سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده هایی که اجرا می شوند, فرصت هایی که از دست می روند!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
امروز در شهرمون جیرفت روی بنر بزرگی تبلیغ سینما 5 بعدی رو کرده بودند, برام جالب بود چون این ایده خودم بود که با محدودیت های ذهنی سراغش نرفتم در صورتی که به درآمدزاییش ایمان داشتم, آدرسشو نگاه کردم دقیقن همون جایی بود که تو ذهن خودم تصور می کردم, میخواستم مرکز استان یعنی کرمان راه بیندازم, با اینکه راهی برای تامین سرمایه داشتم اما به دلایلی بی خیالش شدم.
و اما امروز بار دگر بهم ثابت شد که اگر ایده ای تو ذهن میاد ممکنه همزمان چند نفر دیگه بهش فکر میکنن, همچنین اگه تو بی خیالش بشی یکی دیگه اجراش می کنه, مثلن همین سینما که من فکر می کردم جیرفت شهر کوچیکیه و ممکنه ریسک باشه اما یکی دل و جراتشو داشته اومده اجراش کرده و اونهم کسی نبوده جز یک بانوی ایرانی.
به هر روی دوستان اگر ایده ای تو ذهنمون میاد, اگر به دنبال موفقیتیم و اگر دلمون برای رسیدن به پله های بالاتر پرپر میزنه, دست دست کردن و تجزیه و تحلیل زیادی مانعی می شه برای رسیدن, اگه ما میخوایم خیلی های دیگه هم میخوان, یعنی مطمئن باشید اگر شما بایستید تعدادی هستند که جلوتر از شما گام بر میدارند و رسیدن را به معنای واقعی در می یابند.
پس بهتر است بار دیگر برای آخرین بار خلوتی با خود داشته باشیم و به ندای درونی خودمان با دقت بیشتری گوش دهیم, خودمان را باور کنیم و باورها و آرزوهایمان را در معنای واقعی معنا کنیم.

دوستان زودتر بخواهیم و زودتر عمل کنیم
قانون زندگي قانون باورهاست, انعطاف‌پذیر باشیم.
سنما5 بعدي؟؟؟

هنوز نتونستن بيشتر از4بعد رو دانشمندان مشاهده كنند.....بعد سينما5بعدي امده؟؟؟

تو ساخت فيلم ها براي 3بعديش هاليود مونده.......تو ايران سيمنا5 بعدي برنامه داشته باشه؟؟

عليرضا خان ايده شما مشكلي نداره............. ولي گول تبليغات كاذب رو نخور......... اين يك رويايي بيش نبوده براي اون تبليغ كننده

شما هنوز بفكر ايدت باش....... بگيره جهان رو دگروگون ميكني
جناب goldmen گرامی حرف شما کاملن متین و درست, این 5 بعدی فقط یه تبلیغه برای جذب مخاطب و گرنه بیشتر از سه بعد فعلن بی معنیه, این سینما بیشتر حالت سرگرمی داره و طول زمان فیلماش هم فقط 15 دقیقه است, در تهران بیشتر از ده دوازده عدد راه افتاده اما تو شهرستونها کم و بیش فقط در مراکز بعضی از استانها, به هر روی گرامی اگه بخوام بیشتر توضیح بدم بعد چهارم مربوط به فضای سینماست که همزمان با دیدن فیلم و حال و هوای آن شرایطی رو در سالن ایجاد می کنند تا دیدن فیلم هر چه جذاب تر و شیرین تر شود وگرنه بعد چهارم و پنجم یه چیز بی معناست.
(02-14-2012 10:20 PM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: [ -> ]جناب goldmen گرامی حرف شما کاملن متین و درست, این 5 بعدی فقط یه تبلیغه برای جذب مخاطب و گرنه بیشتر از سه بعد فعلن بی معنیه, این سینما بیشتر حالت سرگرمی داره و طول زمان فیلماش هم فقط 15 دقیقه است, در تهران بیشتر از ده دوازده عدد راه افتاده اما تو شهرستونها کم و بیش فقط در مراکز بعضی از استانها, به هر روی گرامی اگه بخوام بیشتر توضیح بدم بعد چهارم مربوط به فضای سینماست که همزمان با دیدن فیلم و حال و هوای آن شرایطی رو در سالن ایجاد می کنند تا دیدن فیلم هر چه جذاب تر و شیرین تر شود وگرنه بعد چهارم و پنجم یه چیز بی معناست.

منظور شما همون سينماهاي 3 بعدي هست.....بگو از اول....... وگرنه گفتم علم عمومي اينقدر پيشرفت نكرده.....

جهت اطلاع بعد چهارم وپنجم وجود خارجي داره..... تا بعد چهارم در ازمايشات يكي از دانشگاه هاي امريكا عملي شده....... وحتي يك ايراني 32 ساله... تو امريكا نظريه 11 بعدي اجسام رو داده كه يك جايزه جهاني نصيب خودش كرده وبه انيشتن زمان معروف شده........ ولي كار خوبي هست... اگر بتوني الانم بزني دست جلوست. ولي مثل اين كسي كه زده تبليغ دروغي نگو.......

اگر هنوز تصميم راه اندازي شو داري......سريع دست بكار بشو هنوز دير نشده

موفق باشي
اتفاقا من خودم به این سینما رفتم.درآمدش که فوق العادس.هر 15 دقیقه 50 نفر میرن تو که هر کدوم 1500 ت مون بابت بلیط میدن.
خیلی جذابه یه دفعه وسط فیلم صندلی ها تکون میخوره.وقتی ماشین در حال راه رفتنه صندلی ها تکون میخوره بعد یه دفعه آب میپاشه رو صورت آدم.خیلی باهاله.
اگر الان هم دست بکار بشی مطمئنا دیر نیست
بله واقعا دير نيست
چون تعداد اين سينماها كم هست پس شما هنوز جا براي كار داريد و حتي مي تونيد يه ايده هاي جالبي براي جذب مشتري بيشتر نسبت به سينماهايي كه الان هستن داشته باشي
لینک مرجع