سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی پرورش کرم ابریشم؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
من در این زمینه یه مقدار تحقیق کردم چه از جهاد و چه از دوستانی که در این کار بودن
کرم ابریشم از اوایل اردیبهشت قابل تبدیل شدن به پیله هست تا اواخر پاییز
و از برگ درختانی چون توت (چون محصول درخت را نمی خواهیم میتوانین از بذر های اصلاح شده در این زمینه کمک بگیرین که جایگزین مناسبی هستن از هر لحاظ بخصوص برگ و عافت)و برگ درخ انگور و تا زمانی برگ باشه این کرم ها میتونن به پیله تبدیل بشن
من خیلی تحقیق کردم و تقریبا مراحل انجام کار میدونم
و اما سوالات من در این زمینه
ببخشید اگه قبلا تاپیکی با این عنوان بوده و من مجدد ثبت کردم
1.برای محصولان ابریشمی چگونه بازار یابی کنم؟
2.ایا دستگاههای تبدیل پیله به ابریشم میشه تهیه کرد؟
3.اگه به انبوه برسه خوب قاعدتا خود جهاد خریداری میکنه ولی اگه بصورت جز باشه تکلیف چیه؟
ممنون از دوستان
درمورد اينكه دستگاه هاي تبديل كرم ابريشم به نخ ابريشم
به دو صورت دستي و صنعتي تبديل ميشه
روش دستيش كه بسيار تو بازار هست... ولي مهارت ميخواد

درخصوص بازار يابي و اينكه فروش جز يا كلي چطور ميشه
اشنايي ندارم
بازهم سلام به شما دوست عزیز
پیله ها رو نمیشه داخل هردستگاهی ریخت یه سری دستگاه هستن که پیله هارو بر اساس اندازه و رنگ وبو جدا و نخ انهرو میریسن ولی خیلی گرونن و برای کارخانه زدن مقرن به صرفه هست وقسمت بازاریابیش طرفای اذربایجان خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا شغلی به این کم سرمایه ای و بازده بالا مور د استقبال مردم قرارر نمیگیره؟باز هم ممنون بخاطر پاسخی که دادین
(03-31-2012 12:42 AM)ehsan_info نوشته شده توسط: [ -> ]بازهم سلام به شما دوست عزیز
پیله ها رو نمیشه داخل هردستگاهی ریخت یه سری دستگاه هستن که پیله هارو بر اساس اندازه و رنگ وبو جدا و نخ انهرو میریسن ولی خیلی گرونن و برای کارخانه زدن مقرن به صرفه هست وقسمت بازاریابیش طرفای اذربایجان خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا شغلی به این کم سرمایه ای و بازده بالا مور د استقبال مردم قرارر نمیگیره؟باز هم ممنون بخاطر پاسخی که دادین

من روش صنعتيش رو نميدونم
ولي روش دستيش رو ميدونم
تو يك ظرف اب جوش پيله هارو قرار ميدن تا هم كرم درونش بميره هم پيله ها نرم تر بشن... بد يك قسمت از نخ پيله رو دور يك دستگاه چوبي قرار ميدن وشروع به تندين وجدا كردن نخ از پيله ميكنند

تو خراسان شمالي اين كار انجام ميشه
به احتمال زياد مشكل در تامين برگ توت يا همون غذاي كرم ها دارند
و يا در قسمت بازاريابي ضعيف كار شده تو ايران
سلام دوست خوبم.اولا شما کجا تشریف دارید؟قبلا ما خودمون هم تو استان گیلان پرورش کرم ابریشم داشتیم.تخم کرم ابریشم رو از جهاد یا اداره کشاورزی میگیری.فصلش هم تو اردیبهشته.خوراکش هم برگ توته.در سه مرحله طول میکشه که به پیله تبدیل بشه.بعداز پیله شدن میتونی تو بازار ازاد یا به جهاد کشاورزی بفروشی.یا بعداز خشک کردن میتوتی تا یک سال هم نگه داری.حدودا هم 45 روز تا بهره برداریش طول میکشه.بهترین بازارو هم تو خراسان داره.اطلاعاته دیگری خواستی بپرس تا برات توضیح بدم.مرسی
درود به شما
من استان کرمان هستم
و در صورتی این سوال مطرح کردم که چون در دبی یه دستگاه دیدم که خیلی رباتیک بود میخواستم بدونم اگه سرمایه گذ اری کنم رو این دستگاه ایا تو ایران جواب میده یا نه
شما سرور گرامی درست میفرمایید ولی منظور از بازار این بود که ایا قیمت واقعی پیله دست کشاورز چند واگه بره بازار بخوای تهیه کنی و اونو فراهم کنی چند دستت میگیره
باز هم ممنون بخاطر جوابتون
سلام.نه منظورم این بود که شاید خودت خواستی پرورش بدی.ولی برای خرید دستگاه من پیشنهاد نمی کنم.چون تا چند سال قبل بازار خوب بود ولی به علت حمایت نکردن دولت از کشاورز میخوام بگم که این صنعت تو منطقه ما رو به نابودی است.
خیلی ممنون اقای قربانی بابت پاسختون من میخواستم ببینم ایا سرمایه گذاری در کنار پرورش یعنی(خودم به عنوان یک تولید کننده محصول میتونم در بازار جایی داشته باشم چه از لحاظ پیله و چه از نظر محصولات ابریشمی)با این گفته های شما خوب قاعدتا جواب سوالم گرفتم چون شنیدم این جور کارا بیشتر تو شمال کشور بیشتر که با این حساب وقی شما مینالید از این کار وای به حال ما که اینجاییم هیچ دسترسی به اطلاعات تجربی نداریم
بازهم تشکر میکنم بابت جوابتون
سلام دوست عزیزم
من فوق دیپلم رشته کشاورزی هستم
این طرح توی ذهنم بود رفتم جهاد گفتن تولید پیله صرفه نداره
تو چین 2 مرتبه برداشت دارن در ضمن بین توتستانشونم محصولات دیگم کشت میکنن
با سلام.برای پرورش کرم ابریشم شما نیاز به تخم نوغان و برگ درخت توت وجا برای نگهداری و پرورش به نام (تلمبار) دارید. ابتدا تخم نوغان رو از اداره کشاورزی میگیرید.البته فصلش در اردیبهشت ماه میباشد. بعد از گرم شدن هوا تخم ها از لای خودشون بیرون میایند. که شما باید در اوایل برگ توت رو ریز ریز کرده به انها بدهیدو ومحل نگهداریش فعلا باید در جای گرم مثل ا تو اتاق باشه.به از دو هفته کرم های ابریشم رو به مکان اصلیشون که تلمبار باشه میبری. و اونجا در دو وعده یکی صبح و یکی شب به انها برگ توت میدی.کم کم با بزرگ شدن و درشت شدن کرمها برگه رو بطور سالم یعنی باساقه کوچک روی کرمها میذاری.بعد گذشت حدودا یک ماه میزان غذایشون به سه بار در روز افزایش میدی وبا شاخه برگه رو میذاری. در هفته یا ده روز اخر شما باید در طول روز چند بار براش برگ به میزان زیاد بذاری.که کرمها درشتر شده و اماده تابیدن هستن.که شما بادیدن بعضی ها کهدارن به پیله تبدیل میشن.شما روشون باید با یک نوع غلف به نام سرخس یا برگ درخت بلو ط بپوشانی.بعداز یک هفته محصول شما اماده هست و حدودا 45 روز طول میکشد.بازم سوالی بود در خدمتم.
لینک مرجع