با سلام خدمت دوستان
با توجه به این که می خواستم نظرتان را راجع به این موضوع بیان کنید
اگر شما الان دارای مدرک دیپلم می بودید آیا ترجیح می دادید درس خوانده به دانشگاه بروید یا دنبال کار کردن می رفتید؟
به نظرم تو اين دوره بايد دنبال هردو بود.هم درس هم كار.در جامع فعلا در بيشر موارد بودن مدرك مفيد هست و در بعضي جاها هم مفيد نيست.ولي بودنش ضرري ندارد.اما نبودنش چرا.
سعي كنيد هر دو رو با هم بدست بياريد.سخت هست.اما شدني هست.
موفق باشيد
با نظر آقا سجاد موافقم.شایدم بیشتر به سمت کار موافق باشم.
به نظر من درس خوبه ولی دیربازده هست.به خدا خیلی حوصله میخواد تا به نتیجه برسونیش.من الان 17 ساله درس میخونم و خدا هم میدونه که نتیجه ای نگرفتم.تازه همه میگن باید دکتری بگیری.البته میدونم که به رشته هم بستگی داره ولی خب بالاخره درس اینجوریه.ولی تو مدت دانشگاه هرکاری شما شروع کنید تا 4 سال به جای خوبی میتونید برسونیدش.
در هرحال خودتون بهتر از همه صلاح کار خودتونو میدونید.
موفق باشید
دوست خوبم من نظر شخصيم رو ميگم
نميدونم برنامت برا آينده چيه مثلا مدرك تحصيلي براي خارج رفتن يه امتيازاتي داره و....
همينطور براي كار كارمندي جايگاه شغلي بهتري ميگيري.
آما اگه ميتوني تا دكترا يا حداقل فوق ليسانس بخوني،درست رو بخون.
من اگر بودم میچسبیدم به علاقه هام و لذت بردن از زندگی
دانشگاه قراره یکی از مسیرهای یادگیری ما باشه
اما طبق تجربه خودم که سال آخر کارشناسی نرم افزار هستم دانشگاه یکی از کندترین مسیر های یادگیری هستش
و من به شخصه از تئوری و دانشگاه و غیره متنفرم!
اگر من همین الان برگردم به دوران اولین روزهای انشگاه قطعا یه مسیر دیگه رو انتخاب میکردم و این همه هزینه که الان کردم رو خودم سرمایه گذاری میکردم
و اون چیزهایی که دوست دارم (برنامه نویسی وب) رو حرفه ای دنبال میکردم هرچند الانم دنبال میکنم
بستگی به شخص شما و نظرتون راجع به خودتون و زندگیتون و اهدافتون داره.
هیچ کس نمیتونه واسه یکی دیگه نسخه بپیچه.
تو مملکت فعلی ما متاسفانه مدرک گرایی مورد توجه . چه بسیار افرادی که با مدارک دانشگاهی ( معتبر و غیر معتبر

)حتی در حد یک دانش آموز راهنمایی هم درک ندارند و بر مسند امور نشسته اند و چه بسیار کسانی که با تجربه ای فراوان به خاطر بعضی مسایل از دایره خدمت به مردم بیرون انداخته شدند .
تو این دور و زمونه مدرک رو با پول می دن و شما هم باید برای به دست آوردن پول کار کنی و در حین کار کردن تجربه به دست میاری (پس کار کردن خودش یه کلاس درسه ) پس نتیجه میگیریم باید پول در آورد

البته یکی از دلایل گرفتن مدرک هم پیدا کردن راهی برای کسب درآمد است . غیر از موارد دیگر ...
اما به نظر شخص من حداقل توی ایران بهتر است که مدرک داشته باشیم چرا که حتی برای انجام بعضی از کارها و گرفتن مجوز اون باید مدرک دانشگاهی ارائه بدی مثلا برای ایجاد یک باشگاه بیلیارد باید مدرک کارشناسی ارائه بدی یا برای ثبت شرکت های مختلف باید مدرک داشته باشی پس بهتر است که مدرک داشته باشیم . البته به این معنی نیست که بدون مدرک نمیشه کار کرد اصلا ؛ اما گاهی اوقات راه را برای ما آسان تر می کند
موفق باشید
آدم باید زرنگ باشه هر دوتاشو بچسب یعنی هم کار و هم درس خودمن الان دانشجوی ترم 2 نرم افزارم به لطف خدا کارمم شروع کردم.
ولی وقتی مدرکمو بگیرم میدونم تنها استفاده ای که داره به قول آقای دهنوی به درد مجوز گرفتن یا شرکت ثبت کردن میخوره.
هردوتاشو باهم ادامه بده
نظر من اینه اگه بخوای هر دو را انجام بدی؟البته بستگی به خودت داره
میتونی از طریق دانشگاههای علمی-کاربردی یا پیام نور اقدام کنی؟
چون دانشگاه علمی کاربردی معمولا کلاسهاش بعداز ظهره پس میتونی صبحها یه جا مشغول به کار باشی
و دانشگاه پیام نور 2روز در هفته کلاس داره یا پایان هفته س یا اوایل هفته پس میتونی بقیه روزها یه جا مشغول باشی
ولی بازم میگم اول هدفت رو مشخص کن میخوای چیکار کنی احساسی عمل نکن...........
با آرزوی بهترینها
ممنونم از نظرات دوستان من الان مدرک کارشناسی برقمو گرفتم این سوال رو بیشتر به خاطر برادر کوچکم پرسیدم
من خودم اگه الان برگردم به چند سال پیش درس خوندن رو در درجه دوم قرار می دادم و سعی میکردم یک رشته که تو شهر خودمون باشه رو در کنار کار کردن ادامه بدم
مدرک بیشتر به درد کسانی می خورد که دنبال کار کارمندی هستند که الان با وضع موجود کار کارمندی آسون پیدا نمی شه البته مدرک فواید دیگری نیزدارد ولی برای من در درجه دوم است
البته یک نکته هست که نباید فراموش کنیم تجربه هایی که داریم حاصل راهی است که رفته ایم شاید اگر راه دیگری را می پیمودیم الان این چنین نمی گفتیم