02-15-2012, 11:17 PM
02-16-2012, 02:00 PM
موضوع ديگه اي كه به نظر من جذابه : بررسي ايده ها و ارسالهاي انجمن در يك هفته اخير(البته فقط و فقط از شنبه تا پنجشنبه همين هفته)
02-16-2012, 02:26 PM
سلام و خدا قوت
موضوع انجمن در باره چيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشكر R.H
شاد وپيروز باشيد
موضوع انجمن در باره چيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشكر R.H
شاد وپيروز باشيد
02-16-2012, 03:10 PM
اگر بتوانم و خدا بخواهد شاید بتوانم در چت شرکت کنم . ولی باید تبریک بگم به اقای کاظمی موضوع بسیار زیبایی است .
چون واقعا راه های کسب درامد از اینترنت زیاد است ولی هر کسی که می خواهد وارد این حیطه شود باید از اهل فن بپرسد و وارد این کار شود نه اینکه در اینترنت سرچ کند و خیلی از سایت ها می ایند یا مال ایمیل هستند و یا کلیکی که اگر هم پول بدهند بسیار کم است . ولی در همین سایت ها که پول می دهند اگر استراتژیک خوبی طرف داشته باشید عالی میشه .
و می توانید به این تایپک سر بزنید که 8 تا مقاله در این 5 صفحه تایپک قرار دادم و سوال های خوبی هم شده است . و جواب های خوبی هم تایپک داده شده است .
ادرس تایپک
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=1649
چون واقعا راه های کسب درامد از اینترنت زیاد است ولی هر کسی که می خواهد وارد این حیطه شود باید از اهل فن بپرسد و وارد این کار شود نه اینکه در اینترنت سرچ کند و خیلی از سایت ها می ایند یا مال ایمیل هستند و یا کلیکی که اگر هم پول بدهند بسیار کم است . ولی در همین سایت ها که پول می دهند اگر استراتژیک خوبی طرف داشته باشید عالی میشه .
و می توانید به این تایپک سر بزنید که 8 تا مقاله در این 5 صفحه تایپک قرار دادم و سوال های خوبی هم شده است . و جواب های خوبی هم تایپک داده شده است .
ادرس تایپک
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=1649
02-16-2012, 06:01 PM
(02-16-2012 02:00 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]موضوع ديگه اي كه به نظر من جذابه : بررسي ايده ها و ارسالهاي انجمن در يك هفته اخير(البته فقط و فقط از شنبه تا پنجشنبه همين هفته)
اینم پیشنهاد خوبیه ، فقط خوب باید موضوعات رو دسته بندی کنیم.
من الان خودم شخصا نمیدونم چندتا ایده جدید مطرح شده...
02-16-2012, 08:13 PM
(02-16-2012 02:00 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]موضوع ديگه اي كه به نظر من جذابه : بررسي ايده ها و ارسالهاي انجمن در يك هفته اخير(البته فقط و فقط از شنبه تا پنجشنبه همين هفته)
به نظر بنده این موضوع بهتره هر هفته در نیم ساعت پایانی بحث شود و روی ایده ها تجزیه و تحلیل شود.
02-17-2012, 05:34 PM
1-مهتاب جان. اقا کامیار عزیز ممنون از راهنمایی 2-pulakiجان اشکال نداره اتفاقا از عمو قناد خوشم اومد اگه تداعی نشه 3-با موضوع کسب وکار اینترنتی بسیار موافقم .از تجارب شما خیلی یاد میگیرم .
02-17-2012, 08:59 PM
این مدت کارهای زیادی داشتم و شبها واقعا خسته می شوم پشت کامپیوتر خوابم میگیرد. بهمین جهت دیشب تا 9/45دقیقه بیدار بودم و لباس هم پوشیدم که به جلسه بیایم. متاسفانه خوابم برد.
بقول معروف : جوانی کجائی که یادت بخیر.
بقول معروف : جوانی کجائی که یادت بخیر.
02-17-2012, 10:25 PM
آقای قربانیان عزیز ظاهرا سرتون حسابی شلوغه. جلسه امشبه نه دیشب. 

02-17-2012, 11:06 PM
کسی مطالبو میبینه ؟
من پیام میذارم توی اتاق ولی کسی جواب نمیده!!!
من پیام میذارم توی اتاق ولی کسی جواب نمیده!!!