(04-07-2012 10:08 PM)pesar368 نوشته شده توسط: [ -> ]1) فرض کنید که در ایستگاه مترو ایستاده اید و مترو از سمتِ چپِ شما حرکت می کند و به سمتِ راست می رود، در این لحظه چگونه به مترو می نگرید؟ راستی واقعاً مترو از سمتِ چپِ شما به سمتِ راست رفت یا بالعکس؟
گاهی با چشم و سر حرکت مترو رو دنبال می کنم وقتی مترو ایستاد احساس آرامش می کنم . گاهی هم به یه جای ثابت توی مترو رو نگاه می کنم (آدما) . مثل یک زندگی می مونه که با سرعت ار جلوی چشم ام رد میشه .
از چپ به راست .
2) از باغبانی چقدر آگاهی دارید ؟ آیا با این موضوع یعنی : کاشت - داشت - برداشت آشنا هستید ؟ توضیح مختصری بدهید.
باغبان یا کشاورز ابتدا شرایط لازم را برای رشد دانه مهیا می کند (شخم زدن خاک ، کود ، قوت زمین و ..) سپس دانه را می کارد . و بعد مدت ها از آن مراقبت می کند . آب و غذای به موقع . هرس . مراقبت . و ماه ها صبر می کند تا دانه به بار بشیند .
3) آیا تابحال برایتان پیش آمده که چیزی را گم کنید و در هر کجایی سخت بدنبال آن بگردید و آنرا پیدا نکنید؟
بله
4) آیا پیش آمده به کسی نگاه کنید و سخت در اندیشه فرو روید که او را کجا دیدید و چقدر برای شما آشناست؟
بله زیاد
5)آیا شده مطلبی را بخوانید و پی در پی متوجه شوید که این پاراگراف که خواندید را نفهمیدید و دوباره و بعضی اوقات دوباره آنرا مرور کنید و به چند سطر قبل بازگردید؟
بله زیاد
6)نظرتان در موردِ هوو چیست ؟
همسر دوم - حس خوبی ندارم
7)از نظر شما " واقعیت " چیست ؟
واقعیت چیزی است که من از جهان درک می کنم . به تعداد انسان های کره زمین واقعیت وجود دارد
8) آیا تجـربه کرده اید که بعضی از روزها در اول روز قصــد انجـام کاری را کنید و در آنروز هر روشی را که امتحان می کنید به بن بست می خورد و نمی شود که آن کار را به سرانجام مطلوب رساند؟
بله زیاد
9) تا به امروز چند بار هدفی ممتاز را در نظر گرفته اید و با شور و هیجان واشتیاق بسیار آنرا انتخاب کردید ولی با برداشتن چند قدم به سمت آن هدف دیگر آثاری از آن شور و هیجان و اشتیاق در کار نبوده و کم کم هم از آن هدف دست کشیده اید؟
خیلی کم پیش اومده . گاهی اوقات دچار خستگی و کاهش اشتیاق شدم ولی از اون هدف دست برنداشتم گهی تند و گهی خسته
10) حتماً دوست دارید که ثروتمند و پولدار شوید ، درست حدس زدم؟ در صورت مثبت بودن پاسختان آیا می دانید که چقدر می خواهید پولدار شوید؟ و کی می خواهید آنرا بدست آورید؟
بله ، درسته ، یک میلیارد تومان تا سن 25 سالگی یعنی 2.5 سال دیگه .
11) آرزوهای بزرگتان در زندگی کدامند؟ آیا آنها را جایی هم یادداشت کرده اید؟
ساختن ایرانی ثروتمند و شاد (اقتصاد دانش بنیان)
راه اندازی یه شرکت مثل گوگل در ایران . جذب نخبگان ایرانی از سراسر دنیا در شرکتم.
بله در دفترچه ی اهدافم یادداشت کردم و هر ماه در مجله الکترونیکی خودم اون ها رو از نگاهی متفاوت مرور می کنم.
12)حتماً برای شـما هم اتفاق افتاده که وقتی به موردی بیشتر توجـه می کنید آنگاه موارد بیشتر از آن را در جهان مشاهده می کنید؟ مثلاً تصمیم می گیرید که ورزش کنید آنگاه تمامیِ دنیایِ اطراف و پیرامونتان را در حالِ ورزش کردن می بینید و پیشنهادهای زیادی از اطرافیانتان برای ثبت نام در یک باشگاه ورزشی به شما می رسد.
بله پیش اومده
13) آیا با محدودیت و چهار چوب ذهنی آشنا هستید؟ و آیا قبول دارید که هر کسی محدودیت و چهار چوب ذهنی مخصوص به خودش را دارد؟
دیوارهای ذهنی - گلیم - بله دقیقا
14) بعضی اوقات هدفی مشخـص می کـنید و سپس آن هدف را دنبـال و بـرایش برنامه ریزی می کنید اما در جهان و کائنات اتفاقات به گونه ای پیش می رود که شما به آن نمی رسید ، سپس شما هم متقاعد می شویدکه آن هدف از آنِ شما نیست و به سمت هدف و یا خواستۀ دیگری متمایل می شوید و یک مرتبه و بگونه ای معجزه آسا اتفاقاتی شبیه به معجزه رخ میدهند و هدف پیشینیتان را برایتان محقق می کنند. . . فکر می کنید چرا اینگونه است؟
یه حدیثی از حضرت علی (ع) شنیدم فک کنم مرتبط باشه . عین کلمات رو الان یادم نیست ولی مضمونش اینه : هر وقت به دنبال (دنیا) باشی ازت فرار میکنه . وقتی بهش بی توجه میشی . میاد دنبال ات و دائم خودش رو بهت عرضه میکنه
15) چقدر تخیل می کنید و اصولاً آدمی هستید که تخیلات قوی داشته باشید؟
بله زیاد ، تخیل قوی ای دارم .
16) چقدر به معجزه اعتقاد دارید؟ آیا در این زمانی که ما زندگی می کنیم هم معجزه رخ می دهد؟
خیلی زیاد ، بارها معجزه ها رو تو زندگی ام دیدم . طلوع و غروب خورشید یک معجزه است
17) در چه اوقاتی احساس قدرت و قدرتمندی می کنید؟
با نشون دادن توانمندی ها و استعدادهای درونیم به دیگران و احساس رضایت درونی از کاری که انجام میدم ، احساس قدرت می کنم . وقتی به طور معجزه آسایی به چیزی که میخام میرسم ، احساس قدرت می کنم .
18) موفقیت را تعریف کنید؟
وقتی از کاری که انجام میدم لذت می برم و احساس رضایت درونی از خودم دارم .احساس موفقیت می کنم . وقتی آثار این کار رو در دیگران می بینم . احساسم تشدید میشه
19) آیا در اطرافتان افرادی را می شناسید که همیشه از لیوان نیمۀ خالی آنرا می بینند؟ اگر پاسختان " بله " است پس قبول دارید که منفی و مثبت بودن در آدمها هم وجود دارد؟
بله زیاد ، بله
20) به نظر خودتان شما مثبت اندیش و مثبت نگر هستید و یا منفی نگر و منفی اندیش ؟
مثبت اندیش و مثبت نگر
21) در مورد کانونهای انرژی در اندامتان چه می دانید؟
چاکراه ها و ریکی
کف دو دست ، روی دو زانو ، روی پیشانی ، روی قلب ، و ...
در نماز وقتی به سجده میریم ، اون قسمت هایی که روی زمین قرار میگیرن عمومأ چاکراه ها هستن
22) اگر اتفاقی در گذشته رخ داده باشد در آینده هم رخ خواهد داد...
قطعی نه ولی ممکنه دوباره اتفاق بیافته
همه ی گزینه ها یک مفهوم رو بیان میکنه .
23)آیا دراین لحظه موضوع یا موضوعاتی هستند که شما خودتان را بابت آنها سرزنش می کنید و نمی بخشید؟
بله
24) راستی چرا الآن در این دوره هستید و به این سئوالات پاسخ می دهید؟
برای شناخت بهتر خود و جهان پیرامون . برای برقراری ارتباط بهتر با خود ، ازتباط با دیگران و ارتباط با جهان هستی
25) آیا در سمینارهای موفقیت و تکنیک های آن و کلاسها و دوره های شبیه به آنها شرکت کرده اید در اینصورت نظرتان را در مورد آنها بگوئید... حتی المقدور سعی کنید که با ذکر نام توضیحاتتان را بنویسید.
دوره های دکتر آزمندیان رو از طریق فایل های صوتی گوش دادم . دوره های آقای محمود معظمی رو از طریق ویدیو دیدم . یکی از دوره های آقای حلت (مجله موفقیت) رو از طریق ویدیو دیدم .
بله زیاد
سلام به همۀ دوستان میلیاردرِ خودم ... طبق قولی که هفتۀ گذشته داده بودم از امروز کلاس هستی شناسی را آغاز می کنیم خوب بگذارید با یک سری سئوالات این کار رو انجام بدهیم .
در ابتدا توضیح مختصری بدهم که این سئوالات بسیار با اهمیت و گرانبها هستند پس از دوستان شرکت کننده خواهش دارم که با صبر و تفکر عمیق به این سئوالات پاسخ دهند : ( من هم به دقت تمامی پاسخهای شما دوستان را مطالعه خواهم کرد )
1) فرض کنید که در ایستگاه مترو ایستاده اید و مترو از سمتِ چپِ شما حرکت می کند و به سمتِ راست می رود، در این لحظه چگونه به مترو می نگرید؟ راستی واقعاً مترو از سمتِ چپِ شما به سمتِ راست رفت یا بالعکس؟ مترو اگر اشتباه نکرده باشم همیشه از سمت چپ به راست حرکت می کند ومن با سرک کشیدن و دیدن چراغ آن منتظر می شوم تا برسد از من که رد شد یک مقدار دنبال می کنم البته با حرکت سر به سمت راست با منتظر می شوم تا با جمعیت مردم سوار آن شوم
2) از باغبانی چقدر آگاهی دارید ؟ آیا با این موضوع یعنی : کاشت - داشت - برداشت آشنا هستید ؟ توضیح مختصری بدهید. بله قبلا توی کار کاشت خیار و توت فرنگی تجربه ای داشتم به مدت چند ماه
3) آیا تابحال برایتان پیش آمده که چیزی را گم کنید و در هر کجایی سخت بدنبال آن بگردید و آنرا پیدا نکنید؟ بله قطعه گم شده طلای یکی از اقوام
4) آیا پیش آمده به کسی نگاه کنید و سخت در اندیشه فرو روید که او را کجا دیدید و چقدر برای شما آشناست؟ پیش آمده قبلا زیاد اتفاق می افتاد
5)آیا شده مطلبی را بخوانید و پی در پی متوجه شوید که این پاراگراف که خواندید را نفهمیدید و دوباره و بعضی اوقات دوباره آنرا مرور کنید و به چند سطر قبل بازگردید؟ بله به کرات
6)نظرتان در موردِ هوو چیست ؟ نظر مساعدی نسبت به آن ندارم
7)از نظر شما " واقعیت " چیست ؟ رخداد ها و پدید های اطراف ما واقعیت های زندگی ماست
8) آیا تجـربه کرده اید که بعضی از روزها در اول روز قصــد انجـام کاری را کنید و در آنروز هر روشی را که امتحان می کنید به بن بست می خورد و نمی شود که آن کار را به سرانجام مطلوب رساند؟ بله گاهی اوقات تجربه شده است
9) تا به امروز چند بار هدفی ممتاز را در نظر گرفته اید و با شور و هیجان واشتیاق بسیار آنرا انتخاب کردید ولی با برداشتن چند قدم به سمت آن هدف دیگر آثاری از آن شور و هیجان و اشتیاق در کار نبوده و کم کم هم از آن هدف دست کشیده اید؟ به کرات این مسئله را دارم
10) حتماً دوست دارید که ثروتمند و پولدار شوید ، درست حدس زدم؟ کاملا صحیح است
در صورت مثبت بودن پاسختان آیا می دانید که چقدر می خواهید پولدار شوید؟ و کی می خواهید آنرا بدست آورید؟ به استقلال مالی برسم سعی می کنم دوست دارم در عرض یکی دوسال آینده باشد
11) آرزوهای بزرگتان در زندگی کدامند؟ آیا آنها را جایی هم یادداشت کرده اید؟ ایجاد یک موسسه فرهنگی و مالی و گردآوری کسانیکه مستعد هستند در آن مجموعه موسسه که خودش تبدیل به یک مرکزی باشد با قابلیت خودکار ایجاد پول در عین اینکه از لحاظ روحی و روانی افراد بتوانند نیازهای روانی خود را در این موسسه ارضا کنند و در واقع به نظر بنده با داشتن یک باغ بزرگ می توان این کار را انجام داد و ترجیح می دهم کسانی در این موسسه کار کنند که به دلیل نداشتن شرایط مالی مناسب دنبال مکانی می گردند که بتوانند خودشان را از لحاظ مالی و روحی و روانی غنی کنند و بله خواسته ام را به صورت مکتوب نوشته ام
12)حتماً برای شـما هم اتفاق افتاده که وقتی به موردی بیشتر توجـه می کنید آنگاه موارد بیشتر از آن را در جهان مشاهده می کنید؟ مثلاً تصمیم می گیرید که ورزش کنید آنگاه تمامیِ دنیایِ اطراف و پیرامونتان را در حالِ ورزش کردن می بینید و پیشنهادهای زیادی از اطرافیانتان برای ثبت نام در یک باشگاه ورزشی به شما می رسد. بله چنین موردی را تجربه کرده ام
13) آیا با محدودیت و چهار چوب ذهنی آشنا هستید؟ و آیا قبول دارید که هر کسی محدودیت و چهار چوب ذهنی مخصوص به خودش را دارد؟ بله البته در حد خودم ولی دوست دارم بیشتر بدانم چون معتقدم بعضی اوقات محدودیت ها برای خود فرد هم بعضا شناسایی نشده است بعد وقتی به امور آگاهی پیدا می کنه می فهمه که عجب این خودش یه محدویت خودش خبر ندارد
14) بعضی اوقات هدفی مشخـص می کـنید و سپس آن هدف را دنبـال و بـرایش برنامه ریزی می کنید اما در جهان و کائنات اتفاقات به گونه ای پیش می رود که شما به آن نمی رسید ، سپس شما هم متقاعد می شویدکه آن هدف از آنِ شما نیست و به سمت هدف و یا خواستۀ دیگری متمایل می شوید و یک مرتبه و بگونه ای معجزه آسا اتفاقاتی شبیه به معجزه رخ میدهند و هدف پیشینیتان را برایتان محقق می کنند. . . فکر می کنید چرا اینگونه است؟ فکر می کنم زمانش نرسیده یه مثال دارم می گویم یه میوه وقتی رسید از درخت می افته و اگر کال باشه کندن آن هم به ضرر طبیعته و به ضرر انسانی که آن ر ا می خواهد استفاده کند
15) چقدر تخیل می کنید و اصولاً آدمی هستید که تخیلات قوی داشته باشید؟ دوست دارم اینگونه باشم ولی فکر می کنم دارای قوه تخیل قوی نیستم
16) چقدر به معجزه اعتقاد دارید؟ آیا در این زمانی که ما زندگی می کنیم هم معجزه رخ می دهد؟ تا چه تعریفی از معجزه داشته باشیم ولی من فکر می کنم هنوز هم اطراف ما معجزه رخ می دهد
17) در چه اوقاتی احساس قدرت و قدرتمندی می کنید؟ کاری که بر وفق مراد خودم باشد و آن را دوست داشتم و انجام دهم وقتی احساس مفید بودن را داشته باشم احساس قدرت می کنم و زمانی هم به یک موفقیت مالی خوب برسم و حس کنم که ثروت مند هستم احساس قدرت می کنم
18) موفقیت را تعریف کنید؟ از نظر من یه انسان موفق کسی است که آرامش و امنیت واقعی و درونی داشته باشد کاری که دوست دارد را انجام می دهد موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشد و از لحاظ مالی به استقلال مالی رسیده باشد و بتوانند به راحتی بخشش کنند و پول برایش کنند نه برای پول کار کند
19) آیا در اطرافتان افرادی را می شناسید که همیشه از لیوان نیمۀ خالی آنرا می بینند؟ بله
اگر پاسختان " بله " است پس قبول دارید که منفی و مثبت بودن در آدمها هم وجود دارد؟بله
20) به نظر خودتان شما مثبت اندیش و مثبت نگر هستید و یا منفی نگر و منفی اندیش ؟ بستگی به گاست انرژی ام داره و این حالت نسبی است و لی سعی می کنم مثبت اندیش باشم
21) در مورد کانونهای انرژی در اندامتان چه می دانید؟ اگر منظورتان چاکراها است اطلاعاتی در حد رفع نیاز
22) اگر اتفاقی در گذشته رخ داده باشد در آینده هم رخ خواهد داد...
الف ) اگر دوباره همان شرایط پیش بیاید حتماً همان اتفاق تکرار می شود.
ب ) اگر به گونه ای دیگر شرایط رقم بخورد حتماً اتفاق جدیدی رخ خواهد داد.
ج) اگر به گونه ای دیگر هم شرایط رقم بخورد باز هم همان اتفاق تکرار می شود.
د) به هر گونه ای که اتفاقات رخ دهند دیگر هرگز در آینده به همانگونه رخ نخواهند داد.
با کدام گزینه موافق هستید ؟ گزینه د
23)آیا دراین لحظه موضوع یا موضوعاتی هستند که شما خودتان را بابت آنها سرزنش می کنید و نمی بخشید؟ وجود دارد ولی فکر می کنم آنقدر به نظرم وخیم نمی باشد که مدام خودم را سرزنش کنم و نبخشم
24) راستی چرا الآن در این دوره هستید و به این سئوالات پاسخ می دهید؟ حکمت الهی و بهترین تسکین دهنده ذهنم شاید همین حکمت الهی باشد
25) آیا در سمینارهای موفقیت و تکنیک های آن و کلاسها و دوره های شبیه به آنها شرکت کرده اید در اینصورت نظرتان را در مورد آنها بگوئید... حتی المقدور سعی کنید که با ذکر نام توضیحاتتان را بنویسید. خیلی از این کلاس ها انگیزشی است و چاره ساز نیست فرمول ها و تکنیک ها برای همه بصورتی که گفته می شود به نظرم جوابگو نیست من فکر می کنم در این کلاس ها به یک موضوع اساسی توجه نمی شود و آن این است که اصولا همه را با یک چوب می رانند در صورتی که موفقیت به نظرم برای هر فردی منحصر به همان فرد می باشد لا غیر