سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: برنامه كتاب دنياي همراه-محصول جديد-به زودي
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
[size=medium]با سلام خدمت همه ميلياردرهاي اينده عزيز

بنا به درخواست دوستان مبني بر اينكه ايبوك دنياي همراه در بعضي گوشي ها قابل نصب نمي باشد.و خيلي ها دسترسي به كابل يا بلوتوث جهت انتقال برنامه نداشتند.بعد از كلي تحقيق و انجام كار هاي نمونه اي.بالاخره استارت كار برنامه كتاب دنياي همراه از سه روز پيش كليك خورد.

در روز هاي اينده تصويرهاي از برنامه را قرار خواهم داد.براي اينكه عموم افراد در ابتدا ايبوك را دانلود كنند.در ابتداي هر ماه ايبوك دنياي همراه منتشر ميشود و 15 روز بعد برنامه كتاب دنياي همراه برگرفته از ايبوك با چند ويژگي بيشتر جهت دانلود روي سايت ها قرار خواهد گرفت.
[تصویر: aaas.jpg]
قيمت بنر در اندازه 468*60 در صفحه اول مبلغ50000 تومان در هر نسخه مي باشد(4 بنر در اين صفحه قرار ميگيرد)
قيمت بنر در اهندازه 468*60 در صفحات ديگر مبلغ30000 تومان در هر نسخه مي باشد(4 بنر در هر صفحه قرار ميگيرد)
هزينه و وقت صرف شده براي ساخت برنامه خيلي بيشتر از درامد اين بنر ها مي باشد.
جهت سفارش بنر در نرم افزار دنياي همراه با اينجانب تماس حاصل بفرماييد.
با سلام خدمت دوستان.
يكي از ويژگي هاي كه دارم روش كار ميكنم مربوط به بخش اهنگ نرم افزار هستو
حال شما دوست عزيز تمايل به گوش كردن چه نوع اهنگي داريد؟؟
1-ملايم و بي كلام
2-غمگين
3شاد جديد
4-اهنگ قديمي(شاد-يا غمگين)
رضايت شما براي ما مهم هست.
ملايم و بيكلام
-ملايم و بي كلام
ملایم و بیکلام
ملایم و بی کلام
ملايم و بي كلام(البته يك سري از آهنگ هاي قديمي و خاطره انگيز كلاسيك هم جز اين ملايم ها هستند)
ساجد جان واقعا به وجود شما در انجمن شخصا افتخار میکنم. موفقیت روز افزونت آرزوی قلبی من است.
در رابطه با آهنگ : ملایم و بی کلام.
برای اینکه جواب من تکراری نباشه!!! => گزینه یک
عكس يكي از بخش هاي نرم افزار دنياي همراه به اضافه قيمت هاي بنر تبليغاتي در پست اول قرار گرفت.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع