دانلود فیلم پولدارترین افراد جهان چه کسانی هستند؟
ثروتمند ترین های جهان بادوبله فارسی
ببینید پولدارترین افراد جهان چه کسانی هستند؟
چگونه مالیات هایی می دهند؟
ویدیویی درباره اشخاص ثروتمند جهان؟
این افراد ثروتمند به چه مقدار پول دارند؟
ببینید آنها چگونه زندگی می کنند؟
دانلو-16مگ
منبع:البرز دانلود
ممنون آقا سجاد فیلم جالبی بود
ولی چه افسوس که هیچ کدام از ان 100 نفر از ایران نبودند.
(03-17-2012 07:45 PM)سعید.کرمی نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون آقا سجاد فیلم جالبی بود
ولی چه افسوس که هیچ کدام از ان 100 نفر از ایران نبودند.
افسوس نخوريد سعيد جان.يك روزي مي ايد كه ايراني ها هم در جاي اصلي خودشان قرار خواهند گرفت.فقط بايد تلاش كرد.
آقا سعید تو خودتو ،پسر دائیتو و همه ی بچه های انجمن رو دست کم گرفتی؟
من یکی که تا 10 سال دیگه جزو این لیست خواهم بود(بدون اغراق و رویا پردازی)
نه اقا مهدی من توی اون فیلم ایرانی ندیدم.
انشا الله تو و همه ی بچه های انجمن به این لیست اضافه میشیم بدون هیچ شکی...
خودمم جزء بچه های انجمنم دیگه!!!!
دوستان ویدیو ها رو در سایت
http://www.aparat.com اپلود کنید که هم سرعت خوبی داره و هم از کار افتادن لینک درش اتفاق نمیافته
(03-17-2012 08:35 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]آقا سعید تو خودتو ،پسر دائیتو و همه ی بچه های انجمن رو دست کم گرفتی؟
آقای گل محمدی از اعتماد بنفس شما خیلی خوشم اومد میشه یه مقدار توضیح بدید تا 10 سال آینده چه برنامه و اهدافی دارید که میخواهید جزو میلیاردرهای دنیا شوید البته تا هر کجا که براتون مقدور هست توضیح دهید
(06-27-2012 05:08 PM)سعید محمدی نوشته شده توسط: [ -> ] (03-17-2012 08:35 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]آقا سعید تو خودتو ،پسر دائیتو و همه ی بچه های انجمن رو دست کم گرفتی؟
آقای گل محمدی از اعتماد بنفس شما خیلی خوشم اومد میشه یه مقدار توضیح بدید تا 10 سال آینده چه برنامه و اهدافی دارید که میخواهید جزو میلیاردرهای دنیا شوید البته تا هر کجا که براتون مقدور هست توضیح دهید
ببین عزیزم الان من 19 سالمه.10 ساله دیگه میشم 29 ساله درسته؟؟؟؟
من الان صاحب چاپخونه راکا هست(البته نه به بزرگی که شما فکر کنید)و خدارو شکر تا سه روز دیگه کارگاه چاپ سیلکمو راه اندازی می کنم(آماده شد عکساشو براتون میزارم).من اینایی که گفتم تا چند ماه پیش برام هدف بود تلاش کردم و الان به اینا رسیدم.حالا پروژه و هدفم برا ده سال بعد اینه که کارمو وسعت بدم.وسعت کار من به این شکل خواهد بود که یه سوله حدود 4000 متری بخرم و در اون دستگاه های دو ورقی و چهار ورقی مو راه اندازی کنم.بچه هایی که منو از نزدیک دیدن به این امر واقفن که من حرفی بزنم روش وای میسم.
پس اگر همراه من باشید تا 10 سال دیگه مطمئن باشید خبرش بگوشتون میرسه که من چی شدم.
در ضمن من میخوام در کل کشور نمایندگی هم داشته باشم.(اگر خواستید براتون توضیح میدم)