(08-02-2015 03:44 PM)نوروز نوشته شده توسط: [ -> ] (03-07-2012 09:13 PM)hajir نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
دوستاني كه تمايل به تاسيس شركت تعاوني و يا راه اندازي يك كسب و كار جديد دارند مي توانند رو كمك من حساب كنند؟ اگر سئوالي داشتيد در خدمتم
با سلام
من یک کارمند هستم. اقماری کار میکنم یعنی 14 روز کار و 14 روز در اختیار خودم هستم. خیلی تمایل به ایجاد کار افرینی دارم. یکی از دوستان بسیار نزدیکم هم بیکار است. میتوانیم تا سقف 50 میلیون پول تهیه کنیم. پیشنهاد شما برای اغاز کار چیست.
باسپاس.
سلام
اول بايد علاقه خود را بسنجيد و شرايط زندگي و حل زندگي. اگر امكانش براتون باشه در حوزه كشاورزي يا پرورش گل و گياه يا حيوانات وارد شويد. كاري است كه ميشه به صورت پاره وقت انجام داد
(03-07-2012 09:13 PM)hajir نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
دوستاني كه تمايل به تاسيس شركت تعاوني و يا راه اندازي يك كسب و كار جديد دارند مي توانند رو كمك من حساب كنند؟ اگر سئوالي داشتيد در خدمتم
خیلی خوبه مرسی ^_^
راستش من خیلی ایده دارم ولی سرمایه ندارم
(08-07-2015 02:59 PM)pardisafsordeh نوشته شده توسط: [ -> ] (03-07-2012 09:13 PM)hajir نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
خیلی خوبه مرسی ^_^
راستش من خیلی ایده دارم ولی سرمایه ندارم
سلام
دوست عزیز ایده داشتن صرف عامل موفقیت نیست توانمندی و داشتن مدل کسب و کار مناسب به شما کمک میکند. که ایده پیاده سازی کنید. شما می تونید در صورت تمایل به صورت خصوصی توانمندی و ایده های خود را ذکر کنید تا بتونم کمک بیشتری کنم