سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من توانستم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
بالاخره با تمام مشکلات ریز و درشتی که سر راهم بود ، راه رو به پایان بردم و از پایان نامه ام دفاع کردم و خدا رو شکر همه چیز عالی بود.

ممنونم از تمام دوستانی که من رو همراهی کردن

ان شااله در آینده بیشتر بتونم در خدمت انجمن و دوستان خوبم باشم
با آرزوی موفقیت و سلامتی
جناب سرکار خانم صفدری عزیز امیدواریم همیشه موفق و در تمام مراحل زندگی شاد و خوشبخت در کنار خانواده خود سپری کنید و به این خانواده بزرگ میلیاردرها نیز همیشه افتخار همراهی بدهید.
شاد و سربلند باشید
ببخشید که در جریان نبودم و کمکی نکردم.هرچند اگه میدونستم هم کمک خاصی ازم بر نمیومد.ولی خوب چیزی که باید گفت آرزوی شادیست و شادکامی.
راستی پایان نامتون در چه موردی بود؟
(02-23-2012 05:12 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]بالاخره با تمام مشکلات ریز و درشتی که سر راهم بود ، راه رو به پایان بردم و از پایان نامه ام دفاع کردم و خدا رو شکر همه چیز عالی بود.

ممنونم از تمام دوستانی که من رو همراهی کردن

ان شااله در آینده بیشتر بتونم در خدمت انجمن و دوستان خوبم باشم
با آرزوی موفقیت و سلامتی

با عرض تبریک :
چون خواستی , پس توانستی.
من هم تبریک میگم وخوشحالم که قدم به قدم به اهدافتون نزدیکتر میشید .موفقتر باشید
سلام خدمت خانم صفدری عزیز.واقعا خوشحال شدم که موفق شدید.خیلی منتظر بودم خبر موفقیتتون رو بشنوم.
ان شالله موفقیت های بزرگتر اینا برا شما خیلی پیش پا افتادس.شما لایق موفقیت های بزرگتری هستید.
آفرين خانوم صفدري
اين هم موفقيت عظيم ديگري از خانوم هاي انجمن قابل توجه آقايوني كه خانوم ها را دست كم گرفتند
نمره تان چند شد؟
واقعا حالتون را درك مي كنم من اين حال را تو شهريور امسال داشتم
خوشحال شدم از موفقيتتان
ازينكه برگ زرين ديگري بر كتاب قطور موفقيتهاي اعضاي انجمن اضافه كرديد خوشحالم و برايتان آرزوي موفقيت ميكنم ضمنا هيچكس خانمها را دست كم نگرفته و بهشت هميشه زير پاي مادران بوده وهست و خواهد بود
موفقیتتان پایدار ، همیشه و در تمام مراحل زندگی پیروز باشید.
(02-23-2012 05:28 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: [ -> ]ببخشید که در جریان نبودم و کمکی نکردم.هرچند اگه میدونستم هم کمک خاصی ازم بر نمیومد.ولی خوب چیزی که باید گفت آرزوی شادیست و شادکامی.
راستی پایان نامتون در چه موردی بود؟

اختیار دارید تمام عزیزان با انژیهای مثبتشون به من کمک کردن

ممنون از تمام دوستان خوبم بخاطر ابراز لطفتون
(02-25-2012 12:38 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]آفرين خانوم صفدري
اين هم موفقيت عظيم ديگري از خانوم هاي انجمن قابل توجه آقايوني كه خانوم ها را دست كم گرفتند
نمره تان چند شد؟
واقعا حالتون را درك مي كنم من اين حال را تو شهريور امسال داشتم
خوشحال شدم از موفقيتتان

مرسی خانوم لطف دارید
نمره بنده 17.25 شد که همینطور که استحضار دارید از 18 نمره است
2 نمره هم برای نگارش مقاله و پذیرش چاپ و باقی قضایاUndecided

درست می فرمایید حال عجیبی بود خدارو شکر که همه چیز عالی بود
این از لطف خداوند و مصاحبت شما عزیزان است
باز هم ممنون
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع