سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کاریکاتور: تورم در سال 91
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
پس بسم الله با اجازه بحث ( کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی ) رو کلید می زنم
(03-15-2012 10:39 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]پس بسم الله با اجازه بحث ( کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی ) رو کلید می زنم
بسمه الله جناب دهقاني
ولي در ابتدا.بهتر هست.يك كاري كنيم.اونم اينكه بحث هارو دسته بندي كنيم.بعد تا جايي كه ميتوان بازش كرد. و يكي يكي به موضوعات پرداخت.
بطور مثال الان ميگيم براي بهبود اوضاع اقتصادي بايد تقسيم بندي كرد.
حوزه ها و بخش هارو اول مشخص كنيم
صنعت.كشاورزي-دامپروري-وووو
بعد بريم سر وقت يك بخش.بطور مثال صنعت.باز صنعت رو دسته بندي كنيم.
اين مبحث براي اينكه نتيجه بدهد.بايد موضوعاتش رو مرتب كرد و به ترتيب پيش رفت تا به نتيجه رسيد.
چون مباحث فراواني وجود دارد. مهمترين هارو در اوليت قرار بايد بديم.
واضحتر بخوام بگم.مثل مجلس.كه در سال به كلي موضوع رسيدگي ميكنند.با برنامه ريزي
البته اين تورم از خود توده مردم شروع مي شه وقتي يه چيزي گرون مي شه مردم به جاي اينكه اون كالا را تحريم كنن به سمتش حجوم مي برن و اين دليلي مي شه كه اون كالا هر روز بالاتر مي ره
به نظر من مهمترین مساله کشور در حال حاضر صنعت و علی الخصوص بخش تولید هست که واقعاً با ابن اوضاع در حد صفر هستش . به نظر من ما اگه تولید رو قوی کنیم مشکلات شروع به حل شدن میکنه . تولید و در ادامه اون صادرات راه اصلی ارز آوریه و ارز آوری یعنی افزایش سرمایه ملی و با افزایش سرمایه ملی افزایش سرانه رو میشه رقم زد و افزایش سرانه یعنی رفاه اقتصادی و رفاه اقتصادی یعنی رفاه اجتماعی و ... و این یعنی شادابی ملت و ملتی که شاداب باشه شکوفا میشه و شکوفایی سربلندی در پی داره و سربلندی یعنی همه چی . این مدینه فاضله ای که من میگم شدنیه ولی یه همت ملی می خواد و یه استارت عالی که فکر کنم بشه از تو انجمن اونو عملی کرد
پس بحث اصلي ما ميشود صنعت و توليد.
خوب حال به نظر شما دز زمينه صنعت و توليد بايد روي چه بخش هاي تمركز كرد تا زود بازده باشند؟؟/
نه میشه توی زمینه های دیگه هم باشه ( گفتیم کمک فکری ) بحث ها کمک کمک باز میشه . فقط یه مدیریت قوی و تقریباً همیشه حاضر می خواد
(03-16-2012 12:44 AM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]نه میشه توی زمینه های دیگه هم باشه ( گفتیم کمک فکری ) بحث ها کمک کمک باز میشه . فقط یه مدیریت قوی و تقریباً همیشه حاضر می خواد

خوب جناب دهقاني بايد دسته بندي شود و به ترتيب جلو بريم.تا به نتيجه برسيم.
مديريت ان هم با اجازه اقاي كاظمي خود شما ميتوانيد بر عهده بگيريد.
من معتقدم با تولید بهینه میشه اقتصاد رو کن فیکون کرد . میشه دنیا رو صاحب شد . چین رو ببینید . من از چین و چینی خوشم نمیاد ولی خوب خودشونو ساختن . حالا قدرت های بزرگ هم جلوشون زانو می زنن
یه نکته ای هم که لازمه در رابطه با چین بنده ممتذکر بشم.
چین در ابتدا یک جنس های بدرد نخور تولید میکرد.بعد یه مدت روی آورد به مهندسی معکوس و تا چند سال دیگر کمپانی های معروف چینی پا به عرصه جهانی خواهند گذاشت.
منهم قبول دارم که تولید میتونه ارز آوری کنه.ولی تولید چی؟ساخت چی؟این خیلی مهمه.
به نظر من کسی که میخواد تولید کننده بشه باید دانش مهندسی معکوس رو داشته باشه.
نه اینکه بیاد یه کپی کننده حرفه ای بشه.نه... باید بدونه چی تولید کنه ،بعد نمونه های خارجیش رو ببینه و موشکافی کنه و بعد از اون بیاد نمونه ایرانیش رو با آزمون و خطا به مرحله تولید برسونه.
مهمترین مشکل برای تولید نبود مواد اولیه مرغوب داخلی و گران بودن نیروی کار هست.تو چین نیروی کار خیلی ارزونه که باعث میشه یه خودکار ،15 تومن فروخته بشه و وقتی هم که وارد ایران میشه بشه 25 تومن.ولی وقتی شرکت بیک(ایرانیش منظورمه)میاد خودکار طراحی می کنه و به مرحله تولید میرسونه براش تموم میشه 125 تومن که تا بیاد بدست ما برسه میشه 200 تومن و ما هم باید به مشتری بدیم 250تومن.
پس برای تولید باید دست روی محصولاتی گذاشت که با این فاکتور بشه تولیدش کرد و با نمونه های خارجی بشه از نظر کیفیت و قدرت و قیمت رقابت کرد.
(03-16-2012 11:03 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]یه نکته ای هم که لازمه در رابطه با چین بنده ممتذکر بشم.
چین در ابتدا یک جنس های بدرد نخور تولید میکرد.بعد یه مدت روی آورد به مهندسی معکوس و تا چند سال دیگر کمپانی های معروف چینی پا به عرصه جهانی خواهند گذاشت.
منهم قبول دارم که تولید میتونه ارز آوری کنه.ولی تولید چی؟ساخت چی؟این خیلی مهمه.
به نظر من کسی که میخواد تولید کننده بشه باید دانش مهندسی معکوس رو داشته باشه.
نه اینکه بیاد یه کپی کننده حرفه ای بشه.نه... باید بدونه چی تولید کنه ،بعد نمونه های خارجیش رو ببینه و موشکافی کنه و بعد از اون بیاد نمونه ایرانیش رو با آزمون و خطا به مرحله تولید برسونه.
مهمترین مشکل برای تولید نبود مواد اولیه مرغوب داخلی و گران بودن نیروی کار هست.تو چین نیروی کار خیلی ارزونه که باعث میشه یه خودکار ،15 تومن فروخته بشه و وقتی هم که وارد ایران میشه بشه 25 تومن.ولی وقتی شرکت بیک(ایرانیش منظورمه)میاد خودکار طراحی می کنه و به مرحله تولید میرسونه براش تموم میشه 125 تومن که تا بیاد بدست ما برسه میشه 200 تومن و ما هم باید به مشتری بدیم 250تومن.
پس برای تولید باید دست روی محصولاتی گذاشت که با این فاکتور بشه تولیدش کرد و با نمونه های خارجی بشه از نظر کیفیت و قدرت و قیمت رقابت کرد.
حرفات درسته مهدي جان
ولي يك نكته كه وجود داره در كشور چين.توليد در تيتراژ بالا هست.كه يكي از عواملي هست كه باعث ميشه قيمت محصول بياد پايين.
يكي ديگه از عوامل هم استفاده از مواد جايگزين هست.بطور مثال در چند سال پيش مداد از چوب تهيه ميشد.اما الان از روزنامه باطله.
بايد دنبال اينجور موارد گشت.تا با استفاده از مواد جايگزين بتوان هم جنس را توليد كرد كه باعث رفع نياز بشود هم از نظر هزينه توليد پايين باشد.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع