سلام ممنون دوست عزیز
در جلسه با دوستان بیشتری اشنا خواهید شد، وگرنه معمولا شخصا کرج (گوهردشت) هستم، شماره تماس 09192640208 و یا پ.خ بدهید تا در زمان مناسب یک دیدار حضوری داشته باشیم.
[/quote]
چه جالب شما هم کرج هستین .باشه ممنون لطف کردین .تا حالا جلسه داشتین؟چند نفر هستین تو جلسات؟معمولا چند ساعت جلسات طول میکشه
راجع به کلیه مسایل صحبت میکنین؟
فکر میکنم این دهمین جلسه حضوری و عمومی باشد و چندین جلسه خصوصی حضوری نیز داشته ایم و دو همایش و کارگاه آموزشی.
بستگی دارد بیشن 5 تا حتی 80 نفر شرکت میکنند.
بیشتر آشنایی بیشتر و صحبت درباره کسب و کار و همکاری اعضا است و شاید 2 تا 3 ساعتی طول بکشد.
ممنون از توضیحات خوبتون .....مخصوصا بورس و خرید مبلمان دست دوم.....ولی بنظرم کافی شاپ با 20 میلیون نمیشه زد.....چون من خودم 2 سال پیش با 16 میلیون نتونستم ....بخاطر اینکه رهن و اجاره خودش بالای 50 میلیون میشه داخل تهران اونم منطقه ای که جواب بده و کشش رو داشته با شه از لحاظ فرهنگی و بازار دوست من
(08-07-2013 04:04 PM)مهرشاد میردائمی نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از توضیحات خوبتون .....مخصوصا بورس و خرید مبلمان دست دوم.....ولی بنظرم کافی شاپ با 20 میلیون نمیشه زد.....چون من خودم 2 سال پیش با 16 میلیون نتونستم ....بخاطر اینکه رهن و اجاره خودش بالای 50 میلیون میشه داخل تهران اونم منطقه ای که جواب بده و کشش رو داشته با شه از لحاظ فرهنگی و بازار دوست من
دقیقا حق با شماست در مورد کافی شاپ......ولی باز بورس رو میشه روش فکر کرد.....خرید مبلمان نمیدونم منطورتون چیه...کاشکی بیشتر توضیح میدادید
كار كردن تو بازار براي ادمهاي بي تجربه قدري مشكله و دردسرهاي خودش را داره جاي مناسب و سرمايه زيادي ميخواد كه معمولا در توان كارجويان نيست.ضمن اينكه تمام وقتت رو ميگيره و از زندگي معمولي هم ساقط ميشي.پولدار شدن كاري سختيه مخصوصا اگه بخواهي از صفر شروع كني . 20ميليون تومن هم از اسمون نازل نميشه با قرض و وام گرفتن هم ادم به بلاي بدهكاري و بدحسابي دچار ميشه و كسي هم كه از قبل بيست ميليون داره دستش به دهنش ميرسه و نيازي به كار نداره . بهتره نظرات كاربردي تر مرقوم بفرماييد.
منم قبول دارم کافی شاپ اشباع شده صمنا فقط بایدتومحله های پزشک نشین یاجلوی دانشگاه های ازاداحدات بشه