08-08-2012, 02:11 PM
08-08-2012, 11:20 PM
ممنونم...
بیشتر توزمینه تدریس (ریاضیات و مبانی ابتدایی کامپوتر)علاقه مندم و توانایی مدیریت دارم...حدود 500 هزار تومان سرمایه دارم
بیشتر توزمینه تدریس (ریاضیات و مبانی ابتدایی کامپوتر)علاقه مندم و توانایی مدیریت دارم...حدود 500 هزار تومان سرمایه دارم
08-09-2012, 07:59 AM
با توجه به موقعیت شما،من پیشنهادی به ذهنم نمیرسه.
08-09-2012, 11:11 AM
(08-08-2012 11:20 PM)negarraha نوشته شده توسط: [ -> ]ممنونم...
ببینید دوست عزیز نمیخوام خدای نکرده نا امیدتون کنم اما به نظر من شما بیشتر از اشتغال نیاز به آموزش دارین
این همه انواع آموزش از دوره های فنی حرفه ای گرفته تا آموزشهای مجازی و منبع عظیمی مثل اینترنت!
بهر حال اگر میخواهید با تکیه بر دانش و مهارت خود وارد بازار کسب و کار شوید گمان نمیکنم با کمی اطلاع از تدریس ریاضیات و مبانی ابتدایی کامپیوتر کاری جز همان تدریس خصوصی ریاضیات(در صورت داشتن توانائی) وجود داشته باشد که این هم نیازی به نظرخواهی از دیگران ندارد.
کسانی که همانند شما سرمایه ندارند با تکیه بر دانش،خلاقیت و پشتکار خویش قدم در راه پیشرفت میگذارند و این راه برای شما هم هموار است به شرط آنکه دانش،مهارت و قابلیت های خود را توسعه دهید.
من پیشنهاد میکنم به موازات کسب آموزش به عنوان بازاریاب برای فروشندگان کالا و خدمات مشغول شوید تا از این راه با دنیای کسب و کار آشنا شوید.
موفق باشید.
04-16-2015, 11:10 PM
درود به اعضای محترم انجمن،
من کارشناسی مهندسی عمران هستم، مسلط به اکثر نرم افزارهای کامپیوتری (ویندوز، آفیس، شبکه، برنامه نویسی، گرافیک، جلوه های ویژه ویدیویی، بازیسازی و ...)، کارهای عمرانی و فروش متریال ساختمانی هم تجربه دارم، دست به ساندویچ زدن و دست به کبابم هم عالیه!!
از 20تومن تا 40تومن هم می تونم سرمایه واسه کار جور کنم. متاسفانه رشته مهندسی عمران تو استان قزوین اصلا بازار مناسبی نداره در حال حاضر!! خوشحال می شم کسی بتونه درباره راه انداختن یک کاسبی مناسب راهنماییم کنه. یک کاسبی که پول توش باشه!!
من کارشناسی مهندسی عمران هستم، مسلط به اکثر نرم افزارهای کامپیوتری (ویندوز، آفیس، شبکه، برنامه نویسی، گرافیک، جلوه های ویژه ویدیویی، بازیسازی و ...)، کارهای عمرانی و فروش متریال ساختمانی هم تجربه دارم، دست به ساندویچ زدن و دست به کبابم هم عالیه!!
از 20تومن تا 40تومن هم می تونم سرمایه واسه کار جور کنم. متاسفانه رشته مهندسی عمران تو استان قزوین اصلا بازار مناسبی نداره در حال حاضر!! خوشحال می شم کسی بتونه درباره راه انداختن یک کاسبی مناسب راهنماییم کنه. یک کاسبی که پول توش باشه!!