03-19-2012, 11:05 PM
03-19-2012, 11:29 PM
هنوز شروع به کار نکردین؟
03-20-2012, 12:47 AM
این کار ما هنوز معلوم نیست چیه که شروع بشه خانوم شرافتی
در ضمن بعد از تعطیلات عید شروع میشه.
فعلا منتظر نظرات دوستانم
در ضمن بعد از تعطیلات عید شروع میشه.
فعلا منتظر نظرات دوستانم
03-22-2012, 10:58 AM
دلم سوخت واسه تاپیک
گفتم بیاد بالا یکم.
گفتم بیاد بالا یکم.
03-22-2012, 01:23 PM
سايت آپلود
ارائه پنل فروش پستي به ساير فروشگاهها(مانند ايران ماركت يا هموار و....)
اشتراك فيلم
ايرانيزه كردن سايتهاي موفق خارجي مثل فيسبوك و....
ارائه پنل فروش پستي به ساير فروشگاهها(مانند ايران ماركت يا هموار و....)
اشتراك فيلم
ايرانيزه كردن سايتهاي موفق خارجي مثل فيسبوك و....
03-23-2012, 12:43 AM
من هم یه چند تا ایده دارم که نیاز به دانش کد نویسی و ساخت یه سایت حرفه ای داره ... فکر میکنین بتونین از پسش بر بیاین ؟
03-23-2012, 12:47 AM
سايت آپلود = درآمدش زیاد نیست
ارائه پنل فروش پستي به ساير فروشگاهها(مانند ايران ماركت يا هموار و....) = همچین چیزی تقریبا 4 برابر سرمایه من سرمایه میخواد
اشتراك فيلم = با 3 میلیون سرور همچین سایتیم نمیشه تامین کرد یه نگاهم به رقبا نشون میده اصلا نمیشه ( یوتوب ، آپارات )
ايرانيزه كردن سايتهاي موفق خارجي مثل فيسبوك و.... == تقریبا همه همین فکرو دارن ولی من جوابای دقیق تری میخوام. خودم 4 ساله دنبال همچین چیزی بودم و پیدا نشده.
ممنونم از نظراتتون ولی اینا بحثش شد روی زیادی بلند مدت
قصد من کارای فعلی و سادستو نه فمر به 10 سال آینده. میخوام کارایی باشه که حقوق خودشون ازش در بیاد اول کاری.
ارائه پنل فروش پستي به ساير فروشگاهها(مانند ايران ماركت يا هموار و....) = همچین چیزی تقریبا 4 برابر سرمایه من سرمایه میخواد
اشتراك فيلم = با 3 میلیون سرور همچین سایتیم نمیشه تامین کرد یه نگاهم به رقبا نشون میده اصلا نمیشه ( یوتوب ، آپارات )
ايرانيزه كردن سايتهاي موفق خارجي مثل فيسبوك و.... == تقریبا همه همین فکرو دارن ولی من جوابای دقیق تری میخوام. خودم 4 ساله دنبال همچین چیزی بودم و پیدا نشده.
ممنونم از نظراتتون ولی اینا بحثش شد روی زیادی بلند مدت
قصد من کارای فعلی و سادستو نه فمر به 10 سال آینده. میخوام کارایی باشه که حقوق خودشون ازش در بیاد اول کاری.
03-23-2012, 06:02 PM
ميتوني چندتا از پيشنهادها رو با هم شروع كني.يه پيشنهاد ديگه هم هست:
يه سايت مرجع كه اطلاعات كامل در يك حوزه را به مخاطبانش ارائه دهد مثلا در حوزه ساختمان سازي يه سايت هست كه اطلاعات تمام ساختمانهاي در حال ساخت حداقل در تهران را دارد همراه با عكس و آدرس و مشخصات ساختمان و مرحله ساخت و شماره تماس و ... كه مخاطبانش تمام مشاغل مربوط به ساختمان ميباشند.
سرچ كن اگه در اصفهان نيست ميتوني شروع كني.
يه سايت مرجع كه اطلاعات كامل در يك حوزه را به مخاطبانش ارائه دهد مثلا در حوزه ساختمان سازي يه سايت هست كه اطلاعات تمام ساختمانهاي در حال ساخت حداقل در تهران را دارد همراه با عكس و آدرس و مشخصات ساختمان و مرحله ساخت و شماره تماس و ... كه مخاطبانش تمام مشاغل مربوط به ساختمان ميباشند.
سرچ كن اگه در اصفهان نيست ميتوني شروع كني.
03-24-2012, 01:27 AM
ممنونم دوست من
ایده های خوبی ارائه میدی دوست من ولی بازم لازمه بگم
هدفای بلند مدت رو کاری ندارم من. این ایده هایی که شما میدی کلی وقت باید روش گذاشت و در بهترین حالت از یکسالگی درآمد شروع میشه.
به نظرتون توی این یکسال حقوق این بنده خداهارو از کجا باید بیارم ؟؟؟؟
من منظورم کارهای زود بازده هستش که اینا بتونن حقوق خودشون رو در بیارن و در کنارش اهداف بلند مدت ایجاد بشه.
در حال حاظر دنبال طرحهاییم که حقوقشون در بیاد
ایده های خوبی ارائه میدی دوست من ولی بازم لازمه بگم
هدفای بلند مدت رو کاری ندارم من. این ایده هایی که شما میدی کلی وقت باید روش گذاشت و در بهترین حالت از یکسالگی درآمد شروع میشه.
به نظرتون توی این یکسال حقوق این بنده خداهارو از کجا باید بیارم ؟؟؟؟
من منظورم کارهای زود بازده هستش که اینا بتونن حقوق خودشون رو در بیارن و در کنارش اهداف بلند مدت ایجاد بشه.
در حال حاظر دنبال طرحهاییم که حقوقشون در بیاد
04-09-2012, 01:35 AM
سلام.
اگر هنوز كاري را شروع نكردين،
به نظرم بين دانشجوهاي رشته هاي غير از كامپيوتر و آي تي پرس و جو كنيد و ببينيد نياز به چه سايتي رو واقعا احساس ميكنند. مطمئنا ايده هاي خوبي به دست مياريد، مخصوصا در زمينه سايت هايي با قالب وب 2 (مثل انجمن و ...)
پس از بررسي، با دانش فني كه داريد روي يكي از ايده ها كار كنيد.
موفق باشيد.
اگر هنوز كاري را شروع نكردين،
به نظرم بين دانشجوهاي رشته هاي غير از كامپيوتر و آي تي پرس و جو كنيد و ببينيد نياز به چه سايتي رو واقعا احساس ميكنند. مطمئنا ايده هاي خوبي به دست مياريد، مخصوصا در زمينه سايت هايي با قالب وب 2 (مثل انجمن و ...)
پس از بررسي، با دانش فني كه داريد روي يكي از ايده ها كار كنيد.
موفق باشيد.