سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(03-30-2012 06:30 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]علیرضا خان ماهم اینجا بدون هیچ گونه تعصب....وابسته به گرایش وگروه...... وباکلی دیدگاه مختلف دور هم جمع شدیم تا راهکار بدیم برای پیشرفت وقدرتمند تر شدن ایران زیبا.........

شروع کنید
پیشنهاد شما چیه؟

ما باید برگردیم به اون نقطه ای که به دور از هرگونه گرایش, داوری و تعصب دور هم بشینیم و برای ایران چاره اندیشی کنیم, نظر دیگران رو بشنویم و انتقادها رو بپذیریم. اینکه ما اینجا برای هم ایده بدیم مثل یه قزص مسکن میمونه, عرض من در مقیاس کلی ایران خواهد بود.
(03-30-2012 09:13 PM)hasan-f نوشته شده توسط: [ -> ]باز هم معتقدید که به انرژی هسته ای نیازی نداریم ...؟؟!!!!

حسن آقا دوست من بهتره بگویید ب م ب * ه س ت ه ا ی نه انرژی ه س ت ه ا ی, گرامی این یکی از موارد پاسخ شما رو در بر میگیره, یعنی راجع به سیاست خارجی که اون هم صاحب نظران باید پاسخگو باشن, اما نظر من به عنوان یک جوان ایرانی اینه که خیلی از کشورها از این انرژی در کشورشون اتفاده می کنن و ما هم همچنین, اما ما با سیاستی که در پیش گرفتیم حساسیت جهانی رو برانگیخته, شما فکر کنید ما از ج ن ب ش مردمی در کشورهای منطقه حمایت می کنیم و اونو بهار ع ر ب ی معرفی می کنیم, اونوقت س و ر ی ه شده استثنا, چرا؟, خودتون جواب بدید, اون هم با این همه ک ش ت ا ر ی که روزانه در اون کشور رخ میده, براش کمک میفرستیم و نفت رو با واسطه چین میفروشیم, این یکی از موارد است, سیاستی که ما در منطقه در پیش گرفتیم و شعار مرگ مرگ که میدهیم, باعث شده دنیا بیش از پیش حساس شود و ما را تهدید کند, منظورم این است که راحت تر از این میتوانستیم به این انرژی دست یابیم, اما اگر منظورتون دستیابی به بمب و حوادثی که سال های بعدی ممکن است رخ دهد, بله کشور ما از دیر زمانی است که مورد توجه قدرتهای جهانی بوده و به همین خاطره که نذاشتن سر پا بایستیم, و به همین خاطره که باید دلمون عشقمون و هدفمون برای ایران باشه, ولی ما از همین الان این خطر رو در گوش خودمون احساس می کنیم, اما حالا وقتی ما خودمون با خودمون مشکل داریم و نقض اصول اولیه انسانی مشکل رو از سطح خارجی به داخلی هم کشوندیم, گرامی قبول دارید کشوری موفق می شود و پیشرفت خواهد کرد که تمام هم و غمش برای بهروزی و پیروزی باشد نه اینکه دائمن ..., دوست من حسن آقا ژاپن پیشرفت می کند چون اصول پیسرفت و ترقی رو رعایت کردن, چون حس مسئولیت و وجدان کاری رو گسترش دادن, چون از نظر فرهنگی روش کار شده, اما تو کشور ما چی؟, طرف باید حواسش باشه چی میگه, چه جوری لباس می پوشه, اینجا ریا شده فرهنگ, اینجا تظاهر شده فرهنگ, اینجا پارتی شده فرهنگ, اینجا سوءاستفاده از مقام شده فرهنگ, اینجا ..., دوست من ایتالیا مجسمه فردوسی شاعر برجسته ایرانی رو در میدان وسط شهر می گذارد, اینجا نقاشی های شاهنامه رو روی دیوارها پاک می کنند, اینجا تاریخش رو از کتاب های درسی پاک می کنه, اینجا دستاوردهای ملی میهنی رو نابود یا عوض می کنه, در آلمان رئیس جمهورش به خاطر زودتر انجام شدن مراحل اداری وام یکی از نزدیکانش کاری می کنند از کارش استعفا دهد, اینجا اما مبالغ هنگفت گم می شود کک هیچکی نمیگزه, دوست من حسن آقا چه بگویم که حرف بسیار است, اگر مسئولین می خواهند راهکار بدانند هستند بسیاری که در زمینه تخصص خودشان صاحب نظرند اما ابتدا باید گوش شنوایی باشد.
در متن یکی از این مطلب که در این صفحه بود خواندم که نوشته بود جنگ می بایست دو ساله تمام شود . من این حرفی را می زنم از روی برنامه نیمروز است که اقای محسن رضایی چند ماه پیش در برنامه گفت . گفت یک چیزی شبیه مهمانی در یک کشور برگزار بوده است که یک پادشاه یا یک مسئول درست این را نفهمیدم یعنی از یادم رفته است . همچین پیشنهادی داده بود که بیایم جنگ را تمام کنیم . حالا چرا ایران ان جنگ را تمام نکرد چون در ان موقع بیش از 1000 کیلو متر از مرز خاکی ما در دست دشمن بود . و بعد اصلا ایشان گفتند همچین ادعای صحت ندارد اگر داشت .در تاریخ می نوشتند و خلاصه غیره .
یعنی می خواهم بگویم الکی جنگ را طول ندادند . بلکه در ان زمان بیش از 1000 کیلو متر از مرز ما در دست دشمن بود . که اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشد یکی از این منطقه ها قصر شیرین بوده است .
در مورد اینکه امریکا به کجا رسیده است و ما به کجا این بحث کاملا فرق می کند . چونکه امریکا بیش از 500 سال است که کشف شده است و جنگ طولانی مثل ما نداشته است که از همان 2500 سال ما جنگ داشته ایم .
در ضمن ما الان با 24 سال به این جا رسیدیم . با تحریم و با هزار مشکلات دیگه . چون در زمان جنگ پیشرفت خیلی زیاد نداشتیم . یعنی داشتیم زیاد نبوده است .
در ضمن درست ذکر کنید که ایران درسته قدمت زیادی دارد ولی از لحاظ اینکه انسان در ایران از کی زندگی می کرده است ی تحقیقی شده است که مربوط به نسل پارینه سنگی قدیم است که این دوران مربوط به یک میلیون سال پیش است که در سه نقطه ایران اشیا پیدا شده است که نکته ها هنوز مبهم است ولی بازم این خوب است .
حالا یکی از این منطقه ها آثاری شامل چند افزار سنگی از منطقه ای واقعا در آذربایجان در مثلث بین مراغه تبریز و میانه نیز به دست امده است که بنا به گزارش متعلق به دوره پارینه سنگی قدیم است .
و در اخر این متنی که در این تایپک من نوشتم شاید اخرین متن من در این تایپک باشد .
و تمام حرف های را زدم تماما بدون تعصب بوده است و فقط حرف ها را زدم . و امیدوارم در این پستم بر اطلاعات خواننده اضافه کرده باشم .
دكتر عليرضا:
زمان شاه.... ايران يك ناو جنگي داشت به نام ببرو پلنگ........ وقتي لنگر اين ناو در بندر عباس كشيده مي شد كل ارتش هاي خاورميانه اماده باش مطلق نظامي داشتن.. تا اگر ايران بهشون حمله كرد توان مقابله رو داشته باشند.......

زمان انقلاب اين ناو جنگي به كشور پاكستان فروخته شد........

الان ميدوني ايران چي داره؟
به گفته شما در تنش با كل كشور هاي دنيا......
اگر ايران قدرت نداره.......چرا مثل افغانستان حمله نمي كنند بما؟
چرا مثل عراق كه اون همه ادعا داشت قبل از اغاز جنگ......ظرف چند روز تصرف شد.چرا حمله نميكنند؟
چرا؟ پرسيدي از خودت؟

تو ميخواي ما مثل كشور عربستان باشيم........ كه حتي براي تامين اب اشاميدني...زنگ بزنيم امريكا واروپا بگيم طور خدا يكم اب بدين......
اره؟؟

ميدوني چرا جنگ 8 سال طول كشيد؟
اگر عراق تنها طرف ايران بود كه تو چند ساعت فتح شده بود......... وقتي اسم شهيد كاوه تو كردستان ميامد...خود عراقي ها ميامدن تسليم ميشدن
يك زندكي نامه سردار جنگ رو بخون

جنگ طول كشيد چون كل كشور هاي جهان داشتن با ايران مي جنگيدن.......نه كشور بي ارزش عراق

الا ن ميدوني چرا اينقدر دارن به ايران فشار ميارن؟
بخاطر اينكه ايران كليد جهان هست....
پل ارتباطي شرق با غرب
قلب نفت وگاز جهان
پل ارتباطي شمال وجنوب جهان
پل ارتباطي بين روسيه..چين... هند
چهار راه تجارت جهان((( الان دبي هست... ولي دبي قدرت افزايش بيشتر ازاين رو نداره... يكي زا دلايلي كه چين توسنته قدرت تجاريش رو زياد كنه اين هست كه دبي قدرت نداره كالا هاي اروپايي روبه به اسيا انتقال بده )))
وهزاران قدرت وامكان ديگر

سعي نكن گناه رو بندازي گردن كسي ديگه
خودت بعنوان يك ايراني
چقدر پايبند قانون هستي؟ چقدرقانون گريزي داري؟

اون مسول هم يك ايراني هست... آشنا ودوست وهمسايه ما ها هست...از فضا نيامده بر اين كشور حكومت كنه

راستي اگر ميخواي كسي نه تعصب داشته باشه... نه قضاوتي... نه داوري كنه.......يكم دير اقدام كردي
بايد برگرديم زمان حضرت ادم(ع)....... چون بعد از اون هراتفاقي افتاده ..در تصميمات نسل هاي بعدي تاثير كذار بوده
دوستان من شما خیلی راحت دارید فقط سطحی نگری می کنید, مسلمن آقای رضایی چیزی غیر از این نمیگه, بعد از فتح خرمشهر عراق فهمید که ایران کشوری نیست که بشه باهاش شوخی کرد, خواست جنگ تموم کنه, هشت کشور مسلمان دیگر هم پادرمیانی کردند, 25 میلیارد هم غرامت میدادند, اما ..., عزیزان من خودم میدونم ایران چیه, کیه, کجاست و به همین خاطر بهش افتخار می کنم, شما ایران رو با افغانستان مقایسه می کنید؟, کشوری که تازه ده ساله جون گرفته, دوست من به ایران حمله نمیکنن چونکه حمله به ایران یعنی تهدیدی به کل خاور میانه, شما فکر کنید اگه اونا به ایران حمله کنن, ایران هم ساکت نمیشینه و همین باعث می شه خاور میانه به کل به هم بریزه, شما به هیچ عنوان نمیتونید ایران رو با عراق یا افغانستان یا هر کشور دیگری مقایسه کنید, بله ایران کشوری است که موقعیتش, امکاناتش ووو باعث شده بسیار محتاطانه برخورد کنن, اما در عین حال هر روز تهدید, تحریم و ..., دوست من احمد آقا بله صدام مثل طاووس راست نشست و گفت چهار روز تا یک هفته کار ایران تمام است. چهار روز که نشد، یک هفته هم نشد و ماه اول که سر رفت، از ماه دوم ابتکار عملیات افتاد دست نیروهای ما, خلبانان رشید ایرانی سورتی سوار می شدند و تازه صدام فهمید چه غلطی کرده, اگر همین امکانات جنگی رژیم قبلی نبود که ایران هم حیران بود, شما فکر می کنید زمان جنگ که ایران تحریم بود و کل دول به نفع عراق بودن ایران ار کجا فشنگ و اسلحه می خرید؟, تعصب هم باید باشد میدونی چرا؟, چون همین تعصب بود که نذاشت ایران در جنگ شکست بخوره, پس همه جا تعصب هم بد نیست, اما تعصب در جای دیگر بسیار بد خواهد بود.
امكانات جنگي از دوران شاه نمونده بود كه بخواد كاري بكنه ايران
حتي براي توليد سيم خاردار تحريم بوديم.....به گفته شما تعصب تونست ايران رو بسازه

يكي از دلايل كه به ايران هيچ موقع حمله نميشه...موشك هاي شهاب 3 ودور بورد ايران هست....... با اولين حمله.... تلاويو با خاك يكي ميشه
يكي از دلايلي كه ايران از سوريه حمايت ميكنه.... ويكي از دلايلي كه غرب ميخواد حكومت سوريه نابود بشه .. خود كشور سوريه ويا امكانات ومنابع مليش نيست.... بلكه ارتفاعات جولان هست....... دقيق در قسمتي كه دست سوريه هست...سكو هاي پرتاب موشك مستفر شده...هدفشون هم تلاويو هست

اگر مسير كرمان بندرعباس رو روفته باشين
تو كوه هاي اون جا ارتش... ذاغه مهمات زده.... طبق اماري غير رسمي... اگر قرار باشه 24 ساعته توپخانه ها ونيروهاش فشنگ وتوپ موشك خرج كنه تا چند سال ذخيره شده هست

ميدوني سياست جديد استعمار چي هست؟
تهاجم فرهنگي هست....
دور برتو نگاه كن.... چه چيزهاي قبلا حتي فكر كردنش بين مردم مشكل داشت الان شده با كلاسي؟
همين كه شبانه روز شبكه هاي غربي داره از ازادي حرف ميزنه....... همين كه هركي از مادرش قر ميكنه ميره خارح ميشه كارشناس مسايل داخلي ايران....
اونها دارن تو كارشون موفق مي شوند.....
حرف اصلي اونها اين هست....... ايران بشه نوكر وچشم اراب گو ما...ماهم باهاش كاري نداريم

كشور افغانستان.... تا زماني كه احمد شاه مسعود زنده بود....كسي عرضه نداشت به شمال افغانستان فكر كنه ... حتي طالبان هم عرضه نداشت اونجا فعاليت كنه ولي بد از ترورش....

عراق كشوري بود كه يك عمر چشم قربان گو غرب بود.........
حتي باقيمانده هاي خائن عراق هم هنوز دست از وفاداري به غربي ها بر نداشته اند

قذاقي چي؟ 40 سال نوكر گوش بفرمان غرب بود..... اخر مثل يك سگ مرد و تو بيابون دفن شد...... حتي خود غربي ها به كشور ليبي حمله كردن اونم نه بخاطر مردم ليبي بخاطر نفت

مصر چي؟
گاز مجاني به رژيم لعنت شده اسرائيل ميداد......وقتي مبارك بركنار شد.... چه كردن اين غربي ها؟
الانم اگر ايران بخواد سر فرود بياره ميشه همين بد بخت هاي كه دارن گوش ميدن

تاريخ هميشه بهترين جوابگو اين مسله هست
ببینید دوستان . جمهوری اسلامی به خاطر اعتقاداتش هیچ وقت جلوی آمریکا و ... کوتاه نمیاد اونم به خاطر تحریم و ... چون ما نمیتونیم مثل بیشتر عرب ها ساکت بشینیم و ببینیم که اسرائیل چه جنایاتی داره مرتکب میشه . اعتقاد ما اینه که اسرائیل کشوری ساختگی است و باید از نقشه دنیا حذف بشه و از این اعتقادمونم کوتاه نخواهیم اومد حالا اگه بخوان ورود هر چیزی رو هم ممنوع کنن و تحریم 100 % هم بشیم ما از ارزشهامون دفاع خواهیم کرد چون الگویی مثل امام حسین (ع) داریم که همه دنیا شو داد اما با ذلت زندگی نکرد در ثانی به قول امام خمینی (ره) : اگه غرب بخاد دین ما رو ازمون بگیره ما تمام دنیاشونو خواهیم گرفت

ختم کلام اینو بگم که یادمون باشه هیچ وقت آب ما با مخالفانمون توی یه جوی نخواهد رفت چون اگه قرار بود همه در کنار هم با خوبی و خوشی زندگی کنیم و هیچ ظلمی نباشه که هیچ وقت امام زمان (عج) ظهور نمیکردن . پس ما باید خودمونو برای روزهای خیلی سخت تر از این آماده کنیم و هدفگزاریهامون هم بر مبنای این باشه و به دنبال رفاه طلبی و تجمل پرستی هم نباشیم و اصولا هدف جمهوری اسلامی هم همین هستش .
دوستان لطفا از این به بعد بر روی راه حل ها تمرکز کنید وگرنه جایگاه بررسی شبهات و مسائل سیاسی در انجمن نیست.
لطفا موضوع را به سمت مسائل اقتصادی و راه حل ها ببرید.
دوستان من هم کاملا با نظر جناب کاظمی موافقم و از همه میخام که همه به فکر راه حلهای اقتصادی باشیم
برای اینکه برگردیم سر مبحث اصلی
تعطیلات عید فردا تموم میشه

چه برداشتی داشتین از تعطیلات عید؟
چه ضعف ها و نقاط قوتی هرکی تو مسیر مسافرتش یا شهر خودش دید؟

از اینحا شروع کنیم تا به مباحث کامل تر کشور برسیم
اگر تمایل دارین
بله دعوا كه تموم شد استقبال هم كم شد
يكي از كارهاي جالب كه استانداري خراسان شمالي براي تعطيلات انجام داد
برپا كردن غرفه هاي صنايع دستي تو هر شهر بود

براي من جالب بود

تو شهر ما يك چادر عشاير برپاكرده بودن
موقع نهار وشام نان سنتي با اش دوغي ميدادن
طوري كه در چند دقيقه همش تموم ميشد

ومابقي ساعات موسيقي سنتي ميزدن با رقص سنتي
بسيار ببينده داشت ويكي از كارهاي مفيد استانداري دراين چند سال اخير بود

ايده بهم زده كه چرا هر استان اين كارو نميكنه؟
چرا تو عيد وتابستون كه حجم زيادي مسافر در اكثر استان ها هست اين طور نمايشگاه ها برپا نميشه كه هم ترويح فرهنگ اصيل ايران هست هم يك طور منبع درامد هست؟

اين كار باعث جذب گردشگر هم ميشه
وصنعت گردشگري رو هم از دوباره زنده ميكنه

شهري مثل فاروج كه بخاطر درمسير بودن مشهد مقدس ساليانه حداقل 100 گردشگر خارجي بصورت زميني ازش تردد ميكنه اين كارها باعث ترويج هنر وصنايع دستي اين شهر ومنطقه از ايران ميشه

شما چي؟ كار خاصي براي عيد نديدين؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع