02-18-2013, 05:40 PM
(02-14-2013 04:36 PM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]منظورتون از این که کود صنعتی باشه چیه؟(02-14-2013 01:03 PM)arei74 نوشته شده توسط: [ -> ](02-13-2013 12:42 PM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]از چه کودی باید استفاده کنیم؟(02-13-2013 12:19 PM)arei74 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام...کرم خاکی از کجا میتونیم گیر بیارم؟
از توی باغچه خونه میشه..چون توی باغچه هست اما نمی دونم همون کرم ها هست یا نه/؟
من چندتا انداختم توی یه سبدی که کود داره..اما بعد چند رو که رفتم ،دیدم کرم ها از وسط نصفه شدن..علتش چیه؟
سلام
دوست عزيز اين گونه اسمش ايزينيا فوتيدا هستش كه با اون كرم هاي توي باغچه خونتون خيلي فرق ميكنه و اصلا تغذيه و ساختار بدنش متفاوته
كرم رو مي تونيد از كساني كه فارم ورمي دارند تهيه كنيد و بايد كودتون رو براي نگهداري اين گونه آماده كنيد و نمي تونيد از هر كود دامي استفاده كنيد
کود گاو خوبه؟
(02-14-2013 01:03 PM)arei74 نوشته شده توسط: [ -> ](02-13-2013 12:42 PM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]از چه کودی باید استفاده کنیم؟(02-13-2013 12:19 PM)arei74 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام...کرم خاکی از کجا میتونیم گیر بیارم؟
از توی باغچه خونه میشه..چون توی باغچه هست اما نمی دونم همون کرم ها هست یا نه/؟
من چندتا انداختم توی یه سبدی که کود داره..اما بعد چند رو که رفتم ،دیدم کرم ها از وسط نصفه شدن..علتش چیه؟
سلام
دوست عزيز اين گونه اسمش ايزينيا فوتيدا هستش كه با اون كرم هاي توي باغچه خونتون خيلي فرق ميكنه و اصلا تغذيه و ساختار بدنش متفاوته
كرم رو مي تونيد از كساني كه فارم ورمي دارند تهيه كنيد و بايد كودتون رو براي نگهداري اين گونه آماده كنيد و نمي تونيد از هر كود دامي استفاده كنيد
کود گاو خوبه؟
دما باید چقد باشه؟
کود گاوداری صنعتی 3 ماهه بهترین گزینه است
دمای مورد نیاز برای بدست آوردن نتیجه مطلوب در فرآیند ورمی کمپوست سازی ( ۳۰-۲۰) درجه سانتیگراد می باشد. هرچند بقای کرم های خاکی در دماهای پائین تر از این مقدار و بالاتر از ۴۸ درجه نیز امکان پذیر است با وجود آنکه افزایش دما ، موحب بالا رفتن سرعت تجزیه می شود گرما دادن توده ها برای تجزیه بیشتر، درست نیست . کرم ها در برابر تغییرات شدید دمایی در یک فاصله زمانی کوتاه ، مقاومت چندانی از خود نشان نمی دهند.
بعد از این که کود رو تهیه کردیم باید چیکار کنیم؟
کود رو باید بشوریم یا نه؟چند سایت نوشته بود که باید کمی شسته بشه؟