سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: آیا به انجمن دینی داریم؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من مدت زیادی نیست که به جمع دوستان میلیاردر راه پیدا کردم و تا حالا اینهمه میلیاردر یه جا ندیده بودم اما تو همین مدت کم کلی به اینجا وابسته شدم والبته کلی هم کمک گرفتم.
حالا یه سوال ازتون دارم:
آیا به انجمن احساس دین میکنید؟
انشاالله بعد از میلیاردر شدن یا ترجیحا تیلیاردر شدن چیکار برای گسترش این انجمن میکنید؟

دوستان در ضمن من در دو زمینه ایده دادم و واقعا نیازمند نظرات و کمکتون هستم.
کارآفرینی در زمبنه ی مواد غذایی
ایده ی تبلیغاتی درآمدزا
اگه میبینید اینجا نوشتمشون بخاطر اینه که ازتون همفکری میخوام.
لطفا
قطعا به انجمن مدیونیم....

من خودم شخصا وقتی به درآمد خوبی رسیدم ،قسمتی از درآمدم رو صرف گسترش بهینه انجمن میکنم....
چو دانی و پرسی خطاست:-)

خب معلومه که به سایت و مدیریت آن و همه اعضا احساس دین میکنم

چون خودم الان قرار هست از صفر شروع کنم و مطمئنم با همفکری دوستان به قدم به قدم به سکوی موفقیت نزدیک میشمــ

مطمئنا تجربه هامو در اختیار دوستان میزارم و حتی این امر باعث میشه خودم انگیزه بیشتری برای حضور در سایت پیدا کنمــ

از هیچ کمکی دریغ نمیکنمــ

امیدوارم تک تک دوستان رو روی سکوی موفقیت ببینمــ
عزیزان.
من قبل از ورود به انجمن با تمام مباحث موفقیت آشنا بودم.
حتی در زمینه های کارآفرینی و سرمایه گذاری و ... آموزش های غیر حضوری گذرانده بودم.
اما بحثی که هست اینه که مدتی بعد از حضور در انجمن اونم با تاثیر مستقیم فاز آزمایشی کارم رو شروع کردم و خدا رو شکر موفق شدم.
حالا میخوام بدونم که با لطف خدا بعد از شروع شدن کار به صورت جدی و البته رونقش چجوری باید دینم رو به انجمن ادا کنم؟

پیشنهاد شما؟
سلام
فكر ميكنم همين حضور شما و ارائه تجربياتتان همچنين هر كمكي براي بقا و پيشرفت اين انجمن بسيار مفيد خواهد بود.
لینک مرجع