سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فرصت های بدست آمده از دیابت.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.
همونطور که خیلی ها میدونن جمله های زیادی هست که میگه انسان های موفق از دل هر مشکلی فرصتی بوجود می آورند.
حالا همونطور که میدونید دیابت داره تو دنیا خصوصا ایران جولان میده و فقیر و پولدار نمیشناسه.
و مردم براش هزینه و زحمت زیادی رو متحمل میشن.
حالا میخواستم بدونم تو این مشکل برای کسب و کارمون چه فرصتهایی هست.؟مثلا تو صنایع غذایی محصولات رژیمی یکی از این راههست.ولی بیشتر فکر کنیم.راههای بهتری بیابیم.
فقط لطف کنید اگه چیزی پیدا کردید ما رو بی نصیب نذارید.
مسعودجان واقعا ممنون با اين مباحثي كه ايجاد ميكنيد.
مرض قند یا دیابت شیرین یک اختلال سوخت و سازی در بدن است. بدین صورت که سرعت و توانایی بدن در استفاده و سوخت و ساز کامل قندها کاهش می‌‌یابد. از اینرو قند خون افزایش می‌‌یابد.


گونه‌های مرض قند
مرض قند نوع Ι (یا دیابت وابسته به انسولین iddm) مرض قند نوع ΙΙ (یا دیابت غیر وابسته به انسولین niddm) دیابت بارداری

دیابت نوع یک

بدن مبتلایان به دیابت نوع یک توانایی تولید انسولین را ندارد و این امر موجب افزایش سطح قند خون می‌گردد.

دیابت نوع دوم

در مرض قند نوع دوم بدن فرد مبتلا انسولین تولید می‌کند و حتی ممکن است غلظت انسولین در خون از مقدار معمول آن نیز بیشتر باشد اما گیرنده‌های یاخته‌ای فرد نسبت به انسولین مقاوم شده و در حقیقت نمی‌گذارند انسولین وارد سلولها شده و اعمال طبیعی خود را انجام دهد. در این حالت می‌توان با درمان رژیمی و ورزش غلظت قند خون را کاهش داد. شیوع این نوع در حال ازدیاد است. مرض قند نوع دوم در افراد چاق دیده می‌شود و درصد شیوع این بیماری در زنان بیش از مردان است.
دیابت بارداری

دیابت بارداری مربوط به چند ماهه آخر دوران بارداری است و معمولاً سابقه خانوادگی در ابتلا به آن نقش دارد. تعدیل در مصرف کربوهیدراتها و محدود کردن دریافت کربوهیدرات‌های تصفیه شده و افزایش تعداد وعده‌ها و کاهش حجم وعده‌ها از جمله عوامل بهبود بخش می‌‌باشند. ناگفته پیداست که این نوع دیابت فقط در بانوان شیوع دارد!
مرض قند و انسولین

بسیاری از افراد پس از آغاز درمان و استفاده از تجویزهای دارویی حتی از قبل هم چاقتر می‌شوند و این بدان علت است که تقریباً تمام داروهایی که برای بهبود این افراد تجویز می‌شود آنها را گرسنه می‌کند و باعث می‌شود که کبد مازاد انرژی را به چربی تبدیل نماید.

لوزالمعده به منظور جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون پس از صرف غذا مقداری انسولین در خون وارد می‌کند و انسولین با راندن قندها به درون یاخته‌ها از وقوع این امر جلوگیری می‌کند. اما انسولین و تمام داروهایی که از آن ساخته می‌شوند باعث می‌شوند که شما همواره احساس گرسنگی کنید و بداقبالی شما برای یک حمله قلبی را افزایش می‌‌دهد. بنابراین مهم‌ترین هدف در تجویز انسولین این است که با کمترین میزان مصرف انسولین بتوانیم از بالا رفتن ناگهانی قند خون جلوگیری بعمل بیاوریم.
عوارض دیابت

دیابتی‌ها در معرض آسیبهایی مانند حملات قلبی و مشکلات کلیوی و نابینایی و ناشنوایی و نشانگان پاهای سوزان هستند و این امر بعلت افزایش قند خون بعد از صرف غذا و چسبیدن این قندها به یاخته‌ها و تبدیل آن به ماده‌ای مضر به نام سوربیتول صورت می‌‌پذیرد. پزشکان به‌وسیله انجام آزمایشی بنام هموگلوبین a1c و اندازه گیری میزان قند چسبیده به سلولها به میزان آسیب‌های عصبی وارد شده پی می‌‌برند.

مرض قند و پرهیز غذایی

بسیاری از افرادی که بعد از سن ۴۰ سالگی دچار دیابت می‌‌گردند با رعایت یک رژیم غذایی مشتمل بر مصرف سبزیجات, غلات کامل, حبوبات و ماهی ومحدود کردن شدید فراورده‌های شیرینی پزی و شکر و محدود کردن دریافت گوشت، مرغ و تخم مرغ می‌توانند حال خود را بهبود بخشند. بسیاری از کسانی که دچار دیابت شده‌اند انسولین مصرف می‌کنند آنها توانایی کافی برای پاسخ دادن به انسولین را ندارند و این امر به علت وزن بالا و مصرف زیاد قندهای تصفیه شده از سوی آنهاست. اولین دستور برای برطرف کردن این حالت استفاده از دانه‌های کامل به جای فرآورده‌های شیرینی و نان پزی است. این امر علاوه بر اینکه به شما احساس خوبی می‌‌دهد کمک خواهد کرد تا کمتر بخورید و همچنین باعث محدود کردن دریافت مهم‌ترین منبع دریافت چربی‌ها خواهد گردید.
برپایه پژوهش‌هایی که در اروپا انجام گرفته است نشان داده شده که دریافت مقادیر بسیار زیاد پروتئین به کلیه‌های یک فرد دیابتی آسیب وارد می‌کند بنابراین دیابتی‌ها باید از مقادیر کمتر گوشت و ماکیان و تخم مرغ استفاده نمایند. همچنین تحقیقات اخیر نشان می‌‌دهد که کربوهیدرات‌های تصفیه شده میزان نیاز به انسولین را افزایش و چربی‌های غیر اشباع تک‌پیوندی و چندپیوندی موجود در سبزیجات و چربی‌های امگا-۳ موجود در روغن ماهی و همچنین استفاده از آرد کامل و دانه‌های کامل بجای آرد تصفیه شده نیاز به انسولین را کاهش می‌‌دهد. سطح بالای قند خون بعد از صرف غذا موجب می‌شود که قندها به یاخته‌ها چسبیده و تبدیل به ماده‌ای سمی (برای یاخته‌ها) بنام سوربیتول شوند که این ماده به اعصاب و کلیه و شریانها و قلب آسیب خواهد رساند. برای اینکه از بالا رفتن زیاد سطح خون جلوگیری کنید نانها و شیرینی‌های تهیه شده از غلات کامل را بجای نان و شیرینی‌های معمولی که از آرد تصفیه شده تهیه می‌شوند، استفاده نمایید و از شکر سر سفره خودداری کنید و مصرف میوه را فراموش نکنید.
ورزش و مرض قند

ورزش به دیابتی‌ها کمک می‌کند که از شر حمله‌های قلبی و نابینایی و آسیب‌های عصبی در امان باشند. وقتی که غذا می‌‌خورید سطح قند خونتان افزایش می‌‌یابد. هر چه بیشتر سطح خون افزایش یابد قند بیشتری به یاخته‌ها می‌‌چسبد. وقتی که قند به یاخته بچسبد دیگر نمی‌تواند از آن جدا شود و تبدیل به ماده‌ای زیان‌آور بنام سوربیتول می‌شود که این ماده می‌تواند باعث نابینایی و ناشنوایی و آسیب‌های مغزی و قلبی و نشانگان پاهای سوزان و ... گردد.
وقتی که قند وارد بدن شما می‌شود فقط می‌تواند در یاخته‌های کبد و ماهیچه ذخیره گردد. اگر یاخته‌های کبد و ماهیچه از کربوهیدرات اشباع باشند، قندها دیگر جایی برای رفتن ندارند. اگر ذخیره یاخته‌های ماهیچه در پی ورزش کردن مصرف گردد پس از صرف غذا قندها به وسیله ماهیچه جذب می‌شوند و مقدار آنها در خون افزایش نمی‌یابد. بنابراین اگر با یک برنامه ورزشی منظم بتوانیم ذخیره قند ماهیچه‌ها را کاهش دهیم مسلماً می‌توانیم شاهد بهبود همه جانبه عوارض بیماری دیابت باشیم.
دیابت در ایران

از هر 20 ایرانی یک نفر به دیابت مبتلاست و نیمی از این تعداد نمی‌دانند که دیابت دارند. هر 10 ثانیه یک نفر در جهان به دلیل عدم آگاهی از دیابت و روش کنترل آن، جان خود را از دست می دهد. هر 30 ثانیه یک نفر در جهان به علت عدم آگاهی از دیابت و روش کنترل آن، پای خود را از دست می دهد.
همه با هم برای دیابت

این برنامه توسط فدراسیون بین‌المللی دیابت هدایت می‌گردد و هدف آن این است که تا سال 2007 ، یک میلیارد نفر از خطرناک بودن دیابت آگاه شوند.
تاثير چاي بابونه در پيشگيري از ...***
جام جم آنلاين: تحقيقات نشان مي‌دهد نوشيدن چاي بابونه به طور روزانه به پيشگيري از مشكلات و ناراحتي‌هاي ناشي از ديابت نوع دوم از قبيل از دست دادن قدرت بينايي يا آسيب‌هاي وارده به سيستم عصبي و كليه‌ها كمك مي‌كند. پژوهشگران انگليسي و ژاپني در اين پژوهش به موش‌هاي آزمايشگاهي مبتلا به ديابت، عصاره بابونه خوراندند. پس از مدتي معلوم شد كه ظاهرا عصاره اين گياه مي‌تواند سطح قند خون را پايين آورده و فعاليت آنزيمي كه مربوط به افزايش ناراحتي‌هاي ناشي از ديابت است، متوقف كند.
با اين حال پژوهشگران با دستيابي به اين نتايج اميدوار شده‌اند كه بتوانند از اين گياه داروهاي ضد ديابت توليد كنند.
دكتر ويكتوريا كينگ كه در اين تحقيقات حضور داشته خاطرنشان ساخت: قبل از اين كه ما بتوانيم به هر نوع نتيجه قطعي و مسلم درباره نقش چاي بابونه در مقابله با مشكلات مربوط به ديابت دست‌يابيم بايد تحقيقات بيشتري در اين زمينه صورت بگيرد.
آمارها نشان مي‌دهد كه موارد ابتلا به ديابت نوع دوم كه بالاخص مربوط به چاقي مي‌شود در سراسر جهان رو به افزايش است.
با وجود نتايج به دست آمده متخصصان انستيتو ديابت انگليس به بيماران در مورد هرگونه اقدامي در اين زمينه هشدار دادند پژوهشگران به مطالعات بيشتر براي رسيدن به نتايج قطعي‌ و علمي‌تري نياز دارند.

در شرايطي كه آمارها نشان مي‌دهد شمار مبتلايان به ديابت در اكثر كشورهاي جهان به سرعت رو به افزايش است، آگاهي از چگونگي كنترل قند خون بويژه به شيوه‌هاي طبيعي براي حفظ سلامت و بهبود كيفيت زندگي افراد، اهميت بيشتري پيدا كرده است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، هر چند كنترل قند خون در ابتدا كار دشواري به نظر مي‌رسد اما اگر به روش اصولي و با شيوه‌هاي استاندارد و طبيعي صورت گيرد، معمولا به سادگي امكان پذير خواهد بود.
سايت اينترنتي كامن سنس در مقاله‌اي در اين باره آورده است: هرچند يك بدن سالم مي‌تواند از پروتئين و چربي نيز گلوكز توليد كند اما ميزان قند خون اساسا به مقدار مصرف كربوهيدرات‌ها بستگي دارد.
در اين مقاله 10 راهكار طبيعي براي كنترل قند خون توصيه شده است كه به كنترل فشارخون و حفاظت از دستگاه گردش خون در برابر بيماري‌هاي عروقي نيز كمك مي‌كنند.
اين راهكارها عبارتند از:
1-‌ 30 دقيقه ورزش در روز كه به كنترل قند خون و بهبود حساسيت بدن به انسولين كمك مي‌كند.
2- انتخاب رژيم‌هاي غذايي كه حاوي كربوهيدرات پايين باشند. كربوهيدرات‌ها به سرعت قند را وارد جريان خون مي‌كنند و به همين دليل از عوامل موثر در بروز «هايپوگليسميا» و ديابت هستند.
3- مصرف حجم زيادي از مواد غذايي حاوي فيبر خوراكي كه ميزان قند خون را ثابت نگه مي‌دارند و خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي را نيز كاهش مي‌دهند.
4- استفاده از غلات 100 درصد سبوس دار كه قند خون را در سطح سالم نگه مي‌دارند و در نتيجه خطر ابتلا به ديابت را كاهش مي‌دهند.
5- پرهيز از مصرف خوردني‌هايي كه قند بالايي دارند مثل كربوهيدراتهاي تصفيه شده و همچنين محدود كردن مصرف كافئين و پرهيز از مصرف الكل چرا كه اين مواد توانايي بدن را در كنترل قندخون دچار اختلال مي‌كنند.
6- مصرف چربي‌هاي مفيد مثل روغن ماهي امگا – 3 و پرهيز از مصرف چربي‌هاي بد شامل چربي‌هاي ترانس و چربي‌هاي اشباع شده كه سلامت قلب را به خطر مي‌اندازند.
7- تقسيم وعده‌هاي غذايي به 4 تا 6 وعده در روز كه البته بايد حجم كمتري هم داشته باشند تا از اين طريق به ثبات قند خون كمك شود.
8- گنجاندن منابع غذايي پروتئيني به رژيم غذايي به منظور كمك به ثابت نگه داشتن ميزان قندخون.
9- تمرين بيشتر براي كنترل كردن وزن و نگه داشتن آن در حد سالم چرا كه حتي درصد‌ اندكي كاهش وزن، تاثير قابل توجهي در كاهش خطر بروز ديابت دارد.
10- استفاده از مكمل‌هاي با كيفيت مثل ويتامين c، ب كمپلكس و ساير ريزمغذي‌هاي سالم كه همگي در متعادل نگه داشتن قند خون نقش موثري دارند.
اميدوارم كه مطالب ارسالي مفيد و درهاي پنهان ذهن شمارو باز كند براي راهكارهاي كه ميخوايد ارائه بديد.
با تشکر از آقا سجاد.
واقعا همینطور هست.حداقل من که برای نتیجه ی بهتر ازش استفاده خواهم کرد.
دوستان فقط لطفا همراهی کنید.جای کار زیادی دارد.خیلی ها رو میتونه میلیاردر کنه.
بازهم تشکر از آقا سجاد عزیز.
لینک مرجع