02-05-2012, 10:46 PM
02-06-2012, 01:15 AM
(02-05-2012 10:46 PM)fakur نوشته شده توسط: [ -> ]برای احیای مجدد قدرت یورو چه پیشنهاد یا طرحی دارید؟
چرا يورو مجدد ايحا بشه؟ دليلش؟
اقتصاد اروپا نابود شد........ ديگه چيزي براي گفتن نداره
يورو ازچند سال پيش ديگه حرفي براي گفتن نداشت الان كه هيچي.....
بايد بفكر يك اقتصاد جديد وقدرت مند منظم تر باشيم
02-06-2012, 01:35 AM
(02-06-2012 01:15 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]خوب منم همینو عرض کردم. درخواست من اینه که برای احیاء اون راهکار های تازه و بدیع و ناب پیشنهاد بدیم. یه سری راهکار های ابتکاری و نو. راهکار هایی که تا بحال به عقل کسی نرسیده. که بتونه راهگشا باشه . این کار میتونه به خود ما هم برای احیای ریال موثر باشه.(02-05-2012 10:46 PM)fakur نوشته شده توسط: [ -> ]برای احیای مجدد قدرت یورو چه پیشنهاد یا طرحی دارید؟
02-06-2012, 01:46 AM
(02-06-2012 01:35 AM)fakur نوشته شده توسط: [ -> ](02-06-2012 01:15 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]خوب منم همینو عرض کردم. درخواست من اینه که برای احیاء اون راهکار های تازه و بدیع و ناب پیشنهاد بدیم. یه سری راهکار های ابتکاری و نو. راهکار هایی که تا بحال به عقل کسی نرسیده. که بتونه راهگشا باشه . این کار میتونه به خود ما هم برای احیای ریال موثر باشه.(02-05-2012 10:46 PM)fakur نوشته شده توسط: [ -> ]برای احیای مجدد قدرت یورو چه پیشنهاد یا طرحی دارید؟
اروپا سياست هاي ماليش مشكل داره......
اولا نتونستن متحد بشن....
دوما حريص وطماع هستند........ بجاي اينكه وام هاي كم بهره بدن به كشور هاي ضعيف تر اروپايي...... وام هاي باسود بالا ميدن كه اون كشور توان پرداختشو نداشته باشه
سران فاسدي دارند
هنوز فكر ميكند مابقي كشور ها مستعمره اونها هستند.... درنتيجه سياست هاي مالي مستكبري دارند
بنظر من بايد از همه كشور هاي دنيا اون چيزي كه مفيد دارند رو برداري ويك نظام درست تشكيل بدي
02-06-2012, 09:26 AM
بنظرم :
- نظارت بیشتر یک مرجع با قدرت زیاد بر مسائل مالی کشورها (مثلا اتحادیه اروپا قدرت خود را افزایش دهد.)
- سر و سامان دادن به ولخرجی های اقتصادی برخی کشورهای عضو اتحادیه
- تعامل بیشتر با مردم کشورهای خود
- عدم دخالت مالی و نظامی در بحران های منطقه خاورمیانه و آفریقا و کل دنیا (تعامل با همه کشورها)
- حس مشارکت بیشتر میان کشورها حداقل استفاده از وام های کم بهره برای کشورهای بحران زده
البته این بحران ها در وضعیت حامل های انرژی تاثیر منفی گذاشته است و تا آرام شدن اوضاع کمی این بی ثبات در قیمت ها وجود خواهد داشت.
- نظارت بیشتر یک مرجع با قدرت زیاد بر مسائل مالی کشورها (مثلا اتحادیه اروپا قدرت خود را افزایش دهد.)
- سر و سامان دادن به ولخرجی های اقتصادی برخی کشورهای عضو اتحادیه
- تعامل بیشتر با مردم کشورهای خود
- عدم دخالت مالی و نظامی در بحران های منطقه خاورمیانه و آفریقا و کل دنیا (تعامل با همه کشورها)
- حس مشارکت بیشتر میان کشورها حداقل استفاده از وام های کم بهره برای کشورهای بحران زده
البته این بحران ها در وضعیت حامل های انرژی تاثیر منفی گذاشته است و تا آرام شدن اوضاع کمی این بی ثبات در قیمت ها وجود خواهد داشت.