دوستان بهتره برن بدنبال درامدی که بشه لمسش کرد بدنبال اینطور سایت ها نرین چون اینجا ایران باتحریمهای خاص است خواهش میکنم وقتتان را تلف نکنید واقعا وقت طلاست
سلام دوست عزیز من می توانم به سوال های شما پاسخ بدهم.
در واقع تمرکز و کار اصلی من کار با سایت ها و کمپانی های معتبر خارجی است. و مدت 4 سال است که در این زمینه تحقیق و فعالیت می کنم.
از این راه کسب درآمد می کنم و درآمد دلاری ام را به ریال تبدیل می کنم و همچنین سرمایه ریالی ام را به دلار برای سرمایه گذاری و فعالیت مجدد. ( البته تمام ریسک های این کار را پذیرفته ام )
شما اگر قصد ورود به این عرصه را دارید باید بدانید که ورود بدون اطلاعات صحیح، کافی و قابل اعتماد در آن یعنی شکست.
همچنین باید بتوانید سایت های scam ( یعنی بدون پرداخت ) و سایت ها و شرکت های real ( یعنی واقعی ) را تشخیص دهید. و سطح درآمد این سایت ها نیز مهم می باشد یعنی باید برای برنامه ای مطمئن و البته پایدار وقت بگذارید.
هزاران راه کسب درآمد از اینترنت وجود دارد که شما فقط باید بر روی توانایی و مهارت خودت تمر کز کنی ( به یاد داشته باش پرتو های خورشید تا متمر کز نشوند نمی سوزانند ).
اما فرض می کنیم شما با کسب اطلاعات و تجربه کافی به این سطح رسیدی، اکنون باید بتوانی درآمدت را به ایران انتقال بدهی و معادل ریالی اش را دریافت کنی، در غیر این صورت کارتان بی فایده است.
برای این کار شما باید یک حساب الکترونیکی دلاری در یکی از بانک های liberty reserve، paypal، alertpay، solidtrustpay یا webmoney داشته باشید. که دو بانک liberty و webmoney به ما ایرانی ها خدمات می دهند ولی pay pal و alert pay به ما خدمات نمی دهند.
اما خلاصه ای از راه های کسب درآمد آن لاین در جهان:
سیستم تبلیغاتی ابر سایت گوگل (google adsense )
سیستم تیلیغاتی یاهو و چیتیکا (yahoo, chitika )
سرمایه گذاری ها و investment
Hyip ها
بازاریابی برای محصولات دیگران (affiliate marketing )
تاسیس فروشگاه اینترنتی خودتان
سرمایه گذاری در بازار مبادلات ارزی (forex)
Paid to read
Paid to fill
Paid per click
انجام پروژه برای شرکت های خارجی
و ...
که در این میان سایت های کلیکی 90% scam هستند و 10% باقیمانده نیز پرداخت بسیار کمی دارند و به هیچ وجه توصیه نمی شود. سایت هایی نیز که تا 7 یا 8 سطح زیر مجموعه می گیرند هرمی محسوب شده و تمرکزشان بر روی رفرال گیری است که باز هم توصیه نمی شود که در واقع قوانین انجمن نیز همین را می گوید و ما نیز هم عقیده ایم و احترام می گذاریم.
در ضمن برای کسب اطلاعات در این زمینه از رفرنس های معتبر و زبان اصلی کمک بگیرید.
سر فرصت اطلاعات بیشتری برایتان می گذارم.
دوست عزیز بسیار ممنونم که اطلاعات بسیار خوبی در اختیار دوستان می گذاری الان بیا بگو خودت از چه راهی درامد کسب می کنی .
مثلا الان گفتی گوگل ادسنس فکر کنم گوگل ادسنس فقط چک می فرستاد به ادرس خارج از ایران و پول را می ریزد به حساب پی پال پس لایبرتی نمی رزد درسته یا نه
در ضمن الان راه کسب دارمد از گوگل ادسنس یاد داشتن زبان خارجی هست . چون سایت های زبان انگلیسی اگر بزنی و بدانی چه نوع سایتی در چه رنج کلیکی درامد بیشتری دارد مثلا بیمه و بهداشت کلیک های خوبی دارد باید بزنی و رویش مانور بدهی و بعد تبلیغات بگذاری و خودت اصلا هیچ کلیکی نکنی .
در مورد انجام دادن پروژه ها اگر اطلاعاتی داری بگو
مثلا من می خواهم بدانم ایا خارجی هم برای سایتشان نویسنده می گیرند یا تایپست
مثلا ایا یک خارجی روزی می اید 10 صفحه اسکن کند و به ایمیل من بفرستاد و من ان را ببینم و تایپ بکنم و برایش بفرستم و ان پول را بریزد به حسابم به دلار و تبدیل کنم اگر اره لطفا راه هایش را بگو
فعلا همین ها را جواب بده تا بریم سر اطلاعات دیگر
بسیار ممنونم هم هستم که وارد این انجمن شدید
فصل مشترک همه سایتهای سرمایه گذاری هایپ که سودهای مثلا دو درصد در روز پرداخت می کنند، کلاهبرداری از طریق طعمه کردن تعدادی کاربر و بدام انداختن فریب خوردگان و بالا کشیدن پول آنهاست. از طریق هایپ مانیتور می توانید ببینید که یک هایپ تا چه مدت پرداخت داشته و از چه زمانی پرداخت را متوقف می کند. اگر در ابتدای ایجاد یک سایت هایپ در آن سرمایه گذاری کنید ممکن است تا چند ماه سودی هم برای شما واریز شود اما کاربرانی که در اواخر عمر سایت وارد می شوند پول خود را بر باد می دهند.
هایپ ها سعی می کنند کاربرانی را طعمه کنند که با ساخت وبلاگ و تبلیغ برای آنها زیرمجموعه و کاربر و مشتری جدید می آورند. بنابراین سود این کاربران که عملا در حال خیانت به کاربران دیگر هستند و آنها را وارد بازی باخت می کنند، را پرداخت می کنند. بدین ترتیب مدارک لازم برای بازاریاب هم تامین می شود تا افراد بیشتری را به این بازی وارد کند. در عوض اگر یک کاربر تنها به سرمایه گذاری بدون تبلیغ و آوردن افراد جدید بپردازد یا آورده بالایی داشته باشد، خیلی زود کل پول وی را بالا می کشند.
سایتهای کلاهبردار خیلی زود ناپدید می شوند اما نفرین زیان دیدگان و پول حرام این نوع کسب و کار برای بازاریابان منفعتی نخواهد داشت.
ببخشید که خیلی تند نوشتم. اما لازم بود حقایق این سرمایه گذاری را توضیح دهم.
دوست عزیز شما خیلی خوب می نویسی و اطلاعات خوبی به اشتارک می گذاری خوب
بنده خودم بیش از چهار سال در زمینه کسب درامد از اینترنت هستم چه خارجی چه ایرانی و راه های زیادی رفتم
شما گفتید خانم مونا افشار و لادن لشکر خوب این ها الان در ایران نیستند الان خانم مونا افشار در مالزی است و پولش را برایش می فرستند یا به حساب پی پال می ریزد خوب درسته
من می گم . منی که در ایران هستم و ادرس خارج از کشور ندارم و بعد حساب پی پال هم برای ما اوکی نمی شود شما بیاید یک راه برای این بگویید مگر نمی گوید این قدر سابقه دارید پس باید راهی بلد باشید .
بعد بیاید بگویید چه کار های در گوگل ادسنس بکنی تقلب محسوب می شود .
شما امدی معرفی کردی دستت درد نکند ولی اگر بتوانی اطلاعات بیشتری بذار ممنونت می شوم چون بنده واقعا سرم خیلی شلوغه عزیز
کار شما یک کاری به نظر من ریسکی است چون خیلی نمیشه رویش حساب کرد اینوست چون ممکنه ده ماه برات سود بده ولی ماه یازدم ممکنه سایت اصلا نباشه .
ولی کلا تا الان چه کارهایی در نت خارج کرده ای و چه درامد های داشته ایی
سایت به شما 10 دلار می دهد و بعد از چند ماه سود هم به شما میدهد؟ لطفا ساده لوح نباشید. کمی هم گوگل کنید تا هایپ بودن و اسکم بودن این سایتها را دریابید.
http://hyip-blog-investment-monitor.com/...-com-scam/
همانطور که قبلا نوشتم تعدادی از کاربران بعنوان طعمه دریافتی خوبی هم خواهند داشت. می خواهید طعمه برای زیان دیگران باشید؟
الکسا و رنکینگ هم سرمایه گذاری برای کسب سود این سایتهاست. وقتی برای عضوگیری و رفرال کلی وبلاگ و ... ایجاد می شود باید هم رنکینگ آنها بالا رود.
طراحی افتضاح سایت هم نشان می دهد که چقدر با افراد حرفه ای روبروییم.
راستی باید در چه کاری سرمایه گذاری کرد که بتوان به سهامداران 60 درصد سود ماهانه پرداخت کرد؟
لطفا مدیر انجمن مباحث مربوط به تبلیغ این سایتها را مسدود فرمایند. ما ایرانیها استعداد عجیبی داریم که در چنین بازیهایی مثل گلدکوئست وارد شویم. چون حرف از پول زیاد و کم دردسر می شود که در دنیا ی واقعی وجود ندارد.
این سایت ها ریشه و پایه و اساسی ندارند . هر چند قوانینی داشته باشند . ولی قانونی پایدار در اقتصاد : سود حاصل از ارزش افزوده . غیر از این نیست . شما توی این سایت چه ارزش افزوده ای ایجاد می کنید که سودی حاصلتون بشه ؟
دوستان یه پیشنهاد دوستانه
یا توی نت کاری رو نکنید یا اگر میکنید حمالی کسی رو نکنید
این مدل سایتها شما رو به عنوان کارگرشون ثبت نام میکنن. خیر سرمون توی این سایت جمع شدیم دست توی کار ببریم و کار درست کنیم و ایده پردازی کنیم و خلاقیت به خرج بدیم. نه اینکه یاد همدیگه بدیم برای اینا کار کنن.
توی نت یا کاری کنید که ادامه دار و ماندگار باشه یا کلا وقتتون رو تلف نکنید.
نظیر سایتهای کلیکی. خب :
1. میدونین آخرش پولش حرومه ؟
چرا :
یکی مثل من سایتش نیاز به تبلیغات داره
یه نفر میاد به من میگه من روزانه مثلا 1000 بازدید بهت میدم فلان تومن من از دنیا بی خبرم میگم باشه و پولشو میدم. کجا سایت منو تبلیغ میکنه ؟ میزاره توی پنلش تا افرادی مثل دوستان برن روش کلیک کنن و 10-20 ثانیه صبر کنن و پولشو بگیرن و برو که رفتیم. به نظرتون منی که تبلیغ دادم راضیم ؟ نتیجه :
این پول حروم حساب میشه. برای همینم هست سایتهای کلیکی ایرانی هی کار میکنن هی میترکن یکی دیگه شروع میکنه دوباره میترکه چون کلا فتا هم با این سیستم مشکل پیدا کرده و داره جلوشو میگیره.
یادتون باشهو ما توی این فروم اومدیم که مجبور نباشیم بریم شرکت با یه حقوق بخور نمیر. پس واسه یه قرون پول هر کاری نکنید. من بچه پیغمبر نیستما... نزدیک 2 سال کارم سیستم کلیکی بود البته اون موقع اوج این چیزا بود و پول خوبیم توش بود ولی تهش فهمیدم اگر این دوسال رو یه سایت گرفته بودم روش کار کرده بودم الان یه نویسنده که براش میگرفتم ماهی 2-3 تومن برام داشت بدون نیاز به فعالیت خودم.
حالا حساب کاراتون رو بکنید
موفق باشید
چطوری محمد جان عزیز خیلی وقت بود نیامده بودی پستی بدی
خوشحال شدم نظر خودت را گفتی
نمیدانم یک موضوع چندبار باید گفته شود، هزاربار گفته شده و در همه جای انجمن هم تذکر داده شده است!
معرفی روش های کسب درآمد کلیکی و هرمی در این انجمن به هر شکل و صورتی ممنوع است و این موضوع جزء قوانین اصلی انجمن است.
این تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته می شود و تمام پست های خلاف قوانین حذف می شود!
دفعه دیگر نیز این کار تکرار شود به شدت با افراد خاطی برخورد می شود.
به افراد خاطی تذکر وا خطار داده شده است.