سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ارزوي اعضاي انجمن در سال 91
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
ساقیاآمدن عید مبارک بادت آن مواعید که کردی مرواد ازیادت
همه خوبیها حاصل جمع خوشیها حاصلضرب بهترینها و تمام زیباییهارا درسال جدید برایتان آرزومندم امیدوارم درسال91ازآسمان بر سرتان باران طلا ببارد توام با شادکامی و تندرستی بهاری باشید
عشق،سلامتی،ثروت ،فراوانی، خوشبختی.

اینا کلمات تاکیدی امثال منه معجزه می کنن. امیدوارم همه دوستان به این کلمات معجزه آسا برسند البته هر کس با تعریف خودش.
- مستجاب شدن دعای عزیزان
- تشکیل صندوق انجمن
- شروع حرکت عملی عزیزان انجمن
دوست دارم كه همه دوستانم در انجمن اول فكر و روحيه بزرگ ميلياردري بيابند به هم مهر بورزند بدون توجه به سن، شهر محل زندگي و...
و دوم به بزرگنرين ثروت هاي هفت گانه (سلامتي، عشق، تحصيل علم و دانايي، خوشبختي، ثروت، آرامش، همراه)دست يابند
آرزو دارم انجمن در سال 91 به يك قطب كارآفريني و كسب و كار در كشور براي جوانان تبديل شود.
و آرزو دارم آقاي مدير به هر آنچه كه در سر دارد و بهترين هايي كه لايقش است دست يابد
دعای تحویل سال پارسی ...

گشت گرداگرد مهر تابناک, ایران زمین
روز نو آمد و شد شادی برون زندرکمین
ای تو یزدان, ای تو گرداننده ی مهر و سپر
برترینش کن برایم این زمان و این زمین

[تصویر: 428685_406227719394147_295169713833282_1...942_n1.jpg]

پیشاپیش نوروز 2571 به همگی شادباش میگویم.
عالی بود مطلب بالا
(03-15-2012 10:48 PM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: [ -> ]دعای تحویل سال پارسی ...

گشت گرداگرد مهر تابناک, ایران زمین
روز نو آمد و شد شادی برون زندرکمین
ای تو یزدان, ای تو گرداننده ی مهر و سپر
برترینش کن برایم این زمان و این زمین

پیشاپیش نوروز 2571 به همگی شادباش میگویم.

من ازاون كساني هستم كه براي ايران وزبان پارسي كلي باهمه درگيري دارم ويكي از پشتوانه هاي كوچك ايران وزبان فارسي هستم

ولي اينكه بخوايم دعاي زيباي قراني سال تحويل رو با اين چند بيت شعر فارسي عوض كنم... اصلا
مهم نيست كه سال 1391 شروع بشه يا سال 2571 شاهشناهي
مهم اين هست كه سال جديد هست وهمه شاد وسرحال ودر حال تكاپو براي يك زندگي جديد

يكبار از كساني كه دارند بحساب خودشان فارسي رو ترويج ميدن در برابر زبان عربي....ازشون بخواين چند بيت از شاعرهاي نامدار ايران بخوانند؟

بعد ما ايراني ها به زبان عربي كاري نداريم..... ما داريم با زبان خدا صحبت ميكنيم ووارد زبان فارسي شده....... چون قران عربي هست.....

براي تروجي زبان فارسي وكشور ايران نياز نيست دعاي سال تحويل عوض بشه... مهم هست كه بزرگان زنده اي كه در جمع ما مردند و وقتي مرگ واقعي ميادسراغشون زنده ميشن براي ما الان زندشون كنيم....زودتر از ازائيل
ولي من به شخصه هميشه زبان فارسي را به زبان عربي ترجيح مي دادم
حتي دعا و قران خودندن را
و از آقاي علي رضا بسيار ممنونم كه اين متن زيباي پارسي را گذاشتند
احمد آقا دوست من باور کنید تا صبح میتونیم با هم بحث کنیم, ولی باور بفرمایید نمیخوام این تاپیک زیبا رو خراب کنم, اینو از تجربه ام میگویم, قبلن من در جاهای دیگر نیز بحث های زیادی داشته ام, ولی اینجا نیستم که باز همان مسایل قبل تکرار شود, چون رسالتم اینجا این نیست, در موارد بسیار هم در اینجا سعی می کنم برای جلوگیری از بحث که باعث منحرف شدن تاپیک شود سکوت کنم.
همیشه شاد و بهکام باشید.
میدانم تعصب چیز بدیست, اما اینجا با افتخار اعلام می کنم من نسبت به ایران و تمدن ایران تعصب زیادی دارم.
[تصویر: a47fg92gad5pm9vscpx.jpg]
اميدوارم در سال جديد لبتون هميشه خندون باشه!
[تصویر: ib0z4onuzpd33rz2xaf.jpg]

دستاتون هم بجز در خونه خدا جلوي هيشكي دراز نشه!
[تصویر: imwsjsmphty93dmz6v4.jpg]
خونه دلتون هم هميشه بهاري باشه!
[تصویر: pg1dho0kgxz3ujx7n8ex.jpg]

سايتون هم بالاي سر خانوادتون باشه و كنار هم خوش و خرم باشيد!
[تصویر: m26j0alwdfekjkl9ys2x.jpg]
جيبتون پرازپول !
[تصویر: 70y4bftli5lqj73yccdx.jpg]
سفره ي خونتون هم رنگينتر از سالهاي گذشته!
[تصویر: pf89no3o6qs3mahy9u1b.jpg]
غم هم تودلتون راه پيدا نكنه!
[تصویر: dzif3w7bslw82of7q8d.jpg]
منو هم ازدعاي خيرتون محروم نكنيد!
[تصویر: ta1zguqzb50lb67tewxr.jpg]
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع