سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ايده ناب و دسته اول براي همه ايراني ها در هرشهري
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
با سلام مجدد
طرح اقا سجاد در مورد خدمات فنی خانگی مثل موردمطرحی اقای احمد رضایی نیست
شما در مورد کاریتون دارین نیروی انسانی متخصص فراهم میکنین
یه شرکت بزرگ واسه کارهای خدماتیش با موسسات کوچک همکاری نمیکنن پس طرف نمیتونه شرکتا درو بزنه
ولی وقتی خونه به خونه میشه فرد سری بعد خودش کارا انجام میده
من در اصفهان سرویس کار خدمات خانگیم
وقتی سرویس میرم کارت خودما میزارم و بعد از اون تا وقتی کارت باشه منم هستممن برای تابستان سال اینده طرح خدمات تخصصی کولر ابیا دارم
تمام اینا را بررسی کردم
تعمیر لوازم خانگیم در منزلم به لباسشویی،انواع یخچال،ظرف شویی،پکیج،کولر گازی،کولر ابی؛ابگرمکن محدود میشه
که اینام اغلب فصلی هستن
جون تعمیر لوازم خانگی دیگه احتیاج به وسیله یدکی داره که برا 10000تومان رفتن و اومدن بصرفه نیست
(10-26-2012 01:51 PM)alimardaniyan نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-14-2012 11:48 AM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-14-2012 11:36 AM)aaftaab24 نوشته شده توسط: [ -> ]ايده خوبيه ولي براي مهمترين بخشش كه پيدا كردن متخصصه خيلي مشكل وجود داره. هر كسي كه واقعا متخصص باشه خودش به اندازه كافي سرش شلوغ هست.و اون كساني هم كه به اندازه كافي متخصص نيستند بعد از اينكه كار رو كاملا يادگرفتند (همونطور كه دوستمون اشاره كرده) ديگه براي كسي كار نمي كنند. اين حرفي رو كه دارم مي زنم تجربه عملي هستش.
در پست قبلي به اين سوال جواب دادم.افرادي كه ياد داشته باشند چيزي رو.بطور مثال براي برق كشي يا وصل يك سيم برق لازم نيست كه مهندس برق با مدرك ليسانس بياد.برقكار تو مغازه خودش نشسته و در بعضي موارد بيكار.Smile

سلام
این یه مثال برا اینکه شخص وقتی یه ادرس رفت با ما دیگه کار نداره
من به عنوان یه وردست میرم دنبال یه فنی کار،من هیچ کاریم بلد نیستم الان یاد گرفتم
میرم با این شرکت کار میکنم چندتا ادرس که رفتم کارت ویزیتما میچسبونم رو اون وسیله و دیگه خداحافظ شرکتتتتتتتتتتتتتتتتت
دوست عزيز
ببيند ميدونم شما يك نظر شخصي رو ميديد بدون هيچ احساس خاصي
ولي
يك موردي رو دوست دارم همه شما و افراد بدونيد
اگر قصد انجام يك ايده رو داريد بريد به اون تاپيك و نظربديد و نظر خواهي كنيد
چون در اينجا ما با يكديگر هرچقدر بحث و هم فكري هم كنيم
مثل افراد قبلي ميان يك عيب و ضعف از ايده ميگيرند.يك نفر ديگه مياد مشكل رو حل ميكنه
ضعفي كه شما گفتيد بله هست اما با يك راهكار ميشه برطرفش كرد
هيچ كاري نشد ندارد
اينو مطمئن باشيد
(10-16-2012 10:00 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]
(10-15-2012 10:20 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]
برای ثبت شرکت چه مراحلی رو طی کردید و چقدر سرمایه نیاز بود؟
دفتر هم دارید؟
از چه طریقی تعمیرکاران رو جمع کردید و از چه طریق سفارش گرفتید؟

در جواب سوال شما اینکه من شرکت رو در گروه شرکت های خدماتی به ثبت رسوندم ، چند تا مدرک فنی حرفه ای و یک مدرک مهندسی از یکی از دوستان به عنوان اعضای اصلی ، مشکل زیادی نداشت یک ماه و اندی دوندگی داشت .

در مورد سرمایه باید بگم اگر بخوای کار رو کوچیک اداره کنی حدوداً با 5 میلیونی میشه شروع کرد ، یک دفتر کار و تلفن حتماً از پیش نیاز هاست

اما اگر بخوای قدرتمند عمل کنی والله یک شرکت بزرکتر و با استخدام منشی ،
مسئول پذیرش ،مدیر هماهنگی و بازرسی سفارشات و نصابان ، حسابدار ، برنامه کامپیوتری ثبت سفارش مجهز به کالر آیدی و ارسال اس ام اس ، و کارگاه مخصوص نصابان و یک تلفن 4 رقمی رند .( خودتان می تونید حدس بزنید که چقدر هزینه بر است بالای 25 تومن )

حالا قسمت تبلیغات از همه مهمتر است ، من در حالت عادی و شروع کار مبلغ 5 میلیون برای تبلیغات در نظر گرفته ام اما در حالت پیشرفته هر چقدر هم تبلیغات کنی ضرر نمی کنی .

در شروع من برای تست کار از اینترنت و آگهی در سایتهای تبلیغاتی انجام دادم بازخورد درحد 15 میلیون تومن سفارش در عرض 1 ماه .
حالا تصور کنید همزمان با جمع آوری نصابان تبلیغات گسترده در روزنامه های کثیر الانتشار - درب منازل - بصورت تلفنی با منازل توسط منشی - اس ام اس - و تبلیغات به شرکتهای ساختمانی و مهندسی و تبلیغاتی و .............

حجم کار بالاست و بخاطر تنوع کار ایده های بسیاری از ذهنم گذشته است که میشود مثل توپ کار ردیف کرد .
من خودم به معایب کار هم بسیار فکر کرده ام و برای هر کدام از نقطه معایب راه حلی پیدا کرده ام .

مثلاً اینکه گفته میشود نصابان شرکت را دور بزنند ، البته این در حالتی اتفاق می افتد که شما ضعیف شروع کنی و نصابان هم شما را ضعیف بببینند و هم تعداد سفارشاتتان آنقدر بالا نباشد که آنها را مجاب به همکاری دائم نماید .
باید آنقدر بزرگ شد که کسانی که با شما کار می کنند افتخار کنند که در چنین شرکتی استخدام شده اند ، مثلاً شما فکر می کنید در شرکتی مانند گوگل اعضا چگونه استخدام می شوند و چگونه در آنجا سرویس دهی می شوند . من همچین طرز فکری از شرکت خودم دارم . استخدام بهترین و وفادارترین اعضا با قردارد سفت و سخت و امتیازات عالی برای آنها و نظارت دقیق بر حسن اجرای کار ، در اینحالت این مشکل کمتر اتفاق می افتد .

نصابان رو به شیوه های مختلف جمع آوری می کنم البته الان از میان دوستان و آشنایان و کسانی که می شناسم انتخاب می کنم ولی در آینده نزدیک با فراهم شدن پیش نیازهای کارم و زمان مناسب و جمع شدن اعضای اصلی ، نصابان رو به طرق دیگر اتنخاب خواهم کرد . اول امکانات و پیش نیازها بعد گسترش کار و اعلام عمومی ............
سوال دیگری بود در خدمتم ...

(02-12-2012 12:49 AM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-12-2012 12:20 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
يه مشكل اساسي هست ....!
چون متخصص نمياد سراغ آگهي روزنامه اگرم بياد 4 جا كه فرستاديش ديگه ميبيني جاي پنجمي وجود نداره چون ميره خونه مشتري ميگه كاري داشتين با خودم تماس بگيرين كمتر ميگيرم.
بايد به اينشم فكر كرد.

منظور من از متخصص-افرادي هست كه در اون رشته كاري توانمندي داشته باشند. و كار بلد باشن مثل برقكار كه تو مغازه اش نشسته-لوله كش-شوفاژ كار و غيره.
اون كسي كه تخصص حرفه اي داره و مدرك دانشگاهي و يا خيلي كار بلد هست كه خودش كلي كار در اكثر موارد دارد.

منظور محمد این هست که همون برق کاری که شما می فرستین وقتی خونه ی اون آدم می ره شماره موبایل خودشو می ده به طرف...
برای من بارها پیش اومده که به یه شرکت زنگ زده م و ازشون درخواست تعمیرکار کرده م وقتی تعمیرکار میاد شماره موبایل می ده که مستقیم با خودش کار کنیم... و چون این شماره خیلی راحت تر و فوری تر کارمون رو راه می ندازه صد در صد با خود تعمیرکار به طور مستقیم تماس می گیریم و دیگه به واسطه زنگ نمی زنیم که از نظر مالی هم به صرفه هست.
من هم در زمینه خدمات نظافتی و ساختمانی آگهی جذب نیرو دادم(4 بار) و تا حالا 140 نفر شناسایی کردم. در قدم دوم می خوام شرکت ثبت کنم. خودم هم نمی دونم چی می شه فقط دارم ادامه می دم، فعلا از ساده ترینش یعنی خدمات نظافتی می خوام وارد کار بشم و کم کم به موارد دیگه گسترش بدم. البته کارهای اجرایی رو به خواهر زادم واگذار کردم و خودم فقط نظارت می کنم.
(10-31-2012 02:13 PM)goli نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-12-2012 12:49 AM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-12-2012 12:20 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
يه مشكل اساسي هست ....!
چون متخصص نمياد سراغ آگهي روزنامه اگرم بياد 4 جا كه فرستاديش ديگه ميبيني جاي پنجمي وجود نداره چون ميره خونه مشتري ميگه كاري داشتين با خودم تماس بگيرين كمتر ميگيرم.
بايد به اينشم فكر كرد.

منظور من از متخصص-افرادي هست كه در اون رشته كاري توانمندي داشته باشند. و كار بلد باشن مثل برقكار كه تو مغازه اش نشسته-لوله كش-شوفاژ كار و غيره.
اون كسي كه تخصص حرفه اي داره و مدرك دانشگاهي و يا خيلي كار بلد هست كه خودش كلي كار در اكثر موارد دارد.

منظور محمد این هست که همون برق کاری که شما می فرستین وقتی خونه ی اون آدم می ره شماره موبایل خودشو می ده به طرف...
برای من بارها پیش اومده که به یه شرکت زنگ زده م و ازشون درخواست تعمیرکار کرده م وقتی تعمیرکار میاد شماره موبایل می ده که مستقیم با خودش کار کنیم... و چون این شماره خیلی راحت تر و فوری تر کارمون رو راه می ندازه صد در صد با خود تعمیرکار به طور مستقیم تماس می گیریم و دیگه به واسطه زنگ نمی زنیم که از نظر مالی هم به صرفه هست.

درسته
در ضمن وقتی دوباره میاد هم میگیم خودت قبلا تعمیر کردی
دیگه نمیتونه بگه
اینو اینجوری کردن یا تعمیر کار قبلی بلد نبوده خراب کرده

برا مشتری هم بصرفه هست که مستقیم تماس بگیره
حداقل کمیسیون شرکت رو نمیده
اگرچه شناسایی نقاط ضعف یک ایده قبل از اقدام، لازمه، اما هنر بزرگ اینه که برای رفع این مشکلات راه حل طراحی کنی. دوستان برای ایرادهایی که شناسایی می شه، اگه راه حلی هم دارید لطفا رو کنید، طرح مسئله خوبه، اما حلش لذت بخشتره.
در مورد دور زده شدن شرکت، به نظر من مشکلی پیش نمیاد، به فرض که کسی شرکت رو دور بزنه، اصلا مهم نیست شرکت به کار خودش ادامه می ده، قرار نیست ما صددرصد سهم بازار رو بگیریم، شاید یک درصد هم برای ما کافی باشه. چیزی که روزی ما باشه نصیب ما خواهد شد. وظیفه ما تلاش برای خدمت هست.
بنظر من يه جور بايد مشتري رو در اين شرايط جذب كرد مثلا با رعايت موارد ذيل:
1- خوش قولي در ارسال بموقع تعميركار.
2- گارانتي كردن قطعات تعويضي.
3- جلب نظر مشتري با دادن اطلاعيه هايي مبني بر مطمئن تر بودن يك شركت ثبت شده و داراي دفتر كار نسبت به يك شخص.
4- طرحي براي بيمه كردن لوازم تعميري با دريافت هزينه اي.
5- لباس فرم تعميركاران،پركردن فرم نظر سنجي توسط مشتري.
و ......
اگه کار اصولی باشه

شرکت ثبت می شه ، 10 نفر جوان استخدام رسمی با بیمه و ... می شن
با هزیه شرکت آموزش می بینند. با پرسنل قرارداد های سفت و سخت بسته می شه.
پرسنل ماهانه حقوق می گیرند + یک درصدی از هزینه تعمیر

تبلیغات وسیع شرکت در کل شهر ، تماس مستقیم مشتریان با شرکت و اعزام نیرو به محل توسط شرکت
افراد مختلف به صورتی چرخشی به محلات مختلف فرستاده می شوند تا جلوی فساد گرفته بشه ، با اثبات اولین فساد ، یا برزدن مشتری توسط کارمند
مطابق قرارداد جریمه های بسیار سنگین می شوند و ...
سیستم مدیریت دقیقا مشابه لوله بازکنی هاست

در آینده با امکانات و بستری که فراهم کرده اید می توانید کار خدمات پس از فروش چند تا کمپانی معتبر را هم بگیرید . مثلا شرکت شما نماینده شرکت بوتان می شه در اون شهر یا منطقه و به جر کار تعمیرات کار نصب و سرویس را هم انجام می ده

این کار هم از جمله کارایی که باید بزرگ و با سرمایه بزرگ اجرا بشه
یا همکاری و شراکت برادرانه چندین نفر تکنیسن در زمینه های مختلف بدون سرمایه
(10-26-2012 09:06 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]
(10-16-2012 10:00 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]
(10-15-2012 10:20 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]
برای ثبت شرکت چه مراحلی رو طی کردید و چقدر سرمایه نیاز بود؟
دفتر هم دارید؟
از چه طریقی تعمیرکاران رو جمع کردید و از چه طریق سفارش گرفتید؟

در جواب سوال شما اینکه من شرکت رو در گروه شرکت های خدماتی به ثبت رسوندم ، چند تا مدرک فنی حرفه ای و یک مدرک مهندسی از یکی از دوستان به عنوان اعضای اصلی ، مشکل زیادی نداشت یک ماه و اندی دوندگی داشت .

در مورد سرمایه باید بگم اگر بخوای کار رو کوچیک اداره کنی حدوداً با 5 میلیونی میشه شروع کرد ، یک دفتر کار و تلفن حتماً از پیش نیاز هاست

اما اگر بخوای قدرتمند عمل کنی والله یک شرکت بزرکتر و با استخدام منشی ،
مسئول پذیرش ،مدیر هماهنگی و بازرسی سفارشات و نصابان ، حسابدار ، برنامه کامپیوتری ثبت سفارش مجهز به کالر آیدی و ارسال اس ام اس ، و کارگاه مخصوص نصابان و یک تلفن 4 رقمی رند .( خودتان می تونید حدس بزنید که چقدر هزینه بر است بالای 25 تومن )

حالا قسمت تبلیغات از همه مهمتر است ، من در حالت عادی و شروع کار مبلغ 5 میلیون برای تبلیغات در نظر گرفته ام اما در حالت پیشرفته هر چقدر هم تبلیغات کنی ضرر نمی کنی .

در شروع من برای تست کار از اینترنت و آگهی در سایتهای تبلیغاتی انجام دادم بازخورد درحد 15 میلیون تومن سفارش در عرض 1 ماه .
حالا تصور کنید همزمان با جمع آوری نصابان تبلیغات گسترده در روزنامه های کثیر الانتشار - درب منازل - بصورت تلفنی با منازل توسط منشی - اس ام اس - و تبلیغات به شرکتهای ساختمانی و مهندسی و تبلیغاتی و .............

حجم کار بالاست و بخاطر تنوع کار ایده های بسیاری از ذهنم گذشته است که میشود مثل توپ کار ردیف کرد .
من خودم به معایب کار هم بسیار فکر کرده ام و برای هر کدام از نقطه معایب راه حلی پیدا کرده ام .

مثلاً اینکه گفته میشود نصابان شرکت را دور بزنند ، البته این در حالتی اتفاق می افتد که شما ضعیف شروع کنی و نصابان هم شما را ضعیف بببینند و هم تعداد سفارشاتتان آنقدر بالا نباشد که آنها را مجاب به همکاری دائم نماید .
باید آنقدر بزرگ شد که کسانی که با شما کار می کنند افتخار کنند که در چنین شرکتی استخدام شده اند ، مثلاً شما فکر می کنید در شرکتی مانند گوگل اعضا چگونه استخدام می شوند و چگونه در آنجا سرویس دهی می شوند . من همچین طرز فکری از شرکت خودم دارم . استخدام بهترین و وفادارترین اعضا با قردارد سفت و سخت و امتیازات عالی برای آنها و نظارت دقیق بر حسن اجرای کار ، در اینحالت این مشکل کمتر اتفاق می افتد .

نصابان رو به شیوه های مختلف جمع آوری می کنم البته الان از میان دوستان و آشنایان و کسانی که می شناسم انتخاب می کنم ولی در آینده نزدیک با فراهم شدن پیش نیازهای کارم و زمان مناسب و جمع شدن اعضای اصلی ، نصابان رو به طرق دیگر اتنخاب خواهم کرد . اول امکانات و پیش نیازها بعد گسترش کار و اعلام عمومی ............
سوال دیگری بود در خدمتم ...

کار شما الان در چه مرحله ای هست ؟
تونستید توی کار جا بیوفتید ؟
کدوم شهر هستید؟
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع