچه ها من به کمک یکی از دوستان که بندر عباس زندگی می کنند نیاز دارم. یک زحمتی دارم براتون. کسی اینجا هست که به من کمک کنه؟
آقا ما هستیم، ایده زیاد دارم
سرمایه ندارم
پشتوانه معنوی هم ندارم
(05-05-2012 10:14 PM)meysam63 نوشته شده توسط: [ -> ]من هم میثم از بندرعباس درخدمت دوستان هستیم
باسلام خدمت جناب میثم لطفا تخصص خودتان را بنویسید تاازتجربیات شما استفاده کنیم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9