03-11-2012, 04:59 PM
03-11-2012, 05:05 PM
با سلام
به انجمن خودتان خوش امديد.ولي دوست من.لطفا اگر امكان دارد يك بيوگرافي از خودتان.از كاري كه ميخواين انجام بديد.در اينجا ارائه بديد.تا اعضا متوجه بشوند در چه كاري بايد مشاركت كند.
به انجمن خودتان خوش امديد.ولي دوست من.لطفا اگر امكان دارد يك بيوگرافي از خودتان.از كاري كه ميخواين انجام بديد.در اينجا ارائه بديد.تا اعضا متوجه بشوند در چه كاري بايد مشاركت كند.
03-11-2012, 08:11 PM
در چکاری؟
03-12-2012, 10:24 AM
سلام مجدد
ثروتمند=انجام كارها به شكل متفاوت(كارهاي درست را به شكل درست انجام دادن)
اما در اين راه يك نفر واقعا كم است (تجربه شخصي) به همين دليل اين پيغام رو گذاشتم
بيوگرافي: 24 ساله
دانشجوي كارشناسي نرم افزار
شاغل
از كودكي دنبال راههاي موفقيت بودم با چند موضوع به دلايلي شروع كردم
كسب ثروت
بهداشت
تغذيه
و....
اما در اين راه يك نفر واقعا كم است (تجربه شخصي) به همين دليل اين پيغام رو گذاشتم
شاغل
كسب ثروت
بهداشت
تغذيه
و....
03-12-2012, 10:35 AM
(03-12-2012 10:24 AM)a_k66 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام مجددخوب اين ثروتمند قرار هست چي باشد؟؟؟ فيلم؟؟؟؟كتاب؟؟؟؟؟ بسته اموزشي؟؟؟
شاغل
كسب ثروت
بهداشت
تغذيه
و....
به چه شخصي با چه شرايطي(مهارت-تخصص-علاقه مندي-وقت) نياز داريد.
در مورد كارهاي درست را به شكل درست انجام دادن.در انجمن يكي دونفر از دوستان پيشنهاداتي داده اند.
لطفا واضحتر بفرماييد.تا اعضا كامل متوجه درخواست شما بشوند.
03-12-2012, 07:25 PM
با سلام
منم ورود شما را به عنوان عضو جدید تبریک میگم دوست عزیز همون طور که آقا سجاد فرمودن شما در چه کارهائی تخصص دارید من به همراه آقای گل محمدی بعد از عید روی یک پروژه برنامه نویسی میخواهیم کار کنیم که نیاز به برنامه نویس قوی داریم شما میتونید در این زمینه کمک کنید شما تا چه حدی به برنامه نویسی تسلط دارید.
منم ورود شما را به عنوان عضو جدید تبریک میگم دوست عزیز همون طور که آقا سجاد فرمودن شما در چه کارهائی تخصص دارید من به همراه آقای گل محمدی بعد از عید روی یک پروژه برنامه نویسی میخواهیم کار کنیم که نیاز به برنامه نویس قوی داریم شما میتونید در این زمینه کمک کنید شما تا چه حدی به برنامه نویسی تسلط دارید.
03-13-2012, 09:51 AM
نياز به تخصص خاصي نيست ،هر موضوعي كه دنبال ميكنم قبلا افرادي آن را به بهترين شكل انجام دادند مثل شركت پدر پولدار براي موارد مالي يا مجموعه كارخانه هاي دكتر هاوزر براي تغذيه اما نكته اصلي در زمان اجراي اين كارهاست كه 1 نفر كم است ولي چون كارهاي صحيحي است كه بايد انجام شود زمان و انرژي كم مياد مثل حالت خويش فرمايي و كار آفريني كه 1 نفر در مقابل 1 گروه قرار دارد و اينجا به كمك و قدرت اهرم روابط و كمك هاي اجتماعي نياز است
03-13-2012, 10:46 AM
سلام دوست عزیز.
اول اینکه حضورت رو در جمع میلیاردر های آینده ایران تبریک میگم .
در مورد کار هم با این مشخصاتی که شما میدی اصلا نمیشه بررسی کرد که آیا میتونه در اون کار شرکت کنه یا نه. اینطور که من برداشت کردم ، شما دنبال هرآدمی با هر نوع توانایی هستی.
خوب هدفت از جمع کردن این تیم چیه ؟ فرضا این تیم تشکیل شد ، قراره چه کاری انجام بدیم ؟
اول اینکه حضورت رو در جمع میلیاردر های آینده ایران تبریک میگم .
در مورد کار هم با این مشخصاتی که شما میدی اصلا نمیشه بررسی کرد که آیا میتونه در اون کار شرکت کنه یا نه. اینطور که من برداشت کردم ، شما دنبال هرآدمی با هر نوع توانایی هستی.
خوب هدفت از جمع کردن این تیم چیه ؟ فرضا این تیم تشکیل شد ، قراره چه کاری انجام بدیم ؟
03-13-2012, 01:02 PM
همه ما اگر بخواهيم حتي يك نظر ساده به شما بديم تا ندونيم در مورد چه چيزي هست.چطور ميتونيم به شما كمك كنيم؟؟
ما در اينجا هستيم براي همكاري و كمك به يكديگر نه اينكه ايده كسي ديگر را برداريم.در انجمن گشت گذار كنيد.خود من هر ايده اي به ذهنم برسد خدمت دوستان گذاشته ام.اما تا به حال شايد يكي يا دوتا از انها عملي شد باشد.
لطفا در پست بعدي خود كامل در مورد كاري كه ميخواهيد انجام بديد توضيح بديد.
با تشكر
ما در اينجا هستيم براي همكاري و كمك به يكديگر نه اينكه ايده كسي ديگر را برداريم.در انجمن گشت گذار كنيد.خود من هر ايده اي به ذهنم برسد خدمت دوستان گذاشته ام.اما تا به حال شايد يكي يا دوتا از انها عملي شد باشد.
لطفا در پست بعدي خود كامل در مورد كاري كه ميخواهيد انجام بديد توضيح بديد.
با تشكر
03-14-2012, 03:12 PM
كار خاصي نيست كه فكر ميكنيد ايده رو پنهان ميكنم
دنبال افرادي ميگردم كه به غير از هوش مالي به فكر هوشهاي ديگري هستند و ميخواستم با همكاري تيمي ، سرعت رو بالاتر و امكان خطا رو پايين بيارم
فقط اطلاعات مالي ما كم نيست
همه چيز رو برعكس انجام ميديم كه ميشم جهان سوم.
دنبال افرادي ميگردم كه به غير از هوش مالي به فكر هوشهاي ديگري هستند و ميخواستم با همكاري تيمي ، سرعت رو بالاتر و امكان خطا رو پايين بيارم
فقط اطلاعات مالي ما كم نيست
همه چيز رو برعكس انجام ميديم كه ميشم جهان سوم.