سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست این پکسج های طرح توجیهی و کار در خانه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(03-14-2012 02:49 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
خسته نباشید
یه سری پکیج هست بنام طرح های کار در خانه یا طرح های توجیهی توی زمینه های مختلف.
میخوام ببینم کسی از دوستان از این پکیج ها داره ؟
جایی برای دانلود این پکیج ها سراغ دارین
مثلا پکیج بود 70 طرح مربوط به الکترونیک و کارهای الکتریکی
120 طرح مربوط به کشاورزی در ابعاد کوچیک
ممنون میشم اگر جایی سراغ دارین برای دانلود اینا بگین
با تشکر
یا عای
پکیجو بخرید چون اگر دانلود کنید همیشـــــــــــــــــــــــــــــه یک چیزی کم داشته!!!!!یک نمونه:
http://www.tarhshop.com/
Big GrinBig GrinBig Grin
دوست من توجه کنی این تاپیک برای دانلود گذاشتم قرار بود تبلیغ کنم خودم میزاشتمش اینجا واسه فروش.
من می خواستم کار راه بیفته چون واسه دانلود خیلی زمان می بره . و 99 درصد سایتها هم قابلیت دانلود رایگان ندارن .
مثلا این سایت برای دانلوده که البته هنوز طرح ها رو به صورت کامل نزاشته توی سایت :
http://www.danlodkade.com
اکثرا مال سال 82 و 86 است !
رسما به درد نمیخورن ! تازه رفته بودم مالزی ، تنها میشدم دلم میگرفت از اینا دانلود میکردم ،این طرح ها فقط به درد تست کردن سرعت اینترنت ، از تنهایی در اومدن و یه ذره ایده گرفتن میخورن Big Grin
دیگه نباید انتظار داشته باشین چیزی رو که دارن با 2000 تومن میدن تازه از تنور در آورده باشن . ( هر چند که بعضیا هر طرح رو تا 7500-8000 تومن هم میدن ) - بعضیا هم میان دسته بندی می کنن طرح ها رو و از 15000 تومن به بالا میدن . مثلا 70 طرح 15000 تومن . 100 طرح 20000 تومن و الی آخر ... )
البته کسانی هم که می خوان طرح های تاز از تنور در اومده داشته باشن می تونن دست توی جیب کنن و 100-150 هزار تومنی خرج کنن .
بقیه افراد هم می تونن همین طرح های موجود رو دانلود کنن و قیمتها رو یه روز وقت بزارن / بپرسن و جایگزین کنن .
به همین راحتی
من یه پک درباره موضوعی که تحقیق میکردم خریدم 50هزار تومن!!!!
گرچه مطالب جامعی داشت اما با چیزی که تبلیغ کرده بود تفاوت داشت!
و طرح ها هم اکثرا قدیمی بودن از 30تا جزوه شاید 3-4تا مربوط به سال 90 بود بقیه 87 و قدیمی تر بودن!
اما کلا چاره ای نیست باید دست به جیب شد تا چندتا مطلب دست اول گیر آورد!
خلاصه پشیمون نیستم Big Grin:
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع