سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با بیست هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
من با بیست هزار تومان 10 هزار تمنشو میدم تراکت چاپ میکنم .انجام تحقیقات دانشجویی .با کمترین هزینه در کمترین زمان
5 هزار تومن هم میدم به یه بچه دبیرستانی تا جلو دانشگاه ها واسم پخش کنه.
به همین سادگی
دوستان عزیزی که در این تاپیک و امثال آن ایده خود را مطرح میکنند توجه داشته باشند که منظور از طرح این سئوال با چنین مبلغی، این است که شما اگر تنها و تنها همین مثلاً 20هزار تومان را دارید با آن چه کاری انجام میدهید و به نظر من جواب صحیح برای مثال همان خرید گندم و لوازم مورد نیاز برای کاشت سبزه عید و فروش آن است که فکر میکنم توسط آقای دهقانی مطرح شد.
ولی دوستانی که می فرمایند با 20 هزار تومان تراکت چاپ میکنند، دقیقاً باید گفت که آنها کار جدیدی شروع نکرده و فقط برای کار قبلی خود می خواهند برنامه تبلبغاتی اجرا کنند. مانند اینکه من بگویم با 20 تومان بنزین میزنم و مسافرکشی میکنم! خوب این برنامه منوط به داشتن ماشین است همانطور که در مثال قبلی منوط به داشتن کامپیوتر و تسلط به نرم افزارهای خاص است.
بنابراین در ایده هایی که مطرح می شود ایده هایی را مد نظر قرار دهیم که قابلیت اجرا با حداقل امکانات و مهارت ها و برای همه افراد را داشته باشند.
با 21 هزار تومن فقط تونستم دو تا تاییدیه تحصیلی بگیرم برا دانشگاه پیام نور !!!!
همسرم با 20000 تومان کاغذ کادو و چسب و مقوا میگیره و جعبه هدیه میسازه و تو هر جعبه 200 سود میکنه.همسر یا خواهرتون می تونه تو خونه اینکارو انجام بده
فقط یه چیزی این وسط مهمه اینکه وسایل اولیه رو بتونید ارزون پیدا کنید وگرنه سودی به اون صورت نمی کنید.
میرفتم 15 تومان کیف زنونه از کرج به صورت عمده میگرفتم همون کیفو با همون کیفیت توزنجان 35 درصد بکش روش
میوه میخریدم وبه صورت دستفروشی میفروختم البته اگه فقط همین 20تومن رو داشتم
خرید دستمال کاغذی یا بادکنک عمده و فروش ابتدا در بازار روز شهرم
سپس در بازارهای هفتگی شمال هر روز یک شهر
سپس دامنه نوع کالا را افزایش می دادم10_004
به جوراب و امثال آن
می رفتم پاکت پول درست می کردم یا لیف می بافتم یا نصب ویندوز می کردم یا آلبالو خشکه یا تخمه می خریدم و بسته بندی می کردم تو پارک می فروختم.
1-دو تا کتاب انگیزشی و مربوط به اصول موفقیت می خریدم و می خواندم و به آن عمل می کردم.
2- سیم کارت اعتباری ام را شارژ می کردم و به افرادی که می دانستم آدم های موفقی هستند تماس و با آن ها صحبت می کردم، ایده می دادم و ایده می گرفتم و احتمالا با کمک آن ها می توانستم یک کار و کاسبی موفق راه اندازی کنم.
3_ قبض موبایلم را پرداخت می کردم زیرا می دانم که اگر پرداخت نکنم یا خطم قطع می شود یا در دوره بعد مجبورم جریمه اش را هم پرداخت کنم.
و خیلی کارهای دیگر.
من دو سال پیش همین 20 تومان هم نداشتم . 3700 تومان از بابام گرفتم ، یک وبلاگ زدم و با این پول یه دامنه براش خریدم . بعد از یک سال سود خالصی که بدست آوردم حدود 6 میلیون تومان بود . فقط کافیه ی خورده توی کار اینترنت ، بروز باشی . تمومه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع