فکر کنم دوستان این مورد (دعاي مضطر را در يك برگه صدبار بنويسيد و دور يك اهن ربا ...) که دوستان با تیزبینی اشاره بجایی داشتند یک نوع تلقین است و نوعی باور می باشد وگرنه وجود آهنربا و غیره نمادین است و اصلا تصور نمیکنم تاثیر بخصوصی داشته باشد.
عزیزانی که موفقیتی به دست می آورند نحوه بدست آمدن موفقیت را هم ذکر کنند تا عزیزان بتوانند از آن درس بگیرند.
من ايمان دارم كه با دست خالي ميتوان به بالاترين ثروت رسيد بشرط اينكه مغزت خالي نباشد....ايمان دارم...
موفقیت مالی با دست خالی با داشتن ذهن انباشته از موفقیت و قدرت خرد کردن دیوار ذهنی و ایمان و باور امکان پذیر است .
ما در این انجمن اگه مطلبی رو میزاریم و میگیم این کار یا این روش تاثیر داره حتما بصورت عملی اجرا شده .
دوست عزیز من جناب سجاد خان همه 4 بخش این مقاله بصورت علمی نگاشته شده . نویسنده این مقاله بنده نیستم که بهت توضیح بدم ولی همه قسمت های خوب این مقاله رو ول کردی چسبیدی به این آهنربا !!!!!!!!!!!!!! اصلا بنده هیچ گونه اعتقادات مذهبی ندارم و قسمت آخر این مقاله رو اجرا نکردم (همون آهنربا) - با وجود این به نتیجه بسیار مطلوبی رسیدم .
افکار و عقاید هر شخص آزاد است شما دوست داشتی این مقاله رو بخون دوست نداری لطفا با ایجاد تایپیک های سوال برانگیز ذهنیت منفی رو برای دیگر دوستان ایجاد نکن . زیاد هم مسائل موفقیت و علمی رو با مذهب و دین لطفا قاطی نکنید . ممنون
(04-08-2012 10:55 PM)دلشاد حسین پور نوشته شده توسط: [ -> ]ما در این انجمن اگه مطلبی رو میزاریم و میگیم این کار یا این روش تاثیر داره حتما بصورت عملی اجرا شده .
دوست عزیز من جناب سجاد خان همه 4 بخش این مقاله بصورت علمی نگاشته شده . نویسنده این مقاله بنده نیستم که بهت توضیح بدم ولی همه قسمت های خوب این مقاله رو ول کردی چسبیدی به این آهنربا !!!!!!!!!!!!!! اصلا بنده هیچ گونه اعتقادات مذهبی ندارم و قسمت آخر این مقاله رو اجرا نکردم (همون آهنربا) - با وجود این به نتیجه بسیار مطلوبی رسیدم .
افکار و عقاید هر شخص آزاد است شما دوست داشتی این مقاله رو بخون دوست نداری لطفا با ایجاد تایپیک های سوال برانگیز ذهنیت منفی رو برای دیگر دوستان ایجاد نکن . زیاد هم مسائل موفقیت و علمی رو با مذهب و دین لطفا قاطی نکنید . ممنون
دوست عزيز بنده چهار بخش مقاله را خواندنم..سوالي داشتم جوابي نداشتيد ميتوانستيد بگويد نميدانيد..نه اينكه جواب اينگونه بدهيد.
هركس ديگري كه بخواند برايش جاي سوال هست كه چرا بايد اين موارد را انجام بدهد.
شما ميتوانستيد در هنگام قرار دادن در مورد ان بخش توضيحاتي بفرماييد.
به قول خودتان افكار و عقايد هر شخص ازاد هست و همه داراي فهم كافي هستند.
با يك سوال بنده هم افكار منفي وارد اين انجمن و ذهن دوستان نمي شود.
وگرنه تا به حال با موارد منفي موارد كه هر روز با ان روبه رو هستيم اين انجمن و افراد وجود نداشتند.
ببینید عزیزان, هر جایی آرامش داشتید یه چیزی تو دلتون بخواین, همین اصلن لازم نیست خیلی به خودتون سخت بگیرید و سعی کنید تشریفاتی دعایی بخونید یا آرزویی کنید.
مهم آرامش درونه و اینکه هر لحظه و هر کجا من چه احساسی دارم وگرنه گرفتن یه لامپ یا صد بار نوشتن یه جمله عربی که شاید خیلی ها هم نفهمن معنیش چیه ممکنه برای یکی واقعن آرامش بخش باشه و برای دیگری مزحک وگرنه این مواردی که در این مقاله مطرح شده صرفن بستگی به شما داره که چه برداشتی داشته باشید, همین ...
(04-08-2012 11:18 PM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: [ -> ]ببینید عزیزان, هر جایی آرامش داشتید یه چیزی تو دلتون بخواین, همین اصلن لازم نیست خیلی به خودتون سخت بگیرید و سعی کنید تشریفاتی دعایی بخونید یا آرزویی کنید.
مهم آرامش درونه و اینکه هر لحظه و هر کجا من چه احساسی دارم وگرنه گرفتن یه لامپ یا صد بار نوشتن یه جمله عربی که شاید خیلی ها هم نفهمن معنیش چیه ممکنه برای یکی واقعن آرامش بخش باشه و برای دیگری مزحک وگرنه این مواردی که در این مقاله مطرح شده صرفن بستگی به شما داره که چه برداشتی داشته باشید, همین ...
عليرضا جان
من در اينجا نه حرفي از افراد با ايمان و نه از افراد بي ايمان.نه از اعتقاد و نه از بي اعتقادي.از هيچ كدام حرفي به ميان نياوردم.
و اصلا با اين مسائل هم كاري ندارم.
سوال اصلي من اين هست مايي كه وقتي يك مطلب را ميخوانيم
و سوال برايمان پيش مي ايد.بايد چيكار كنيم؟؟؟؟؟
شما بفرماييد
دوستان خوبم لطفا به نتیجه یک مطلب دقت کنید.
یادم می اید که مقاله ای در انجمن بود به عنوان تمرکز 68 ثانیه بر روی یک موضوع و رسیدن به ان!
که بیشتر دوستان به عدد 68 تمرکز کرده بودند! و از اصل موضوع دور شده بودند!
بنابراین بجای پرداختن به فرع باید به اصل موضوع بپردازیم!
در مقابل باید دقت کنیم که، بنظرم هر کس نظری دارد و آزاد است که مطلبی را نقد کند، و این نقد نیز نباید باعث رنجش شود.
همیشه موفق باشید
افرین براقای کاظمی با این مطلب خوبشان که همیشه ذکر می کنند . و روحیه می دهند به ما