سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دعوت از دوستان انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
(02-20-2012 03:39 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون محمد جان ما در خدمت هستیم حتما تشریف بیارید

دوستان چرا اعلام آمادگی نمی کنید ما برا 20 نفر تدارک دیدیم.
قلبمون وایمیسته.لطفا اعلام آمادگی کنید

با تشکر

مهدی جان بیست نفر چرا اخه من میخواستم بقول کردها با کوچ و بچم بیام اینطور که جای کس دیگه ای نیست ؟شوخی کردمو ولی من فکر میکردم تهرانپارس هستید .خدا بهتون رحم کرد،دیگه میخواستم یک روز سرزده بیام سوپرایزتون کنم. ولی از شوخی گذشته من حتما حتما با همسرم یا یکی از بچه هام میام.
پس هیچ کس اعلام آمادگی نمیکنه؟؟؟؟
بچه ها ما کلی تدارک دیدیم.تورو خدا اعلام آمادگی کنید.

منتظرتون هستیم
(02-20-2012 11:27 PM)قناد نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-20-2012 03:39 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون محمد جان ما در خدمت هستیم حتما تشریف بیارید

دوستان چرا اعلام آمادگی نمی کنید ما برا 20 نفر تدارک دیدیم.
قلبمون وایمیسته.لطفا اعلام آمادگی کنید

با تشکر

مهدی جان بیست نفر چرا اخه من میخواستم بقول کردها با کوچ و بچم بیام اینطور که جای کس دیگه ای نیست ؟شوخی کردمو ولی من فکر میکردم تهرانپارس هستید .خدا بهتون رحم کرد،دیگه میخواستم یک روز سرزده بیام سوپرایزتون کنم. ولی از شوخی گذشته من حتما حتما با همسرم یا یکی از بچه هام میام.
نه ما تهرانپارس نیستیم
خانم قناد شما قدمتون رو تخم چشمای ما.تشریف بیارید ما در خدمت هستیم.
مهدی و ناصر خان.
شرم که نمیتونم بیام.
شهرستانه و کار شروع شده و تحصیل و هزار درد سر.
بخشش.
ای جانم
منم خیلی خیلی دوست دارم بیام.
چه کنیم که همه امکانات و دور همیا واسه تهرانه.
منم اصفهانم نمیتونم بیام اگه نه خیلی دوست داشتم بتونم بیام.
مهدي جان و ناصرجان منم ميام.
دوستاني كه با مترو ميان اعلام كنن همگي يه ساعت خاص مترو شاهد باشيم.
مهدي جان خوش بگذره
آرزوی موفقیت هر چه بیشتر شما را دارم.
(02-22-2012 12:44 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]آرزوی موفقیت هر چه بیشتر شما را دارم.

مهدی جان و ناصر عزیز.منم به نوبه خودم تبریک میگم.موفق و پیروز باشید.
دوستان خوبم ما شهرستانیم و اومدن واقعا سخته.انشالله در اولین فرصت خدمت میرسم.
من خودمم بالاخره یه گیم نت راه انداختم فعلا داره کار میکنه.
Smile
سلام دوستان عزیز Smile

مهدی جان من مشهدم و نائب زیاره همه دوستان.

اگر بودم حتما میومدم.

از همین جا به همه رفقا میگم که کنار حرم امام رضا به یادتون هستم.
مهدی جان،ناصر گل پسر :اول ضمن صمیمانه ترین تبریکات مجددا ارزوی موفقیت هر چه بیشتر برای شما وبچه های گل انجمن ،امروز صبح با خواهش واصرار بسیار اقای کاظمی محترم پذیرفتند ضمن قبول طراحی یک کادر هزینه انرا به عنوان یک کادو برای شروع بکار دفتر شما از من بپذیرند.البته کادو اصلی روز جمعه اگر نتوانم بیایم بوسیله پیک به ادرس شما ارسال خواهد شد . امیدوارم با قبول ان مرا همچنان در کنار یا حامی معنوی خود بدانید.با ارزوی سعادت وسرفرازی ودیدار مجدد .
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع